توري هاي دستگاه سانتریفیوژ شکر بمنظور جداسازي ذرات و بلورهاي شکر از مایع همراه آن استفاده می شوند که این جداسازي با ایجاد نیروي گریز از مرکز با دور بالا توسط الکتروموتور انجام می شود. در حال حاضر، توريهاي سانتریفیوژ موردنیاز کارخانجات تولید قند و شکر از طریق واردات از سایر کشورها تامین میگردد که تولید داخل آنها علاوه بر استفاده از دانش بومی موجب جلوگیري از خروج ارز نیز خواهد شد.
فراخوان ها
بومیسازي توريهاي سانتریفیوژ شکر
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/04/18
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/05/25
طرح بهبود عملکرد روسازی بتنی به کمک الیاف
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/03/22
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/04/25
روسازی بتنی بار ترافیک را بدون تغییرشکل زیاد صفحه بتنی در سطح گستردهتری نسبت به روسازی آسفالتی به خاک بستر منتقل میسازد. به طور کلی در رویههای بتنی معمولی (بدون الیاف)، علاوه بر ترکهای سطحی، تحت اثر بارهای ترافیکی دائمی، برخی ترکها از قسمت پایین رویه (ناحیهای که بتن تحت تنشهای کششی قرار دارد) نیز آغاز شده و به مرور زمان گسترش یافته و به سطح رویه میرسند. با گسترش ترک و خرابیهای ناشی از آن، امکان نفوذ آب به داخل بتن ایجاد میشود. در ادامه، تحت تأثیر سیکلهای انجماد و ذوب، دوام رویه بتنی به شدت کاهش یافته و خرابیهای شدید پدیدار میشوند. از طرفی، درزهای موجود در رویههای بتنی نیز همواره پتانسیل خرابی و نیاز آن به ترمیم را افزایش میدهند. لذا منطقی است که با کاهش تعداد درزها، احتمال بروز خرابی در رویههای بتنی و در نتیجه، هزینههای ترمیم و نگهداری را کاهش داد. استفاده از الیاف مناسب در رویههای بتنی یکی از راههای افزایش فاصله درزها (کاهش تعداد درزها) و همچنین کاهش ترکها میباشد. کاربرد الیاف در بتن منجر به بهبود خواص مکانیکی رویههای بتنی از قبیل افزایش مقاومت فشاری، کششی، خمشی، سایشی و ضربهای، کاهش مصرف آرماتور، کاهش ترکهای سطحی و عمقی و کنترل آنها توسط الیاف، کاهش میزان نفوذپذیری آب و افزایش مقاومت در برابر سیکلهای انجماد و ذوب میشود.
تهیه اطلس مصالح و طرح اختلاط بتن در رویههای بتنی
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/03/22
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/04/25
روسازی یک نوع سازه است که شامل لایههایی از مصالح مختلف میشود که به منظور کاهش تنش ناشی از چرخهای خودروها و همچنین آسایش و راحتی برای مسافران استفاده میشود. هدف از تهیه اطلس مصالح و طرح اختلاط رویههای بتنی، طراحی یک سامانه هوشمند متشکل از مجموعهای از المانهای مکانی یا جغرافیایی است که با تجزیه و تحلیل دادههای مؤثر بر فرآیند تصمیمگیری و انتخاب طرح اختلاط بهینه مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی، به ارائه پیشنهادات فنی مناسب جهت اجرای طرحهای روسازی بتنی در کمترین زمان ممکن منتهی گردد. بنابراین، تهیه چنین اطلسی به عنوان یک راهنمای جامع و هوشمند برای دستیابی به طرح اختلاط رویههای بتنی، منجر به توسعه علمی و فناورانه صنعت روسازی کشور خواهد شد. در حال حاضر، به دلیل عدم وجود چنین اطلسی، مطالعات و آزمایشات طرح اختلاط بتن رویه به صورت مجزا برای هر پروژه انجام میشود که مستلزم صرف زمان و هزینه زیادی در هر پروژه است. کاربرد اطلس طرح اختلاط رویههای بتنی، دستیابی به طرح اختلاط مناسب و بهینه را تسهیل میکند که این امر منجر به صرفهجویی در زمان و هزینه میشود.
ارائه پیشنهاد روش اجرای سیستم CIP و گندزدایی خطوط تولید نوشیدنی و آبمیوه طبیعی
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/03/17
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/04/23
فرآیند (CIP (cleaning in place یا فرآیند تمیز کردن در محل از مهمترین مراحلی است که در کارخانجات تولید مواد غذایی جهت تمیز کردن و ضد عفونی کردن دستگاهها و تجهیزات انجام میشود. CIP در کنار ضدعفونی کردن خطوط، با هدف زدودن مواد بجای مانده و بیوفیلم تشکیل شده که خود در بعضی موارد میتواند چالش برانگیز باشد، انجام میگردد. در حال حاضر، این فرایند در ایران بیشتر به روش سنتی انجام میشود. با توجه به تاثیر روشهای شستوشو و گندزدایی خطوط تولیدی بر میزان صرف هزینه، نیروی انسانی موردنیاز، حجم تولید و کیفیت محصول نهایی، لزوم استفاده و جایگزینی روشهای مطلوب که علاوه بر کاهش آب و انرژی مصرفی، میزان راندمان تولید را بخصوص در صنعت مواد غذایی بالا میبرند، ضروری به نظر میرسد.
طراحی و ساخت دستگاه نانو حباب ساز به منظور بهبود کیفیت آبیاری در گلخانه کشت هیدروپونیک توت فرنگی
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/03/17
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/03/26
دستگاه نانو حباب ساز، یک مکمل بسیار موثر برای آبیاری مزارع کشاورزی می باشد که می تواند بطور همزمان سبب بهبود کیفیت آب و افزایش اکسیژن محلول در آب آبیاری شود. افزایش سطح اکسیژن محلول در آب، علاوه بر بهبود عملکرد ریشه گیاه در جذب بهتر و موثرتر مواد مغذی، اثر جدی در کاهش قابل توجه بیماریهای قارچی ناحیه ریشه نیز خواهد داشت. هم چنین، استفاده از این دستگاه یک روش بدون مواد شیمیایی و مقرون بصرفه است که با افزایش اکسیژن رسانی در بستر کشت موجب افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش های محیطی و بهره وری محصول می گردد. بنابراین، با توجه به تاثیر مستقیم کیفیت آب بر روی عملکرد گلخانه، استفاده از دستگاه نانو حباب ساز ضروری بنظر می رسد.
بومی سازی ﺗﻮﺭﻱﻫﺎﻱ ﺍﻟﻚ ﻟﺮﺯﺍﻥصنعت ﺣﻔﺎﺭﻱ (Shale Skaker)
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/03/30
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/10/02
استخراج نفت، نیازمند حفاری هزاران فوت خاک و سنگ است که در صورت ورود خرده سنگ ها، خطر فرسوده شدن تجهیزات حفاری وجود دارد. توریهای الک لرزان (در شیل شیکر) سیال یا گل حفاری را تمیز کرده، خرده سنگ ها را جدا و امکان استفاده مجدد آنها در سیستم گردش گل را فراهم میکنند. این تجهیزات منابعی ارزشمند و گرانقیمت میباشند که با وجود تحریمها، بومی سازی آنها بسیار حائز اهمیت است.
بومی سازی ساینده لقمه ای مورد استفاده در دستگاههای پولیش
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/04/25
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/04/31
ساینده لقمه ای (abrasive) ماده سختی است که بمنظور پولیش کردن محصولات کاشی و سرامیک استفاده میشود. با توجه به گسترش محصولات لعاب پولیش و تقاضای بالای بازار این محصولات، مصرف ساینده ها بسیار زیاد است. ساینده¬های بر پایه سیلیکات آلومینیوم قدرت صیقل دهی، سختی و مقاومت به سایش بالایی دارند و بطور روزانه به مقدار قابل توجهی در خط تولید صنایع کاشی و سرامیک مصرف می گردند. در حال حاضر، با توجه به عدم تولید داخل و ضرورت نیاز مصرف کنندگان داخلی، بومی¬سازی این قطعه، علاوه بر بهره مندی از دانش داخلی از صرف بالای هزینه و خروج ارز نیز جلوگیری می نماید.
بومی سازی لاینر پمپ گل حفاری
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/03/30
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/05/17
پمپ گل حفاری برای گردش گل حفاری روی دکلهای حفاری با فشار بالا استفاده میشود. گردش گل از طریق مته به سمت پایین است و این گل با فشار بالا از طریق رینگها به سمت بالا بازگردانده میشود. پمپهای گل حفاری معمولاً پمپهای جابهجایی مثبت هستند که به عنوان پمپهای رفت و برگشتی شناخته میشوند. پمپ های دوبلکس، تریپلکس و غیره همگی به عنوان پمپ گل حفاری شناخته میشوند. این پمپها دارای قطعات مصرفی هستند که طی عملیات حفاری از بین رفته و برای ادامه آن عملیات نیاز به تامین مداوم این قطعات میباشد. لاینرهای گل حفاری نیز جزئی از این قطعات میباشند که تامین آنها با وجود تحریمها مقرون به صرفه نمیباشد؛ فلذا بومی سازی آنها بسیار حائز اهمیت است.
طراحی و ساخت غلتک (رولر) سرامیکی
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/04/24
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/05/02
غلتک های سرامیکی با ویژگیها و عملکرد منحصر به فرد خود، نقش مهمی در کورههای پخت کاشی و سرامیک ایفا میکنند. این غلتک ها، یکی از انواع لولههای گرمایشی هستند که برای پخت سریع کاشیهای دیواری و کف در کورههای پخت، مورد استفاده قرار میگیرند. غلتک های سرامیکی باید از ویژگیهایی مانند استحکام مکانیکی، مقاومت در برابر درجه حرارت بالا و مقاومت در برابر شوک حرارتی برخوردار باشند. هم چنین از لحاظ شیمیایی، غلتک ها نباید در مقابله با کاشیهایی که با حرارت بالا روی آنها حرکت میکنند، واکنش نشان دهند. در حال حاضر، این غلتک ها از خارج از کشور تامین می شوند که ساخت داخل آنها علاوه بر صرفه اقتصادی و جلوگیری از خروج ارز، می تواند تحول بسزایی در تولید دیرگدازها و صنعت کاشی و سرامیک کشور ایجاد نماید.
طراحی و ساخت دستگاه بافت سنج فرآورده های گوشتی
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/02/12
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/03/05
اصولاً مواد و فرآوردههایی قابلیت رقابت در بازار و پذیرش توسط مصرف كنندگان را دارند كه حائز ویژگیهای بافتی مناسبی باشند. این موضوع علاوه بر مواد غذایی در رابطه با مواد دارویی، آرایشی، بهداشتی، بستهبندی و صنعتی نیز صدق میكند. خصوصیات بافتی مواد غذایی در زمان نگهداری و ذخیره به دلایل متفاوت میتواند دچار تغییرات نامطلوبی و ناخواستهای شوند. امروزه، انجام آزمون بافت توسط دستگاه بافت سنج، تکنیکی است که به منظور سنجش خواص مکانیکی و فیزیکی مواد خام، ساختار مواد غذایی و نیز کنترل کیفی اولیه و نهایی مواد، مورد توجه قرار گرفته است. از آنجایی كه با اعمال نیروهای تنشی، برشی، فشاری، كششی میتوان تقریباً شرایط اعمال شده به انواع مواد در طی مراحل آمادهسازی، ساخت، فرآوری، جابجایی و مصرف را مشابهسازی نمود، با انجام آزمونهای بافت می توان اطلاعات جامعی از وضعیت کمی و کیفی ساختار فیزیکی مواد اولیه و محصول نهایی بدست آورد. این آزمونها متفاوت از ارزیابی حسی ارگانولپتیک بوده و مبتنی بر اندازهگیری متغیرها و تجزیه و تحلیل دادههای واقعی است که همین ویژگی ها، نتایج بدست آمده را دقیقتر کرده و احتمال بروز خطا را کاهش میدهد. با توجه به اینکه آزمون بافت به کمک آزمون های حسی و تجربی دقیق نبوده و نظرات شخصی و علایق افراد در نتایج نهایی آن تاثیرگذار است، استفاده از دستگاه بافت سنج با عملکرد کاملا خودکار در تجزیه و تحلیل بافت، کمک شایانی به بهبود کیفیت و بالابردن درآمد حاصل از صادرات بخش غذایی می نماید.
گوگردزدایی (desulfurization) از روغنهای فرایند آروماتیک (RPO)
- تاریخ شروع ثبت نام: 1401/12/08
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/02/06
گوگرد بهعنوان ترکیبی مزاحم در انواع برشهای هیدروکربنی، موجب بروز طیف گستردهای از چالشهای زیستمحیطی و عملیاتی در صنایع بالادستی و پاییندستی نفت و گاز میگردد. از جمله روش های نوین و مکمل گوگردزدایی می توان به گوگردزدایی اکسایشی (ODS)، گوگردزدایی جذب سطحی (ADS) و گوگردزدایی استخراجی (EDS) بـــه عنـــوان روشهای امیدوارکننده برای تکنولوژی حـذف گـوگرد تحـت شرایط ملایم مورد توجه اشاره کرد. چنانچه انجام ODS بر روی RPO سبب تبدیل آن به TDAE و یا سایر محصولات با ارزش افزوده بیشتر گردد، فواید کاملا بارزی شامل سازگاری با محیط زیست، افزایش ایمنی کافی برای انسان، ارزش افزوده، افزایش صادرات و ارتقاء برندینگ را بدنبال خواهد داشت.
بهبود پارامترهای کیفی روغن پایه SN با روش گوگردزدایی اکسیداسیونیOxidative desulfurization
- تاریخ شروع ثبت نام: 1401/12/08
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/02/06
آلودگیهای زیست محیطی ناشی از سوختهای فسیلی باعث گردید که وضع قوانین سختگیرانه را برای حذف ترکیبات گوگردی و دستیابی به روشهای نوین برای برآورده ساختن این قوانین مدنظر قرار گیرد. گوگرد بهعنوان ترکیبی مزاحم در انواع برشهای هیدروکربنی، موجب بروز طیف گستردهای از چالشهای زیستمحیطی و عملیاتی در صنایع بالادستی و پاییندستی نفت و گاز میگردد. گوگردزدایی اکسیداسیونی یا همان ODS بـــه عنـــوان یـــک روش امیدوارکننده برای تکنولوژی حـذف گـوگرد تحـت شرایط ملایم مورد توجه قرار گرفته است که در مقایسه بـا روش متداول هیدروگوگردزدایی نیاز به دما و فشـار بسـیار کمتر و هزینه هاي عملیاتی بسیار پایین تري دارد. هدف از اجرای این طرح، بهبود پارامترهای کیفی روغن پایه SN با روش گوگردزدایی اکسیداسیونیOxidative desulfurization است.
فرآوری سرباره فولادسازی به منظور استحصال آهن فلزی و رفع مسائل زیست محیطی
- تاریخ شروع ثبت نام: 1401/11/04
- تاریخ پایان ثبت نام: 1401/11/23
سرباره ها، عمدهترین محصول جانبی مهم در صنعت فولادسازی می باشند و با افزایش تولید فولاد، تولید سرباره فولادسازی نیز بطور روزانه رو به افزایش است. انباشت و دفن این مصالح ضمن ایجاد مشکلات زیستمحیطی، منجر به برداشت از منابع شن و ماسه طبیعی و تخریب محیط زیست میشود. بازیافت و استفاده از سرباره فولاد ضمن ایجاد ارزش افزوده برای صنایع فولادسازی و ارتقاء شاخصهای زیستمحیطی، میتواند باعث افزایش عمر مفید زیرساختهای حمل و نقل گردد. بنابراین این طرح به دنبال بکارگیری روشی بهینه برای فرآوری سرباره فولادسازی بمنظور استحصال آهن فلزی و رفع مسائل زیست محیطی مرتبط با آن میباشد.
تامین چرخ مونوبلوک و بانداژ چرخ مورد نیاز یکی از شرکت های ریلی بنیاد مستضعفان
یکی از نیازهای فناورانه شرکت های حوزه حمل و نقل ریلی، چرخ مونوبلوک و بانداژ چرخ است که قطعه ای استراتژیک محسوب می شود. چرخ مونوبلوک از جمله محصولاتی است که پیش از این بصورت کامل از خارج از کشور وارد میشد و اکنون امکان تولید آن در کشور فراهم گردیده است. این طرح به منظور تامین چرخ مونوبلوک و بانداژ چرخ مورد نیاز یکی از شرکت های بنیاد مستضعفان که در حوزه حمل و نقل ریلی فعالیت دارد ارایه شده است.
مزایده خودروهای مؤسسه دانشمند - دی ماه 1401
لطفا فایل RFP را بارگیری نمایید و از ثبت نام پایین صفحه استفاده نکنید و اسناد حتما به صورت فیزیکی ارسال گردند.
ساخت و راهاندازی دستگاه تمام اتوماتیک جعبه زن جهت بسته بندی برگر
- تاریخ شروع ثبت نام: 1401/09/19
- تاریخ پایان ثبت نام: 1401/10/17
بستهبندی بعنوان فناوری محافظت از محصولات، با هدف نگهداری و انتقال آسان شناخته می شود. نقش بسته بندی در معرفی و بازاریابی محصولات، نقشی پر رنگ و تعیین کننده است که می تواند باعث موفقیت و یا شکست محصول در بازار داخلی و یا بین المللی گردد. بکارگیری دستگاههای تمام اتوماتیک بسته بندی با قابلیت اتصال به خط تولید، ضمن افزایش سرعت در تولید و عرضه محصول، موجب افزایش کیفیت در بسته بندی و حفظ سلامت محصول در زنجیره توزیع، فروش و مصرف می گردد. بنابراین، با توجه به لزوم وجود دستگاه های بسته بندی، بعنوان یکی از ابزارهای کارآمد، بخصوص در صنعت مواد غذایی، از فناوران و شرکت های توانمند در حوزه ساخت و راهاندازی دستگاه تمام اتوماتیک جعبه زن، جهت بسته بندی برگر برای حضور و ارایه پیشنهاد در این فراخوان، دعوت بعمل می آید.
طراحی و ساخت دستگاه تبدیل کود دامی با رطوبت بالا به کمپوست ارگانیک عاری از تخم انگل، علف هرز و پاتوژن جهت استفاده در بستر دام و زمین های کشاورزی
- تاریخ شروع ثبت نام: 1401/09/19
- تاریخ پایان ثبت نام: 1401/10/17
مدیریت بستر مزارع دامپروری از عوامل تعیین کننده و تأثیرگذار بر بهداشت و رفاه دام، فرایندهای انجام کار و هزینه ها می باشد. تأمین آسایش گاوها با استفاده از ماده مناسب پوشاننده بستر، موجب بهبود عملکرد و آسایش گله می شود. استفاده از کود کمپوست، تهیه شده از کود دامی، بعنوان جایگزین بستر ماسه ای، موجب کاهش هزینه های تولید، بالا رفتن راندمان سلامت گله و کاهش مشکلات زیست محیطی گاوداری های صنعتی می شود. هم چنین، کود کمپوست یکی از عالی ترین کودها برای مصارف کشاورزی به شمار می رود و فروش آن منجر به کسب درآمد برای واحدهای گاوداری خواهد شد. در این راستا، از کلیه افراد و یا شرکت های توانمند بمنظور طراحی و ساخت دستگاه تبدیل کود دامی با رطوبت بالا به کمپوست ارگانیک، جهت شرکت در فراخوان و ارایه پیشنهاد دعوت بعمل می آید.
پیاده سازی فناوری انتقال جنین دام
- تاریخ شروع ثبت نام: 1401/09/19
- تاریخ پایان ثبت نام: 1401/10/17
انتقال جنین بعنوان یک فناوری قدرتمند برای بهبود ژنتیکی گاوهای شیری محسوب می شود. هم چنین، گسترش سریع و وسیع خصوصیات ژنتیکی گاوهای پر تولید و جلوگیری از انتقال بیماریهای دامی از دیگر مزایای این شیوه می باشد. با توجه به اینکه ارزیابیهای ژنومی، انقلابی در اصلاح نژاد گاو شیری ایجاد کرده است و تقاضا برای رویانهای تولید شده از تلیسه های بسیار جوان و با شایستگی ژنتیکی بالا در طول زمان افزایش یافته است، لزوم استفاده از این فناوری بیش از پیش حائز اهمیت می باشد. بنابراین با توجه به لزوم بکارگیری این فناوری، از کلیه شرکت های توانمند در این حوزه برای شرکت در این فراخوان و ارایه پیشنهادات دعوت بعمل می آید.
استقرار سامانه یکپارچه سازی ساختار آمار و اطلاعات (ERP)
- تاریخ شروع ثبت نام: 1402/09/19
- تاریخ پایان ثبت نام: 1402/10/17
سیستم برنامهریزی منابع سازمانی(ERP)، راهحلی کاملاً انعطافپذیر، فرآیندگرا و اطلاعات محور بوده و شامل کلیه فعالیتها و فرآیندهای اصلی و مؤثر در ایجاد ارزش افزوده برای سازمان می باشد. امروزه، با بزرگ شدن اندازه سازمان ها، پیچیدگی عملیات و فرآیندها افزایش پیدا کرده است. ضمن آنکه انجام تحلیلهای دقیق با روشهای سنتی، دشوار و زمانبر بوده و نتایج بدست آمده از بررسیهای دستی، به قدر کافی مطمئن و قابل استناد نخواهند بود. بنابراین، با توجه به اهمیت بهکارگیری یک سیستم ERP برای مدیریت یکپارچه و اتوماتیک فرایندهای سازمان، بدینوسیله از شرکت های با سابقه و تجربه کافی برای حضور و ارایه پیشنهاد در این حوزه، دعوت بعمل می آید.
سرمازدگی درختان میوه و راهکارهای مقابله با آن
- تاریخ شروع ثبت نام: 1401/09/19
- تاریخ پایان ثبت نام: 1401/10/17
پدیده سرمازدگی بعنوان یکی از دلايل اوليه و اصلی کاهش بهره وری محصولات کشاورزي در سراسر دنيا محسوب می شود. پيشبيني تغييرات آب و هوايي حاکی از آن است که اثر این تنش بر روی گياهان در سال های آتی رو به افزایش خواهد بود. با توجه به اینکه در سال های اخیر، بروز این پدیده در محصولات کشاورزی موجب وارد شدن خسارات جبران ناپذیری به کشاورزان شده است، ارائه راهکارهای مقاومت به سرمای پاییزه و زمستانه در درختان میوه برای جلوگیری از این خسارات، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. در این راستا و با هدف دستیابی به راهکار بهینه جلوگیری از پدیده سرمازدگی، از کلیه افراد و یا شرکت هایی که دارای سابقه و تجربه لازم برای ارایه پیشنهاد بمنظور شرکت در این فراخوان دعوت بعمل می آید.
بومی سازی فیلترهای سوخت و روغن دیزل ژنراتورهای کاترپیلار
- تاریخ شروع ثبت نام: 1401/09/15
- تاریخ پایان ثبت نام: 1401/11/02
فیلتر یکی از قطعات مصرفی پرکاربرد در دیزل ژنراتورها می باشد که وظیفه جلوگیری از ورود ناخالصی ها به پمپ مشعل و مسدود شدن نازل را بر عهده دارد. استفاده از فیلتر های با کیفیت بالا در دستگاه دیزل ژنراتور، ضمن افزایش قابلیت اطمینان و عملکرد دستگاه، طولانی تر شدن عمر آن را به همراه دارد. فیلتر روغن ژنراتور با تسویه روغن از آلاینده های جامد (خرده ریزه های آهنی و دوده و …) و مایع (آب) و دیگر ناخالصی ها موجب کاهش استهلاک موتور دیزل، جلوگیری از گرم شدن زیاد موتور دیزلی، جلوگیری از شکستگی میل لنگ، جلوگیری از شکستگی سیلندر و …می گردد. با توجه به اينكه ژنراتورهای شرکت متقاضی، ساخت شرکت کاترپیلار می باشد و تأمين فيلترهاي سوخت و روغن آنها در حال حاضر، صرفاً از طريق منابع خارجي انجام مي پذیرد، تأخیر در فرآیند تأمین و تعويض فيلترهای مذكور، منجر به افزايش هزينه های تعميرات و نگهداری شده است. بنابراین هدف از برگزاری این فراخوان، شناسایی و عقد قرارداد با فناور توانمند در زمینه بومی سازی تولید این فيلترها می باشد. مهلت شرکت در این فراخوان تا شنبه 17 دی 1401 تمدید شد.
کاهش نرخ سایش چکش سنگ شکن
- تاریخ شروع ثبت نام: 1401/08/22
- تاریخ پایان ثبت نام: 1401/08/27
سنگ شکن چکشی به دلیل سادگی و قیمت کم جز معمول ترین سنگ شکن ها در صنایع معدنی بخصوص صنعت سیمان محسوب می شود. مهمترین عیب چکش های رایج در صنعت سیمان نرخ بالای سایش آنهاست. به علت نوع عملکرد و میزان سیلیس موجود در ترکیب مواد ورودی کارخانجات سیمان، چکش ها در معرض سایش زیادی قرار می گیرند. بنابراین تولید چکش هایی با مقاومت سایشی و طول عمر بیشتر می تواند هزینه های مربوط به تعمیر، تعویض و افت تو لید را کاهش دهد و در مقابل سبب افزایش بهره وری شود.
استحصال سرب و عناصر با ارزش همراه از سد باطله
سرب پس از مس و آلومینیوم جز پر مصرف ترین فلزات غیرآهنی است که به صورت عمده در صنعت باطری سازی استفاده می شود. با توجه به قدیمی بودن برخی سیستم های فرآوری در کارخانجات فرآوری سرب، بخش عمده ای از سرب به صورت باطله از مدار تولید خارج و به سد باطله انتقال می یابد. همچنین حضور عناصر گرانبها مانند نقره در کنار سرب، افزایش باز فرآوری سرب از سد باطله را دوچندان می نماید. بنابراین استفاده از روش های به روز دنیا در جهت استحصال سرب و نقره موجود از سدباطله کارخانجات فرآوری سرب، علاوه بر ایجاد ثروت و ارزش افزوده می تواند از اثرات مخرب زیست محیطی آن نیز بکاهد.
تولید فیلم زیره و رویه دستگاه بسته بندی اسکین پک
فیلم بسته بندی، یک لفاف پلاستیکی نازک است که برای محافظت از کالا در برابر عوامل آسیب رسان استفاده می شود. یکی از مهم ترین کاربردهای فیلم بسته بندی در حوزه بسته بندی مواد غذایی می باشد. این نوع از بسته بندی علاوه بر جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی، موجب افزایش ماندگاری و کیفیت مواد غذایی نیز می گردد. افزون بر حفاظت، فیلم های بسته بندی می توانند به چاپ اطلاعات محصول بر روی این گونه بسته بندی ها، سهولت در فرآیند انبارداری و توزیع، افزایش دیده شدن محصول به دلیل چاپ نام برند و شعار تبلیغاتی و همچنین طراحی جذاب لفاف های بسته بندی کمک کنند. در حال حاضر، فیلم زیره و رویه دستگاه های بسته بندی اسکین پک به صورت وارداتی از کشور اروپایی تامین میشود که بومی سازی تولید این محصول با بهره گیری از دانش داخلی، موجب سودآوری و صرفه جویی ارزی قابل توجهی خواهد شد.
حل معضل پساب کارخانه کاشی و سرامیک
صنعت کاشی و سرامیک، جزء صنایعی است که اکثر مراحل ساخت آن مصرف آب بسیار بالایی دارد و پساب حاصل دارای آلاینده های متعدد از جمله فلزات سنگین، رنگ های شیمیایی، ذرات معلق و غیره می باشد. در حال حاضر در اکثر کارکانجات سعی میشود بخش عمده و قابل توجهی از آب لازم توسط سیستمهای موجود جمع آوری، بازیافت و استفاده مجدد گردد، اما با توجه به حجم بالای آب مصرفی و بحران کم آبی، لزوم استفاده حداکثری و بهینه آب اهمیت و نمود بیشتری پیدا میکند.
ساخت دستگاه تبدیل کود دامی با رطوبت بالا به کمپوست ارگانیک
مدیریت بستر مزارع دامپروری از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر بهداشت و رفاه دام، فرایند انجام کار و هزینه ها می باشد. تامین آسایش گاوها با استفاده از ماده مناسب پوشاننده بستر، علاوه بر سودآوری، موجب بهبود عملکرد و آسایش گله می گردد. استفاده از کود کمپوست تهیه شده از کود دامی بعنوان جایگزین بستر ماسه ای، موجب کاهش هزینه های تولید، بالا رفتن راندمان سلامت گله و کاهش مشکلات زیست محیطی گاوداری های صنعتی می¬گردد. هم چنین، کود کمپوست یکی از عالی ترین کودها برای مصارف کشاورزی به شمار می رود و فروش آن نیز منجر به کسب درآمد برای واحدهای گاوداری خواهد شد.
ساخت، نصب و راه اندازی سلول آزمون موتوری روغن و متعلقات آن
روغن موتور یکی از حیاتی ترین نیازهای هر خودرو است. روغن موتور با بهبود عملکرد موتور خودرو، موجب افزایش کارایی و عمر موتور می گردد. روغن موتور از دو جزء روغن پایه و مواد افزودنی (ادتیو) تشکیل شده است. جهت بررسی تاثیر و کارایی مواد افزودنی و روغن های پایه و بطور کلی برای بررسی هر فرمول روغن، نیاز به انجام چهار مرحله آزمون شامل آزمونهای شیمی-فیزیکی، کارایی، موتوری و میدانی وجود دارد. به منظور کنترل فرمولاسیون های روغن موتور، بهینه سازی آنها از لحاظ کیفیت و قیمت تمام شده، سازگاری فرمولها با ناوگان خودروهای داخل کشور و روغن های پایه داخلی و افزایش سطح کیفیت سوخت مصرفی، انجام هدفمند آزمون موتوری در داخل کشور ضروری می باشد. طراحی و ساخت این سلول در داخل کشور، علاوه بر تقویت تولید و استفاده از پتانسیل های داخلی موجود، موجب صرفه جویی ارزی و زمانی نیز خواهد گردید.
اجرای طرح واقعیت افزوده و واقعیت مجازی برای بازدید از موزه ها
کاربردهای استفاده از واقعیت افزوده و واقعیت مجازی در حوزه های متنوع آموزشی و هنری و صنعتی و.... بسیار است. یکی از کاربردهای مناسب این تکنولوژی استفاده از آن در بازدید از موزه هاست. طبیعتا به دلیل محدودیت زمانی و گاها محدودیت مکانی، امکان بازدید از موزه و آثار آن به صورتی که در اختیار بازدید کننده باشد، وجود ندارد.کما اینکه بسیاری از آثار به دلیل خاص بودن، امکان بازدید از فاصله نزدیک و یا استفاده از آنها وجود ندارد. همچنین این تکنولوژی کمک شایانی در امر انتقال اطلاعات مربوط به اثر به بازدید کننده دارد. استفاده از این تکنولوژی به غیر از اینکه میتواند تجربه متفاوت و بسیار جالبی را برای بازدید کننده به همراه داشته باشد، موجب تبلیغ بازدید از موزه ها شده و رغبت افراد را به این مساله بیشتر کند. همچنین در بحث توریستی هم با توجه به نوپا بودن این تکنولوژی ، استفاده از آن میتواند اثر بسیار مناسبی بر مساله گردشگری و بهبود و تصحیح دیدگاه توریست ها نسبت به سطح پیشرفت کشورمان داشته باشد. همچنین از مزیت های این تکنولوژی میتوان به بهبود کیفیت بازدید، کم تر شدن بار کاری نیروهای موزه، ایجاد تعامل بین بازدیدکننده ها و آثار، همگام بودن با تکنولوژی های روز دنیا که در موزه ها استفاده می شوند، ایجاد بستر جهت بازدید مجازی و از راه دور موزه اشاره کرد.
پایش سلامت سازه با استفاده از حسگرهای مبتنی بر فیبر نوری
سازههای بزرگ عمرانی و صنعتی مانند سدها، نیروگاهها و خطوط ارتباطی در زمره زیرساختهای اصلی جوامع کنونی بشر میباشند. این سازهها متأثر از فرهنگ، اقتصاد و اکولوژی جامعه بوده و به طور متقابل بر روی اقتصاد، و فرهنگ جامعه تأثیرگذارند. از طرفی تخریب یک سازهْ عمرانی پیامدهای ناگواری از قبیل تلفات انسانی، چالشهای اقتصادی داشته و در مواردی همچون نیروگاهای هستهای و سدها، سبب به وجود آمدن آلودگیهای اکولوژیکی و زیست محیطی میگردد که جبران آن دشوار و در برخی موارد غیرممکن میباشد. از این رو طراحی مناسب، بررسی کیفیت سازه و پایش سلامت آنها از اهداف اصلی مدیران و متخصصین ذیربط میباشد. پایش مستمر هنگامی میتواند مفید واقع گردد که بر مبنای اطلاعات استخراج شده از حسگرهای دقیق و قابل اطمینان استوار باشد. یکی از جدیدترین دستاوردها در پایش سلامت سازه استفاده از حسگرهای فیبر نوری است که دارای ویژگیهای عمده از قبیل ثبات در اندازهگیری، قابلیت اطمینان در زمانهای طولانی، امکان اندازهگیری در محلهای غیرقابل دسترسی با تفکیکپذیری بالا و تاثیرناپذیری در برابر اثرات محیطی میباشد. این حسگرها قابلیت اندازهگیری کمیتهایی همچون دما، ارتعاش، فشار و شتاب را دارا بوده و در طیف گستردهای از پروژهها و سامانههای پایش سلامت سازه از قبیل پلها، تونلها، ساختمانهای بلند، سدها و ... استفاده میشوند.
تشخیص آلودگی به یون در گله های گاو شیری با استفاده از کیت PCR ایزوترمال (LAMP)
بیماری یون یک بیماری پیش رونده و تحلیل برنده در نشخوارکنندگان از جمله گاو، گوسفند و بز میباشد که در گاومیش، گراز، گوزن، اسب، خرگوش، راسو و روباه نیز گزارش شده است. به لحاظ اپیدمیولوژیک، آلودگی میتواند از طریق دام های اهلی به حیات وحش منتقل شده و وحوش به عنوان ذخیره عفونت عمل کنند. بیماری به دو شکل تحت بالینی و بالینی وجود دارد که هر دو شکل آن باعث افت عملکرد تولیدی دام، افزایش حساسیت دام به بیماریهای ثانویه مختلف و در نهایت حذف میشود. خسارت اقتصادی بیماری یون به عنوان یکی از مهمترین و زیانبارترین بیماریهای عفونی رایج در صنعت گاو شیری شامل کاهش میزان تولید شیر، کاهش وزن لاشه، حذف زودرس دام و هزینه تلیسه جایگزین، خسارت های کاهش بازدهی تولید مثلی و ابتلا به سایر بیماریها است. هم چنین، بدلیل ارتباط این بیماری با بیماری کرون در انسان، تشخیص سریع بیماری از نظر سلامت عمومی جامعه نیز حائز اهمیت است.
طراحی و ساخت جریان سنج جرمی (Mass Flowmeter)
گاز کربن دی اکسید در انواع نوشیدنی های گازدار، مصرف قابل توجهی دارد. از طرفی در کارخانه های تولیدی، بخش قابل توجهی از اتلافها، مربوط به گاز کربن دی اکسید است؛ به طوری که با پایش دقیق و مدیریت مصرف این گاز، می توان از هزینه های بالای اتلاف، جلوگیری کرد. متأسفانه در غالب کارخانجات تولیدی، هیچ دستگاهی جهت سنجش میزان مصرف و یا اتلاف گاز دی اکسید کربن وجود ندارد و این عدم سنجش، موجب بروز خطاهای جدی در پایش اطلاعات مصرفی می گردد. بنابراین با وجود اطلاعات غلط و غیرعلمی، امکان طراحی سیستم های خود کنترل جهت بهینه سازی مصرف این گاز وجود ندارد. با توجه به هزینه بالای اتلاف این گاز و در راستای کاهش خطاهای پایش اطلاعات مصرفی، استفاده از جریان سنج جرمی در کارخانجات تولیدی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
کنترل مگس های میوه با استفاده از روش نابارورسازی
مگس میوه مدیترانه (Ceratitis capitate) یکی از آفات بسیار مهم و کلیدی محصولات باغی در سراسر دنیا به شمار می رود. این آفت قابلیت خسارت به بیش از 350 نوع میوه و سبزی را دارد. نارنگی از میزبان های مهم این حشره است که در استان مازندران و خصوصا در اطراف شهرستان ساری نسبت به این آفت حساسیت بالایی نشان داده است. این آفت در شرایط آب و هوایی شمال کشور، غیر از لیمو ترش به نارنگی و نارنج های تازه رنگ گرفته و به سایر مرکبات صدمه زده و همچنین به میوه هایی مانند ازگیل و خرمالو هم خسارت وارد می کند. باتوجه به پرخوری بیش از حد، این آفت می تواند آلودگی بسیار زیاد و خسارت جبران ناپذیری وارد نماید. با توجه به هزینه بالای کنترل این آفت به روش شیمیایی و اثرات مخرب زیست محیطی این روش، استفاده از روش نابارورسازی به منظور کنترل حشرات آفت بخصوص مگس های میوه خانواده Tephritidae از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد. لازم به ذکر است که روش نابارورسازی از روش هایی است که به خصوص بر روی مگس ها موفقیت آمیز می باشد.
تولید عمق دهنده های رنگ (مورد مصرف در تکمیل پارچه چادر مشکی)
یکی از مشکلات موجود در الیاف مصنوعی و به ویژه الیاف پلی استر، پایین بودن عمق رنگ حاصل از رنگرزی در مقایسه با الیاف طبیعی است. برای مثال، رنگرزی پارچه پلی استر با رنگ مشکی حتی با استفاده از مقدار رنگزای زیاد منجر به ایجاد رنگ مشکی تیره نمی شود و افزایش مقدار رنگزا نیز منجر به برنزه شدن و ثبات سایشی پایین می شود. زمانی که پارچه خیس می شود و عمق رنگ پارچه افزایش می یابد، می توان پارچه را با موادی که دارای ضریب شکست پایین هستند تکمیل کرد و عمق رنگ را افزایش داد. پارچه پلی استر رنگرزی شده با رنگ دیسپرس عموما ظاهری براق و روشن دارد و افزایش غلظت رنگ به منظور افزایش عمق رنگی چاره ساز نمی باشد. کاهش عمق رنگ در الیاف پلی استر تحت تاثیر دو عامل می باشد الف) سطح مقطع لیف پلی استر مدور است؛ لذا انعکاس نور منظم و روشنایی بیشتر می باشد و به همین دلیل رنگ روشن تر به نظر می رسد. (ب) ضریب شکست لیف: ضریب شکست پلی استر نسبت به سایر الیاف بیشتر است لذا برای مشکی تر شدن رنگ باید ضریب شکست را کاهش داد. در حال حاضر، مواد مورد استفاده در خط تکمیل چادر مشکی از نوع ماده عمق دهنده وارداتی بوده و عمق رنگ خوبی روی پارچه ایجاد می کند. تولید این مواد در داخل کشور، علاوه بر تقویت تولید و استفاده از پتانسیل های داخلی موجود، موجب صرفه جویی ارزی و زمانی نیز خواهد گردید.
اجرای سیستم پایش و مکانیزاسیون خطوط تولید کارخانه های نوشابه و نوشیدنی های گازدار
مکانیزاسیون خطوط تولید، افزایش تولید و بهره وری را در پی خواهد داشت. علاوه بر این، مخاطرات تولید را برای نیروی انسانی به حداقل میرساند. انجام فرآیندهای تولیدی با استفاده از نیروهای انسانی علاوه بر اینکه خطرات متعددی برای کارگران به همراه دارد، خطاهای فراوانی نیز ممکن است در طول فرآیند تولید رخ دهد. مکانیزه کردن فرآیند، این مشکلات را تا حد بسیار خوبی کاهش میدهد. ضمن اینکه کنترل و پایش آنرا نیز بسیار آسانتر می نماید. تولید محصول با اجرای فرآیند تولید به صورت سنتی نمیتواند به ظرفیت بالا برسد. مکانیزه شدن فرآیند این امکان را به تولید کننده می دهد که بتواند به ظرفیت تولید بالا و به تبع آن کاهش هزینه تمام شده دست یابد. با توجه به وسعت و پراکندگی جغرافیایی کارخانه های تولیدی نوشابه و نوشیدنی های گازدار، تنوع سبد محصولات، تعدد عوامل تاثیرگذار بر راندمان تولید و لزوم هماهنگی تولیدات کارخانجات مختلف گروه با شعب فروش، نیاز به سامانه جامع برای یکپارچه سازی و جمع آوری اطلاعات دقیق برخی از خطوط تولید و پردازش آنها وجود دارد تا انحراف عملکرد آنها از برنامه ریزی های انجام شده برای تولید در سریعترین زمان ممکن مشخص شده و کنترل گردد. لذا اهم اهداف پروژه نظارت بر خط خطوط تولید، رصد دقیق فعالیت خطوط تولید کارخانجات از جمله توقفات دستگاهها، ضایعات، راندمان تولید، نوع تولید و میزان گاز و بریکس محصولات می باشد
استفاده از فناوری طیف سنجی رامان در شناسایی کیفیت و تجزیه و تحلیل ترکیبات شیمیایی
طیف سنجی رامان در بسیاری از زمینه های متنوع کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع هرگونه کاربردی که در آن نیاز به انجام آزمون غیرمخرب، تجزیه و تحلیل شیمیایی و تصویربرداری باشد مورد استفاده قرار می گیرد. در هر یک از کاربردهای مختلفی در صنایع مختلف برای طیف سنجی رامان وجود دارد، این روش اطلاعات کمی و کیفی برای تجزیه و تحلیل را در اختیار کاربر قرار می دهد. نکته حائز اهمیت عملکرد سامانه های رامان در حالت های مختلف ماده است. این روش برای هر سه حالت مایع، جامد و گاز کاربرد دارد که باعث گستردگی بالا در استفاده از این روش در صنایع می شود. به عنوان مثال در حوزه های صنایع پتروشیمی و دارویی، با استفاده از طیف رامان میتوان فرم های مختلف پلی مورفیک، فرمولاسیون های مختلف آنها را بررسی کرد و میزان غلظت، ناخالصی، درصد فراوانی و ترکیب وزنی مواد مختلف را در مراحل مختلف فرایند های ساخت، ارزیابی و پایش کرد. همچنین این روش امکان استفاده در حوزه های مختلف برای شناسایی آلودگی ها، بیماری ها و ... در حوزه سلامت را دارد.
نشت یابی خطوط انتقال نفت و گاز با حسگر فیبر نوری
یکی از راهکارهای بروز و قابل اطمینان جهت پایش و کنترل هوشمند خطوط انتقال انرژی استفاده از فیبر نوری به عنوان حسگر سنجش میزان نشت خطوط می باشد. در این روش با استفاده از فیبر نوری تک مد و قرار گیری آن در کنار خطوط انتقال، می توان علاوه بر مشخص کردن نشت در طول خط لوله، میزان و موقعیت دقیق آن را مشخص کرده و جهت انجام اقدامات آتی در اختیار کاربر قرار داد. از جمله مشخصات سامانه حسگر فیبر نوری می توان به پایش به صورت پیوسته و بدون فاصله، تاثیرناپذیری در برابر تداخلات الکترومغناطیسی، مشخص کردن موقعیت و میزان نشت، بازرسی در لحظه و ... اشاره کرد. علاوه بر موارد ذکر شده امکان اتصال سامانه های متوالی و پایش تا طول چند صد کیلومتر نیز امکان پذیر است.
ساخت نانو بی.تی.اس برای شبکه های مخابراتی نسل چهارم
با وجود گسترش تکنولوژی مخابرات سیار در سراسر دنیا و همچنین در داخل کشور، بخش عمده زیرساخت های مخابراتی کشور بخصوص در حوزه مخابرات سیار وارداتی بوده و از طریق شرکت های خارجی تأمین می گردد. این امر علاوه بر تاثیرات منفی از قبیل خروج ارز از کشور، وابستگی اپراتورها به شرکت های خارجی و آسیب پذیری در برابر تحریم، می تواند از منظر امنیت اطلاعات و امنیت سایبری نیز کاملاً نگران کننده باشد. به همین دلیل تأمین انواع تجهیزات زیرساختی شبکه مخابرات سیار در داخل کشور بسیار حائز اهمیت است. از طرفی یکی از تجهیزات بسیار مهمی که در شبکه های مخابرات سیار مورد استفاده قرار می گیرد، دستگاه های نانو بی-تی-اس است. این دستگاه جهت رفع مشکل پوشش دهی در اماکن شلوغ نظیر مراکز تجاری پر جمعیت، استادیوم ها، اماکن پرتردد شهر و یا برای رفع موقت مشکل پوشش دهی مخابرات سیار در مراسمات و تجمعات مختلف مورد استفاه قرار می گیرد. این دستگاه علاوه بر تقویت سیگنال دهی آنتن، ظرفیت جدیدی نیز به شبکه می افزاید و از این طریق می تواند کاربران بیشتری را به شبکه متصل نماید.
سامانه موقعیت یابی دقیق زیر آب
ارسال سیگنال های رادیویی در عمق آب، به دلیل رسانا بودن و همچنین خاصیت پراکنده سازی آب وجود ندارد. لذا از وسایل ارتباطی و موقعیت یاب رادیویی نمی توان استفاده نمود. صوت به دلیل انتشار در هر راستا، جذب و تضعیف پایین در محیط دریا، توان مصرفی اندک برای ارسال و آشکارسازی و همچنین عدم تداخل با سیگنال های الکترومغناطیس یک راه حل مناسب جهت انتقال اطلاعات و همچنین اقدامات هدایت و ناوبری در زیرآب می باشد. از این رو سامانه موقعیت یاب آکوستیکی USBL نیز با استفاده از انتشار صوت مبدل های صوتی و دریافت صدای بازگشتی از زیردریایی، اطلاعات موقعیتی آن را تخمین می زند. از طرفی در محیط دریا بهره گیری از کف و سطح آب دریا به منظور قرار دادن فرستنده های دائمی ممکن نیست. در مکان هایی از دریا که عمق آب زیاد بوده امکان نصب در کف دریا فراهم نبوده و از طرفی قرار دادن فرستنده تثبیت شده در سطح آب نیز هزینه زیادی خواهد داشت. لذا سامانه هایی که بتوانند در ابعاد کوچک با ارسال صوت موقعیت جسم را تخمین بزنند، طراحی شده اند. یکی از این سامانه ها، سامانه موقعیت یابی آکوستیکی USBL می باشد.
ساخت دستگاه گرانش سنج کوانتومی
به طور کلی سنسورهای کوانتومی در زمینه افزایش دقت اندازه گیری و همچنین افزایش توان اندازه گیری (کم کردن کمینه مقدار قابل اندازه گیری) به دنیای امروز کمک می کنند و دستیابی به دقت بالاتر در این زمینه بسیار ضروری است. سنسور کوانتومی گرانش نیز از این قاعده مستثنی نیست و در دو زمینه مذکور دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشد. علاوه بر این مساله یکی از مهم ترین ویژگی های این روش نسبت به مشابه کلاسیکی خود امکان اندازه گیری به صورت پیوسته می باشد. در ادامه سه مزیت مهم این محصول بیان می شود و در واقع صنعت اکتشاف برای کم کردن هزینه های اکتشاف و افزایش عمق و دقت، نیاز به توسعه در این زمینه دارد. دقت در اندازه گیر ی: با توجه به شرایط شیلد سیستم و همچنین حساسیت بسیار بالای مربوط به نتایج تداخل اپتیکی این امکان وجود دارد که مقدار مطلق گرانش با دقت میکروگال (μGal) اندازه گیری شود. پایداری و امکان اندازه گیری پیوسته از مرتبه چند ثانیه تا چندین سال با یکبار اندازه گیر ی: با توجه به مدل طراحی سنسور، سامانه قادر به تکرار اندازه گیری با یک نرخ مشخص بدون دخالت اپراتور است و هیچگونه کالیبراسیون دوباره نیاز ندارد.
طراحی و ساخت رادارهای زمین نفوذ (GPR) منصوب روی پهپاد
نشت خطوط لوله های انتقال نفت و گاز مدفون زیر زمین، سالانه خسارات مالی زیادی را به همراه می آورد. ضمن اینکه این نشتی ها گاهاً باعث افت فشار در سمت مصرف کننده شده و حتی می تواند منجر به قطعی گاز یا نفت شود. به منظور پایش نشتی لوله های مدفون در زمین، از رادار GPR استفاده می شود. اکثر رادارهای GPR صنعتی در سرتاسر جهان، بر روی سازه زمین پایه مستقر می شوند. بنابراین، محدوده تحت پوشش باید این شرایط را داشته باشد که بتوان رادار را مستقیماً توسط انسان یا توسط اتومبیل جابجا کرد. مناسب بودن محدوده تحت پوشش، موضوعی نیست که همواره در دسترس باشد. به طور مثال، در مناطق سخت گذر، پایش مداوم با استفاده از رادارهای زمین پایه بسیار مشکل است. همچنین در شرایط یخبندان، استفاده از رادارهای زمین پایه چندان کار آسانی نیست. علاوه بر این، پایش محوطه های بسیار بزرگ با استفاده از نیروی انسانی یا حتی وسایل نقلیه معمول، می تواند بسیار سخت و طاقت فرسا و البته با دقت کم همراه باشد. راه چاره ای که به منظور رفع مشکلات ذکر شده می توان ارائه کرد، قرار دادن GPR بر روی پهپاد است. هر چند که این رویکرد هزینه اولیه تهیه رادار GPR را افزایش می دهد و تکنولوژی رادار را به مراتب پیچیده تر می کند، اما در کل و با احتساب حذف هزینه های مربوط به نیروی انسانی، کاهش زمان مورد نیاز برای پایش یک محیط و همچنین افزایش قابلیت اعتماد، این نوع از رادار GPR مقرون به صرفه خواهد بود. در داخل کشور هیچ نمونه از GPR هوا پایه با تکنولوژی مورد بحث وجود ندارد. بنابراین، با توجه به گستردگی خطوط لوله های انتقال در کشور، استفاده از این رادار، ضروری خواهد بود.
ساخت دستگاه پالتایزر با استفاده از تکنولوژی ربات
با توجه به اینکه بخش های مختلف یک خط تولید بصورت زنجیر های به هم وصل بوده و هرگونه کندی کار در یک بخش به عنوان یک گلوگاه برای کل خط محسوب می شود لذا ضروری است که جهت برقراری تناسب بین بخش های مختلف سرعت انجام کار در دستگاه های مختلف با هم متناسب باشد. پالت چینی نیز به عنوان آخرین حلقه زنجیره خط تولید از قسمت هایی است که در اکثر خطوط تولید کارخانجات موردنظر بصورت دستی و توسط نیروی انسانی انجام می پذیرد که علاوه بر کاهش کیفیت کار نهایی، گاها باعث کندی کار تولید می گردد. خستگی مفرط پرسنل در طول یک شیفت کاری نیز این مشکلات را مضاعف می نماید و در نتیجه چیدمان نامرتب محصولات توسط نیروی انسانی باعث مشکلات عدیده ای در بحث بارگیری، انتقال و جابجایی محصولات به مراکز فروش خواهد شد. با اضافه شدن خطوط جدید تولید با ظرفیت بالا، نیاز به مکانیزه شدن قسمت پالت چینی بیش از پیش احساس می شود. با توجه به مشکلات مربوط به نیروی انسانی در اکثر کارخانجات موردنظر، با مکانیزه شدن قسمت پالت چین تعداد قابل توجهی نیروی انسانی آزاد شده و در صورت نیاز می توان از ایشان بصورت بهینه در سایر قسمت ها استفاده کرد.
ساخت آنتن های BTS
با وجود گسترش تکنولوژی مخابرات سیار در سراسر دنیا و همچنین در داخل کشور، بخش عمده زیرساخت های مخابراتی کشور بخصوص در حوزه مخابرات سیار وارداتی بوده و از طریق شرکت های خارجی تامین می گردد. این امر تأثیرات منفی از قبیل خروج ارز از کشور، وابستگی اپراتورها به شرکت های خارجی و آسیب پذیری در برابر تحریم خواهد داشت. به همین دلیل تامین انواع تجهیزات زیرساختی شبکه مخابرات سیار در داخل کشور بسیار حائز اهمیت است. در این میان یکی از تجهیزات مهم در صنعت مخابرات سیار، آنتن های BTS است. این آنتن می بایست علاوه بر پوشش دهی کانال های مختلف شبکه مخابرات در نسل های مختلف و همچنین پوشش دهی مناسب زوایای موردنیاز، ویژگی های متعددی از قبیل امکان تیلت الکترونیکی، عملکرد در شرایط مختلف محیطی، تحمل توان بالا و ... را داشته باشد. تأمین این زیرساخت در داخل کشور می تواند علاوه بر صرفه جویی در هزینه تأمین، هزینه های مربوط به خدمات پس از فروش و همچنین تعمیر و نگهداری را نیز به شدت برای اپراتورها کاهش دهد.
طراحی و ساخت سامانه ی اسکن لیزری و ترکیب داده های آن با دوربین فراطیفی همراه با پردازش تصاویر ماهواره ای جهت پایش سلامت خاک و بررسی آفات
کسب اطلاعات و دانش در رابطه با اراضی و زمین های کشاورزی بصورت سنتی و توسط کارشناس انجام می گیرد. این روش ها دارای خطای زیادی بوده و اغلب زمانبر هستند. امروزه با استفاده از روش های سنجش از دور، در مدت زمان کوتاهی، حجم اطلاعات قابل توجهی و با دقت خوبی جمع آوری شده و مبنای تحلیل ها قرار می گیرد. تلفیق اطلاعات جمع آوری شده با فناوری هوش مصنوعی و بطور خاص حوزه پردازش تصویر و استفاده از شاخص های پوشش گیاهی منجر به تولید نقشه های تحلیلی از زمین های مورد مطالعه شود. تهیه اطلاعات مکانی از زمین کشاورزی در بازه های زمانی مختلف منجر به بررسی راندمان خاک، بررسی الگوی کشت و در صورت نیاز تغییر آن و همچنین تعیین زمان های بهینه در پایش ماهواره ای می شود. جمع آوری اطلاعات و سپس پردازش این داده ها در فضای ابری و ارائه خروجی ها در بستر وبسایت یا موبایل موجب بهینه سازی فرآیندهای تصمیم گیری راجع به میزان آفت زمین و برنامه ریزی بهتر برای مقابله با آن می شود. تهیه تصاویر فراطیفی و لیداری و پردازش این داده ها، خروجی های متنوعی را در بردارد. از جمله این خروجی ها، تخمین مسیر حرکت آفات و حشرات، پایش رشد محصولات، بهینه سازی فرآیند آبیاری، سیستم های هشدار بحران، وضعیت آب و هوا و تزریق بهینه کود است.
تولید مکمل های تغذیه ای بر پایه پروتئین با هدف بهبود رژیم غذایی زنان باردار و کودکان زیر 5 سال ساکن مناطق محروم
سوء تغذیه در مناطق محروم و کمبرخوردار یکی از مشکلات شایع و مخاطرهآمیز سلامت به شمار میآید. زنان باردار و کودکان زیر 5 سال جزء گروه های پرخطر هستند که به دلایل فیزیولوژیک، بیشتر در معرض ابتلا به سوء تغذیه ناشی از کمبود پروتئین قرار دارند و بروز عوارض ناشی از این مسئله در آنها به مراتب خطرناکتر بوده و خسارات جبران ناپذیری در آینده به جای خواهد گذاشت. با توجه به افزایش قیمت منابع غذایی پروتئینی در سالهای اخیر، تولید منابع پروتئینی جایگزین برای این افراد از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و میتواند موجب کاهش اثرات سوء تغذیه مانند کمخونی ناشی از فقر آهن، مشکلات تنفسی، افسردگی، ضعف دستگاه ایمنی، پوکی استخوان و تولد نوزادان مبتلا به ناتواناییهای ذهنی و جسمی گردد.
ساخت محصولات سرامیکی پیشرفته برای صنعت شیشهسازی
محصولات سرامیکی همواره در رده محصولات مهندسی پیشرفته قرار گرفته و بهدلیل خواص منحصربهفرد آنها از قبیل وزن کم، مقاومت حرارتی و خوردگی بالا، امروزه بیشتر صنایع در صدد روآوردن به این جنس از مواد هستند. درواقع، ساخت محصولات سرامیکی خود یکی از پیشرفتهترین تکنولوژیهای حال حاضر دنیا هستند. به طور کلی صنعت سرامیک و دیرگداز، یکی از صنایع کلیدی با کاربردی وسیع در صنایع بالادستی است. استفاده از محصولات این صنعت در صنایع فولادسازی، فلزات غیرآهنی، صنایع غیرفلزی مانند سیمان، کاشی، سرامیک و شیشه و نیز حوزه انرژی مانند نفت، گاز، پتروشیمی و نیرو از اهمیت این صنعت حکایت میکند. نیاز کشور به مواد سرامیکی و نسوز، سالانه ۷۰ تا ۸۰ هزار تن است. نظر به اهمیت این موضوع و کاهش خروج ارز، هدف از این طرح تأمین مواد سرامیکی باندد مورد استفاده در صنعت شیشه سازی با استفاده از ظرفیت¬های موجود در کشور است.
طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار حوادث AID تونلی
سامانه تشخیص خودکار حوادث تونلی، یک محصول نرمافزاری مبتنی بر پردازش تصاویر ارسالی دوربینهای نصب شده در داخل تونل میباشد که وظیفه اصلی آن تشخیص خودکار حوادث یا وقایع حادثهساز تونلی به صورت آنلاین و اعلام هشدار به کاربران در سریعترین زمان ممکن است. این سامانه علاوه بر اعلام و هشدار موقعیتهای غیرمنتظره به منظور آگاهی کاربران از وضعیت کلی ترافیک عبوری تونل، بایستی قادر به اندازهگیری و گزارش برخی اطلاعات آماری خودروهای عبوری از قبیل تعداد، سرعت متوسط و طبقهبندی نوع آنها باشد. با توجه به اهمیت کاربرد فناوریهای نوین در تشخیص خودکار حوادث تونلی و با مدنظر قرار دادن نیاز شرکت احداث و بهرهبرداری آزادراه تهران-شمال (وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی) به حمایت از این فناوری، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در راستای عمل به رسالت خود مبنی بر ارتقاء و بهبود کیفیت خدمات فنی مهندسی شرکتهای تابعه بنیاد مستضعفان و حمایت از شرکتهای دانش بنیان در نظر دارد از کلیه فناوران توانمند در این حوزه که قادر به ساخت سامانههای AID میباشند، جهت شرکت در طرح ” طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار حوادث AID تونلی“ دعوت به عمل آورد.
راه اندازی مجدد شرکت الیاف (شامل واحد پلیمریزاسیون)
پلی آﻣﯿﺪﻫﺎ ﺑﻪﻋﻨﻮان ﭘﻠﯿﻤﺮﻫﺎی ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ دارای ﻋﻤﻠﮑﺮد بالا، ﺳﻬﻢ ﻋﻤﺪه ای از ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ را ﺑﻪ ﺧﻮد اﺧﺘﺼﺎص داده اﻧﺪ. از ﺟﻤﻠﻪ اﯾﻦ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻣﯽﺗﻮان ﺑﻪ ﺻﻨﻌﺖ ﺧﻮدرو، ﻧﺴﺎﺟﯽ، ﺑﺴﺘﻪﺑﻨﺪی، اﻟﮑﺘﺮوﻧﯿﮏ و ﻏﯿﺮه اﺷﺎره ﮐﺮد. ﭘﻠﯽآﻣﯿﺪﻫﺎ در ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ اﻟﯿﺎف ﻣﻨﺴﻮﺟﺎت و ﭘﻮﺷﺎک، اﻟﯿﺎف و ﭘﺎرﭼﻪﻫﺎی ﺻﻨﻌﺖ ﻻﺳﺘﯿﮏ و ﺗﺎﯾﺮ ﺳﺎزی و ... کاربرد دارد. پلیآمید 6 یا همان نایلون 6 از پلیمریزاسیون حلقهگشای مونومر کاپرولاکتام تولید میشود. پلیآمید 6 یک ترموپلاستیک نیمه بلورین است و دارای خواص خوب از جمله مقاومت سایشی بالا، مقاومت در برابر حلالهای قطبی، محدوده دمای کاربردی گسترده (مقاومت دمایی بالا)، چقرمگی و خاصیت نفوذناپذیری و مقاومت خوب شیمیایی (به دلیل ساختار بلورین) از خود نشان میدهد. شرکت الیاف بعنوان اولین و بزرگترین تولید کننده نایلون 6 با نام تجاری نیران در سال 1345 تاسیس شد و به صورت کلی شامل بخش های پلیمر، ریسندگی، بافندگی و نساجی به همراه واحد تاسیسات می باشد. بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تمایل دارد مجموعه الیاف تهران را در تمامی بخش ها شامل واحد پلیمر، واحد ریسندگی و واحد نساجی احیاء نماید. بنابراین پیشنهادهای دریافتی با برنامه جامع برای تمام واحدها در اولویت خواهد بود.
تصفیه پساب و بازچرخانی آن برای واحد نوشابه سازی، آبمیوه و بستهبندی آب
کمبود آب در سال های اخیر سبب شده است که اهمیت تصفیه پساب و بازچرخانی آن بیش از پیش افزایش پیدا کند. تصفیه پساب های بهداشتی و صنعتی از جمله مهم ترین مسائل پیش روی شرکت های صنعتی و نهادهای کشوری است. اهمیت تصفیه این پساب ها از آن روست که از ورود آلاینده ها به محیط زیست و بالطبع از تخریب منابع زیستی جلوگیری می شود و در بسیاری موارد نیز با استفاده مجدد از آب حاصل از تصفیه پساب، امکان صرفه جویی قابل توجه، در مصرف آب فراهم می شود.در صنایع آبمیوه و نوشابه سازی آب نقش کلیدی دارد و ضروری است که آب حاصل از شست و شو و پساب با تصفیه با فناوریهای نوین تصفیه پساب به استاندارد سازمان حفاظت محیط زیست برسد و بخشی از آن به چرخه فرایند بازگردد. پساب حاصل عمدتا حاصل از شستشوی شیشههای نوشابه، شستشوی ماشین آلات، مخازن و سالنهای تولید است و بیشترین حجم فاضلاب تولیدی در این صنعت را واحد بطری شویی به خود اختصاص میدهد.
فناوری های نوین احیای زمین های غیرحاصلخیز برای کشت زراعی و باغی
در راستای توجه و تکیه بر توانمندی های متخصصان داخلی و محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار کشور، موسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد از کلیه شرکت ها و فناوران توانمند در زمینه فناوری های نوین احیای زمین های غیرحاصلخیز برای کشت زراعی و باغی، دعوت به عمل آورد.
طراحی و پیاده سازی سیستم های مدیریت نوین منابع آبی و استفاده از فناوری های آبیاری هوشمند به صورت یکپارچه و پایدار
در راستای توجه و تکیه بر توانمندی های متخصصان داخلی و محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار کشور، موسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد از کلیه شرکت ها و فناوران توانمند در زمینه طراحی و پیاده سازی سیستم های مدیریت نوین منابع آبی و استفاده از فناوری های آبیاری هوشمند به صورت یکپارچه و پایدار، دعوت به عمل آورد.
عمق دهنده رنگ مشکی برای منسوجات پلیاستر
یکی از مشکلات عمده در رنگآمیزی الیاف مصنوعی، پایین بودن عمق رنگ حاصل از رنگرزی در مقایسه با الیاف طبیعی است. این موضوع در مورد الیاف پلیاستر نمود بیشتری مییابد. بهطوریکه حتی با استفاده از مقادیر زیادی از عوامل رنگزا، رنگ مشکی تیره ایجاد نشده و حتی ممکن است افزایش مقدار رنگزا منجر به برنزه شدن و کاهش خواصی همچون ثبات سایشی شود. یکی از راههای افزایش کیفیت رنگ در فرآیند رنگرزی الیاف مصنوعی مانند پلیاستر، فرآیند تکمیل پارچه با افزودنیهای عمق دهنده رنگ میباشد. این افزودنیها موادی با ضریب شکست نورپایین هستند که انعکاس سطحی نور از سطح پارچه را کاهش میدهند.
ساخت پکیج تصفیه پساب بهداشتی دستگاه حفاری خشکی
تصفیه پساب های بهداشتی و صنعتی از جمله مهم ترین مسائل پیش روی شرکت های صنعتی و نهادهای کشوری است. اهمیت تصفیه این پساب ها از آن روست که از ورود آلاینده ها به محیط زیست و بالطبع از تخریب منابع زیستی جلوگیری می شود و در بسیاری موارد نیز با استفاده مجدد از آب حاصل از تصفیه پساب، امکان صرفه جویی قابل توجه، در مصرف آب فراهم می شود. لذا در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی و حفاظت از محیط زیست، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تصمیم به اجرای مدیریت پساب بهداشتی (به شیوه جدید) بر روی دستگاه های حفاری داشته که به منظور نیل به این مهم استقرار پکیج های تصفیه پساب بهداشتی را در دستور کار خود قرار داده است.
طراحی و اجرای اپلیکیشن جامع گردشگری
بحران پاندمی کرونا در دنیا بر کسبوکارهای بسیاری اثرگذار بوده است. این بیماری به ویژه صنعت گردشگری را به شدت تحت تأثیر قرار داده است و از این رو در 2 سال اخیر این صنعت با رکود شدیدی مواجه بوده است. موفقیت برخی کشورهای دنیا و خودکفایی ایران در تولید واکسن سبب شده است که کارشناسان چشمانداز روشنی را برای این صنعت در آینده نزدیک متصور باشند به همین دلیل هلدینگ سیاحتی و گردشگری بنیاد درنظر دارد توسعه اپلیکیشن و خدمات آنلاین گردشگری خود را به شرکتهای دانشبنیان و توانمند داخلی واگذار نماید. این اپلیکیشن قابلیت ارائه خدمات به بالای 5 میلیون کاربر را خواهد داشت و امنیت و کارایی (سرعت) لازم شرط توسعه آن خواهد بود و خدماتی مانند شبکه اجتماعی تخصصی خدمات گردشگری و مسافرتی و همچنین فروش بلیط حملونقل، هتل، اماکن گردشگری و تورهای مسافرتی را ارائه خواهد کرد.
طراحی و ساخت دستگاه تست تایر
یکی از آزمونهای رایج ایمنی در صنعت تایر آزمون درام میباشد که در سرعتهای مختلف و تحت بارهای متفاوت، عملکرد تایر را شبیهسازی مینماید. این آزمون، تنها حرکت خودرو در مسیر مستقیم را شبیهسازی مینماید و حرکت در مسیرهای منحنی و اِعمال فشارهای جانبی و سایر تنشها به تایر را شامل نمیشود. در این آزمون یک استوانه فلزی (غلتک یا درام) نقش جاده را ایفا مینماید و یک ایستگاه (هرزگرد یا اسپیندل) نقش خودرو را بر عهده دارد. لازم به ذکر است که ایجاد سرعت موردنظر در دستگاههای درام تست، وظیفه درام، و ایجاد بار مدنظر، وظیفه ایستگاه هرز گردی است که تایر بر روی آن نصب میگردد. در حال حاضر دستگاههای مختلف درام تست ساخت شرکتهای اروپایی و آسیایی و حتی چینی قابل تهیه و واردات میباشد، اما ساخت داخلی این دستگاه موجب صرفه جویی ارزی و نیز کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری و بعلاوه رونق صنعت ماشین سازی داخلی خواهد شد.
سامانه اعتبارسنجی آنلاین لیزینگ اقشار کم برخوردار
صـنعت لیزینگ به مثابه یک شیوه اعتباری، امروزه در تمام عرصهها ظهور پیدا کرده و توان مالی مؤسسات حقوقی و اشخاص حقیقی را برای سرمایهگذاری فزونی میبخشد. در این صنعت، یکی از مهم ترین فعالیت ها نحوه اعتبارسنجی و عدالت در تخصیص منابع و تسهیلات اعطایی به مشتریان است که این امر از طریق سامانههای اعتبارسنجی میسر میگردد.عدم اعتبارسنجی طبقه کم برخوردار، امکان اعطای لیزینگ به آنها را محدود ساخته است و آنها را از این امکان محروم کرده است و باعث گردیده این دسته از مردم از امکانات لیزینگ نتوانند بهره مند شوند. برای رفع ابهامات و پاسخگویی به سوالات احتمالی میتوانید با شماره 02188883913 داخلی 407 تماس بگیرید یا به شماره 09333684214 در پیامرسان واتساپ پیام دهید.
تحقیق، توسعه، طراحی و ساخت خط تولید درب آسان بازشو (Open-Easy cap)
با توجه به نیاز صنایع نوشیدنی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به استفاده از تکنولوژی درب آسان بازشو (Easy-open cap) مؤسسه دانشمند در نظر دارد از کلیه فناوران توانمند جهت تحقیق، توسعه، طراحی و ساخت خط تولید این تکنولوژی با ویژگیهایی که در ادامه آمده است دعوت به عمل آورد.
تهیه و نصب تجهیزات کاهنده مصرف آب شرب و ارتقای فرهنگ مصرف آب
اگر چه تامین آب سالم نیازمند فراهم آوردن زیرساخت مورد نیاز این هدف است، اما همه مسائل منحصر به زیرساخت نخواهد بود. آگاهی جامعه از انواع آلودگی و نحوه پیشگیری از آلودگی یا نحوه مواجهه با آن میتواند افراد را در دسترسی به آب سالم و جلوگیری از بیماری توانمند کند. اگر چه توجه به بهداشت در میان روستاییان ایران امری رایج است، اما برخی از مسائل مربوط به بهداشت آب و فاضلاب ممکن است از توجه آنها پنهان شود که نیاز به آگاهیبخشی مناسب دارد. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
کاهش مقدار پارامتر TDS در پساب شهر صنعتی کاوه
از آنجایی که تأمین آب شهر صنعتی کاوه از قنات و چاه با مقدار میانگین املاح محلول TDS = 1900 ppm صورت میگیرد، این میزان املاح در فاضلاب ورودی به تصفیهخانه حدود 3 برابر افزایش مییابد. با توجه به مشکلات و محدودیتهای منابع آبی موجود و نیاز مبرم به استفاده مجدد از آب تصفیه شده در مصارف صنعتی و کشاورزی، چنانچه بتوان مقدار پارامتر TDS را با صرف هزینه اندک به میزان 1000 میلیگرم بر لیتر رسانید، علاوه بر تأمین نیازهای موجود، موجب افزایش درآمد حاصل از فروش آب نیز خواهد شد. در همین راستا، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند به منظور حمایت از متخصصان و فناوران داخلی در نظر دارد جهت رفع نیاز فناورانه شرکت شهر صنعتی کاوه (زیرمجموعه هلدینگ پایا سامان پارس وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی)، با افراد و شرکتهای توانمند در این حوزه تعامل و همکاری نماید. هدف از اجرای طرح حاضر، استفاده مجدد از پساب تصفیه شده در مصارف صنعتی با TDS = 1000 ppm (به همراه کاهش رنگ یا کدورت) و مصارف کشاورزی با TDS = 2000 ppm میباشد. موارد فنی و زیرساختهای مورد انتظار کارفرما عبارتند از: 1) شرکت فناور از کادر فنی مجرب و امکانات و تجهیزات کارگاهی مناسب برخوردار باشد. 2) کاهش پارامتر TDS از مقدار میانگین 5136 میلیگرم بر لیتر به حدود 1000 میلیگرم بر لیتر به روشی کم هزینه 3) کاهش رنگ یا کدورت پساب
فرهنگسازی مردم و آشنایی با مسائل بهداشتی آب و اهمیت آن
اگر چه تامین آب سالم نیازمند فراهم آوردن زیرساخت مورد نیاز این هدف است، اما همه مسائل منحصر به زیرساخت نخواهد بود. آگاهی جامعه از انواع آلودگی و نحوه پیشگیری از آلودگی یا نحوه مواجهه با آن میتواند افراد را در دسترسی به آب سالم و جلوگیری از بیماری توانمند کند. اگر چه توجه به بهداشت در میان روستاییان ایران امری رایج است، اما برخی از مسائل مربوط به بهداشت آب و فاضلاب ممکن است از توجه آنها پنهان شود که نیاز به آگاهیبخشی مناسب دارد. فرایند شرکت در فراخوان و ثبت نام در مرحله اول ارزیابی طرح، از طریق قسمت مرحله اول امکان پذیر بوده و مستندات مورد نیاز در مراحل مختلف ثبت نام مشخص شده است.
دفع صحیح و اصولی فاضلاب و ایجاد تصفیهخانههای فاضلاب در حومهی شهرهای صنعتی
فاضلاب تولید شده در جوامع روستایی و یا حاشیه شهرهای صنعتی بایستی به نحو مناسبی جمعآوری و دفع گردد. در برخی از مناطق به دلیل بافت زمینشناسی و یا تمرکز جمعیت، استفاده از روشهای سنتی چاه جذبی، آلودگی محیطزیست روستا را به همراه خواهد داشت. توسعه زیرساختهای لازم و آموزش جامعه برای شناخت فاضلاب و اهمیت دفع صحیح آن، شناخت بیماریهای مرتبط با دفع غیر بهداشتی فاضلاب، تاثیر فاضلاب بر زندگی روزمره ساکنین روستا و دفع صحیح فاضلاب از ضروریات بهبود وضعیت بهداشت در روستاها است. فرایند شرکت در فراخوان و ثبت نام در مرحله اول ارزیابی طرح، از طریق قسمت مرحله اول امکان پذیر بوده و مستندات مورد نیاز در مراحل مختلف ثبت نام مشخص شده است. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
گسترش مجتمعهای توزیع آب به جای تأسیسات پراکنده توزیع آب در روستاها
در بسیاری از مناطق روستایی، مخصوصا نقاطی که دسترسی محلی به آب کافی و با کیفیت دچار مشکل شده است به ناچار باید به سراغ مجتمعهای متمرکز برای تامین آب چندین روستا پرداخت. دستاورد چنین مجتمعهایی تحت پوشش دادن آب شرب سالم برای جمعیت بالا و بهبود مدیریت و خدماترسانی است. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
تعیین و تملک حریم بهداشتی منابع تأمینکننده آب
وجود آلایندهها در محدوده چاههای تامین آب شرب، همچون کودها و سموم کشاورزی، فضولات دامی، فاضلاب انسانی یا پساب صنعتی، مخصوصا در مناطق با روستاهای متعدد در مجاورت یکدیگر (همچون شمال کشور)، مسائل کیفی برای آب شرب ایجاد کرده است. در این موارد با شناسایی صحیح مساله، میتوان به اقدام متناسب، به ویژه با حفاظت از حریم منبع تامین آب پرداخت. فرایند شرکت در فراخوان و ثبت نام در مرحله اول ارزیابی طرح، از طریق قسمت مرحله اول امکان پذیر بوده و مستندات مورد نیاز در مراحل مختلف ثبت نام مشخص شده است. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
امکان ایجاد انعطاف در مراحل و ابزار ذخیرهسازی و توزیع و انتقال آب براساس تحلیلها و توزیعهای جمعیتی واقعی
در بسیاری از روستاهای کشور، مخصوصا در مناطق توریستی، چالش قطعی آب یا کاهش فشار شبکه ناشی از عدم کفایت منبع تامین آب نیست؛ بلکه این مساله تنها در زمان پیک مصرف ایجاد میشود. بنابراین افزایش منابع آب روستا پاسخی برای مسالهای است که اشتباه تشخیص داده شده است. در چنین مواردی به جای افزایش منابع تامین آب یا تغییرات گسترده در شبکه توزیع، میتوان زیرساختهای ذخیره آب را متناسب با نیاز تغییر داد و یا از روشهای فناورانه مدیریتی برای مدیریت منابع آب موجود برای تامین حداکثری نیاز استفاده نمود. فرایند شرکت در فراخوان و ثبت نام در مرحله اول ارزیابی طرح، از طریق قسمت مرحله اول امکان پذیر بوده و مستندات مورد نیاز در مراحل مختلف ثبت نام مشخص شده است. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
شناسایی و رفع گلوگاهها در پروژهها و فرایندهای آبرسانی با تمرکز بر صرفهجویی هزینهها
در حال حاضر طرحهای مختلف آبرسانی روستایی در کشور تعریف و در دست اجرا و پیگیری میباشد و یا نیاز به اقدام جهت اجرای آنان دارد. طراحی و حتی شروع اجرای بسیاری از این طرحها مربوط به دهها سال قبل است و اکنون لازم است با بازنگری در فرایندها، اتمام یا اصلاح طرح را با هزینه کمتری پیش برد. از اینرو تعیین مسیرهای بحرانی برای شناسایی تاثیر عملکرد اعتباری بر اجرا و بهرهبرداری طرحهای آبرسانی، بهکارگیری روشهای مختلف با هدف ارزانسازی و کاهش هزینههای مورد نیاز طرحها و همچنین ارائه راهحلهایی برای تامین منابع مالی مورد نیاز این طرحها نقش تعیینکنندهای در رفع مشکلات آب شرب روستایی خواهد داشت. فرایند شرکت در فراخوان و ثبت نام در مرحله اول ارزیابی طرح، از طریق قسمت مرحله اول امکان پذیر بوده و مستندات مورد نیاز در مراحل مختلف ثبت نام مشخص شده است. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
جمعآوری آمار و اطلاعات پایه در خصوص پارامترهای مختلف کمی، کیفی و نقاط هدف مصارف شرب روستایی
شناسایی صحیح مساله و ارائه سیاست برای مواجهه با آن نیازمند شناخت دقیق مبتنی بر آمار و اطلاعات پایه است. بدون در اختیار داشتن آمار و اطلاعات ممکن است اولویتبندی درستی از مناطق هدف مداخله و نوع اقدام صورت نگیرد و از منابع به درستی استفاده نشود. اگر چه پوشش آمار و اطلاعات مربوط به آب و فاضلاب روستاها نسبتا مناسب است، اما در ارتباط با مناطق روستایی کوچک و محروم و حاشیه شهرهای کشور، بسیار ضعیف است. پراکندگی روستاها در چنین مناطقی و تعدد پارامترها موجب شده است که شیوههای رایج جمعآوری اطلاعات کارامد نباشد و دستیابی به اهداف مورد نظر پروژه مستلزم بهرهگیری از نوآوریهایی در جمعآوری آمار و اطلاعات است. فرایند شرکت در فراخوان و ثبت نام در مرحله اول ارزیابی طرح، از طریق قسمت مرحله اول امکان پذیر بوده و مستندات مورد نیاز در مراحل مختلف ثبت نام مشخص شده است. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
شناسایی تجربیات و استفاده از دانشهای بومی برای حل موضوعات منحصر به اقلیم و جغرافیای خاص روستاها
بسیاری از مسائل مدیریت آب، بخشی از ذات اقلیم ایران است و در مواجهه با آن نیز از گذشته دستاوردها و راهحلهای گوناگونی در قالب دانش بومی ظهور پیدا کرده است. دانش بومی هر جامعهای مجموعهای از دانشها، ارزشها و آگاهیهای آن قوم را در برمیگیرد. این دانش و سرمایه فرهنگی در روشهای تامین آب شرب مناطق مختلف کشور نیز بروز دارد و اکنون میتوان از آن در رفع چالشهای آبی خصوصا در حوزه مصارف شرب استفاده کرد. فرایند شرکت در فراخوان و ثبت نام در مرحله اول ارزیابی طرح، از طریق قسمت مرحله اول امکان پذیر بوده و مستندات مورد نیاز در مراحل مختلف ثبت نام مشخص شده است. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
به کارگیری فناوریهای نوین در سامانههای آبرسانی و نظارت بر شبکه با هدف کاهش تلفات و افزایش عمر سیستم
از عوامل عمدهای که باعث عدم دسترسی روستاهای محروم و دورافتاده و حتی حاشیه برخی از شهرها شده است، نارسایی و وجود مشکل و کمبود در یکی از اجزای سامانه آبرسانی است. این مساله ممکن است از منطقهای به منطقهی دیگر متفاوت باشد و با توجه به شرایط مختلف مناطق روستایی هدف، نیاز به خلق و استفاده از روشهای نو بجای روشها و ابزار مرسوم و سنتی است. فرایند شرکت در فراخوان و ثبت نام در مرحله اول ارزیابی طرح، از طریق قسمت مرحله اول امکان پذیر بوده و مستندات مورد نیاز در مراحل مختلف ثبت نام مشخص شده است. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
امکان بهرهبرداری از انرژیهای ارزان و در دسترس جهت انتقال آب
در بسیاری از روستاهای کوچک یا سکونتگاههای موقتی و عشایری، مساله دسترسی به آب در تعامل نزدیکی با مساله دسترسی به برق است. به طوری که ممکن است در آن محدوده منابع آبی وجود داشته باشد که استحصال آن نیازمند پمپاژ است. در چنین مواردی فراهم کردن انرژی با استفاده از تکنولوژیهای نو میتواند به طور همزمان مساله آب و برق را حل کند و تاثیر بسیار زیادی را برای توسعه پایدار مناطق روستایی بهرهمندی ساکنان آن داشته باشد.
استفاده از منابع آب جایگزین بر اساس فناوریهای نوین و پتانسیلهای منطقهای و روشهای جدید برای تصفیه آب
ظرفیت برخی از مناطق فرصت طرح ایدههای جدید را برای تامین آب از منابع آبهای شور، لب شور، آب باران، آب خاکستری و بخار هوا فراهم میکند. برای مثال استحصال آب باران یا بخار آب در هوا مواردی است که از گذشته در ایران مورد استفاده قرار میگرفت اما در دهههای اخیر فراموش شدهاند. در شرایط کنونی افت کمی و کیفی منابع آب، دوباره میتوان این ظرفیتها را مورد توجه قرار داد. فرایند شرکت در فراخوان و ثبت نام در مرحله اول ارزیابی طرح، از طریق قسمت مرحله اول امکان پذیر بوده و مستندات مورد نیاز در مراحل مختلف ثبت نام مشخص شده است. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
امکان بهرهبرداری از تکنیکها و روشهای فناورانه برای مجتمعسازی آبرسانی
با بکارگیری فناوری و یا روشهای نوآورانه در مراحل مختلف طراحی تا بهرهبرداری و یا استفاده از تجهیزات مناسب با شرایط خاص روستاهای کشور و البته ایجاد تمهیدات مختلفی برای کاهش انرژی مورد نیاز و یا تسهیل راههای تامین آن همراه با کاهش هزینهها، میتوان بسترهای مناسبی برای حل موضوع اساسی ایجاد دسترسی به آب شرب سالم برای روستاهای محروم و حاشیه شهرها به صورت یکپارچه و از طریق مجتمعهای آبرسانی مهیا نمود. فرایند شرکت در فراخوان و ثبت نام در مرحله اول ارزیابی طرح، از طریق قسمت مرحله اول امکان پذیر بوده و مستندات مورد نیاز در مراحل مختلف ثبت نام مشخص شده است. جهت ارتباط با کارشناس مربوطه و پاسخگویی سوالات احتمالی میتوانید در پیامرسان واتساپ به شماره 09333684214 پیام دهید.
تولید مکمل های تغذیه ای با هدف بهبود رژیم غذایی مناطق کم برخوردار
در حال حاضر با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی موجود، گروههای کم برخوردار جمعیت کشور دچار سوءتغذیه هستند و با مسائل ناشی از کمغذایی مانند سوءتغذیه پروتئین، کمخونی، فقر آهن، کمبود ید، کمبود روی، کلسیم و کمبود ویتأمینهای A ،B2 و D مواجه می باشند. لذا این مؤسسه از کلیه فناوران توانمند در زمینه تولید مکمل های تغذیه ای با هدف بهبود رژیم غذایی مناطق کم برخوردار، جهت ثبت نام در این طرح دعوت به عمل میآورد.
ساخت سوسپانسیونهای نانو مورد استفاده در تولید کاشیهای پرسلانی لعاب پولیش
کاشیهای پرسلانی، نوعی از کاشیهای سرامیکی هستند که به دلیل نوع مواد اولیه، ترکیب فرمولاسیون و شرایط تولید، دارای ویژگیهای متفاوتی از جمله مقاومت بالا در برابر رطوبت، فرسودگی، یخزدگی و سایر عوامل محیطی میباشند. این محصولات در تنوع بالایی از رنگ و براقیت سطحی تولید میشوند. با توجه به اینکه لعاب یک لایه شیشهای است که در حین پخت محصول به حالت مذاب درآمده و سپس طی فرایند سرد شدن، منجر به تشکیل لایهای شیشهای در سطح محصول میشود، لذا ممکن است حاوی مقدار زیادی عیوب و تخلخلهای و حبابهای هوا در سطح و حجم خود باشد که پولیش کردن و حذف یک لایه از سطح، میتواند منجر به باز شدن این حفرات شده و سطح را مستعد جذب آلودگی و لکههای رنگی کرده و باعث افت کیفیت و زیبایی ظاهری سطح محصول شود. برای این منظور عمدتاً در تولید محصولات پرسلانی لعاب پولیش، پس از اتمام فرایند پولیشینگ، از ترکیبات نانو مواد به صورت سوسپانسیون در سطح استفاده میشود که این ترکیبات عمدتاً حاوی نانو ذرات سیلیس بوده که علاوه بر حذف نفوذپذیری سطحی، اغلب در بهبود براقیت سطح و مقاومت در برابر ترکیبات شیمیایی هم کمک میکند.
ساخت الک لرزان حفاری (Shale Shaker)
الک لرزان مهمترین قسمت سیستم کنترل جامدات است. الک لرزان یا Shale Shaker دستگاهی میباشد که با ایجاد ارتعاش باعث غربال گل حفاری می شود این روند به وسیله توری های لرزان که در دستگاه Shale Shaker نصب میگردد انجام میپذیرد. الکهای مرتعش، کندههای درشتتر را جدا میکنند. با توجه به اعمال تحریمها، وارد کردن تکنولوژیهای جدید مربوط به الکهای لرزان از کشورهای مطرح وجود نداشته و تنها راه، خرید محصولات چینی میباشد. الکهای لرزان چینی از لحاظ کیفیت و کارایی عملکرد مناسبی ندارند. از طرف دیگر نوسانات قیمت ارز وارد کردن این محصول را تحت شعاع خود قرار داده است. لذا برای بالا بردن بازدهی الک های لرزان و کاهش هزینه های عملیات حفاری، نیاز به ساخت الک های لرزان با بازدهی بالاتر و کیفیت بهتر در داخل کشور احساس می¬شود.
طرح توسعه ای و فناورانه برای پساب یک واحد لبنی از کارخانجات بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی
این نیاز فناورانه مربوط به یکی از شرکت های تولید کننده محصولات غذایی و لبنی است که محصولات لبنی متفاوتی را در سبد کالای خود دارد. تصفیه خانه پساب این شرکت در حال حاضر با روش های معمول بیولوژیکی مشغول کار می باشد و پساب آن را به استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست می رساند. روش های استفاده شده برای انجام فرایند تصفیه، به فرایندهای چربی گیری، تصفیه بی هوازی و هوازی و ته نشینی لجن و کلرزنی خلاصه می شود. ابعاد این نیاز فناورانه با توجه به جدی بودن مسئله آب و ضرورت بازگردانی مصرف آب به دو قسمت بازچرخانی پساب و همچنین احداث و تکمیل تصفیه خانه تفکیک می شود.
طراحی نرم افزار تخصصی مدیریت تغذیه گیاهان زراعی و باغی
در حال حاضر تغذیه گیاهان در مزارع و باغات براساس تخمین انفرادی کارشناسان و یا آزمایشات مقطعی صورت می پذیرد. در حالی که می توان با جمع آوری اطلاعات مربوط به خاک، آب و نوع گیاهان و به کمک نرم افزارهای تخصصی، به تغذیه صحیح گیاهان، افزایش بهره وری مزارع و باغات و همچنین حفظ محیط زیست، کمک شایانی نمود. لذا این مؤسسه از کلیه فناوران توانمند در حوزه طراحی و پیاده سازی نرم افزارهای تخصصی، جهت ثبت نام در این طرح فناورانه دعوت به عمل میآورد.
طراحی و ساخت دستگاه گرده افشان مکانیزه خرما با قابلیت حرکت مناسب در شرایط ناهموار زمین
با توجه به اینکه گردهافشانی یکی از مهمترین عملیات نخل داری و نیازمند به کارگر ماهر است و انجام آن در شرایط سنتی دارای هزینه و زمان زیادی میباشد، استفاده از دستگاه گردهافشانی به صورت مکانیزه، سهولت در عملیات گردهافشانی و کاهش در هزینه را به همراه دارد. اما از آنجا که محل قرارگیری باغات خرمای مورد نظر از لحاظ توپوگرافی دارای پستی و بلندی زیادی می باشند، دستگاه های رایج برای حمل و نقل در این باغات دچار مشکل می باشند. لذا این مؤسسه از کلیه فناوران توانمند در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات مکانیزه، جهت ثبت نام در این طرح فناورانه دعوت به عمل میآورد.
طراحی و ساخت تولینگ کاربید تنگستن
تولینگ در صنعت قوطی سازی جزء قطعات مصرفی بسیار حیاتی می باشد. در واقع هر جا در فرآیند قوطی سازی نیاز به تغییر شکل در آلومینیوم باشد از تولینگ مخصوص و متناسب با آن استفاده میشود. افزون بر این سایز های مختلف قوطی نیازمند پکیجهای تولینگ مختلف و متناسب هر سایز در تمام فرآیند شکل دهی میباشد. با توجه به اهمیت موضوع داخلی سازی این قطعه مورد تأیید و حمایت مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند قرار گرفته است و لذا این مؤسسه از کلیه فناوران توانمند در این حوزه جهت ثبت نام در این طرح فناورانه دعوت به عمل میآورد.
ایجاد سیستم یکپارچه مدیریت پروژه سازمانی
سیستم مدیریت یکپارچه، سیستمی است که سازمان برای مدیریت کلیه امور فرآیندی خود بکار میبرد تا بتواند به اهداف استراتژیک سازمان دست یابد و بطور متوازن اهداف ذینفعان خود را برآورده سازد. در یک سیستم یکپارچه مدیریت پروژه، دادهها و اطلاعات منابع هر پروژه شامل نیروی انسانی، ماشینآلات، تجهیزات، بالانس مصالح و سایر منابع و فرآیندهای مختلف مدیریت پروژه، مستندسازی شده و سوابق و فایلهای مرتبط با هر فرآیند، علاوه بر فرمهای اطلاعاتی مورد نیاز در سامانه ذخیره میشود. در این سیستم دوبارهکاریهای مستندسازی به حداقل میرسد تا کارآیی و بهرهوری سیستم مدیریت یکپارچه تضمین گردد. بدین ترتیب با پیشگیری از وقوع دوبارهکاری در سیستم یکپارچه میتوان به یک فرآیند مدیریتی کاراتر دست یافت. بنابراین به منظور سرعت بخشی به فرآیند جمعآوری دادههای متنوع در سطح پروژهها و کنترل زمانبندی اجرای فرآیند و گردشهای مورد نیاز در سطح هر پروژه و سپس در سطح سازمان متولی اجرای پروژه، پیادهسازی سیستمهای یکپارچه مدیریت پروژه ضروری می باشد.
تولید و تزریق لاستیک کوپلینگ بین گیربکس و لوله ماموت روتور هوادهی
هدف از اجرای طرح حاضر، داخلیسازی و خودکفایی در زمینه تولید و تزریق لاستیک فشرده کوپلینگ بین گیربکس و لوله 9 متری ماموت روتور هوادهی است. از آنجایی که این قطعه به لحاظ نوع و جنس لاستیک به کار رفته از خارج کشور تأمین میگردد، علاوه بر زمانبر بودن فرایند خرید و وابستگی به تأمین کننده خارجی، موجب تحمیل هزینههای مالی هنگفت نیز میشود. ساختار کوپلینگ به گونهای است که با شکستن لوله، لاستیک در غلاف خود جابجا شده و از ضربه احتمالی به گیربکس جلوگیری میکند و به دنبال آن، کوپلینگ بلااستفاده میشود. پیشتر در این خصوص اقداماتی صورت گرفته است اما به دلیل عدم فشردگی و کیفیت مناسب، لاستیک به کار رفته پس از مدتی در محل خود به چرخش افتاده است. لذا چنانچه تولید این قطعه با کیفیت مطلوب در داخل کشور صورت پذیرد، علاوه بر صرفهجویی ارزی، از بروز خسارتهای احتمالی ناشی از ضربه به گیربکس نیز جلوگیری خواهد کرد. با عنایت به موارد مذکور و با مدنظر قرار دادن نیاز شرکت شهر صنعتی کاوه (زیرمجموعه هلدینگ پایا سامان پارس وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی) به حمایت از فناوریهای نوین در زمینه تولید و تزریق لاستیک فشرده کوپلینگ بین گیربکس و لوله ماموت روتور هوادهی، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در راستای عمل به رسالت خود مبنی بر ارتقاء و بهبود کیفیت خدمات فنی مهندسی شرکتهای تابعه بنیاد مستضعفان و حمایت از شرکتهای دانش بنیان، در نظر دارد از کلیه فناوران توانمند در این حوزه، جهت شرکت در طرح ”تولید و تزریق لاستیک کوپلینگ بین گیربکس و لوله ماموت روتور هوادهی“ دعوت به عمل آورد.
طراحی و ساخت قطعات داخلی گیربکس AGF-280 ماموت روتور هوادهی
هدف از اجرای طرح حاضر، داخلیسازی و خودکفایی در ساخت قطعات داخلی گیربکس AGF-280 ماموت روتور هوادهی شامل کرانویل، پنیون، دندههای کوچک و بزرگ و شفت خروجی میباشد که در واحد هوادهی تصفیهخانه شهر صنعتی کاوه بکار برده میشود. از آنجایی که این قطعات به لحاظ کیفیت ساخت و آبکاری منحصر به فردی که دارند از خارج کشور تأمین میگردند، علاوه بر زمانبر بودن فرآیند خرید و وابستگی به تأمینکننده خارجی، موجب تحمیل هزینههای مالی هنگفت نیز میشود. لذا چنانچه تولید آنها در داخل کشور انجام پذیرد، علاوه بر صرفهجویی ارزی منجر به دسترسی آسان به تجهیزات مذکور و درنتیجه، تعویض و یا تعمیر به موقع آنها قبل از بروز مشکلات جدی و اساسی خواهد شد. با عنایت به موارد مذکور و با مدنظر قرار دادن نیاز شرکت شهر صنعتی کاوه (زیرمجموعه هلدینگ پایا سامان پارس وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی) به حمایت از فناوریهای نوین در زمینه ساخت قطعات داخلی گیربکس AGF-280 جهت استفاده در تصفیهخانه شهر صنعتی کاوه، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در راستای عمل به رسالت خود مبنی بر ارتقاء و بهبود کیفیت خدمات فنی مهندسی شرکتهای تابعه بنیاد مستضعفان و حمایت از شرکتهای دانش بنیان در نظر دارد از کلیه فناوران توانمند در این حوزه، جهت شرکت در طرح فناورانه ”طراحی و ساخت قطعات داخلی گیربکس AGF-280 ماموت روتور هوادهی“ دعوت به عمل آورد.
طراحی و ساخت دستگاه بافتسنج
آزمایش بافت، آزمایشی است با سابقه طولانی که به منظور سنجش خواص مکانیکی و فیزیکی مواد خام، ساختار مواد غذایی و نیز در کنترل کیفی اولیه و نهایی مواد مورد توجه قرار گرفته است. جهت افزایش دقت سنجش بافت و تجزیه و تحلیل خواص مکانیکی مربوطه از نرم افزارهای تخصصی شامل الگوریتمهای اساسی استفاده میشود. با توجه به عدم نیاز این فرآیند به دخالت انسان، نتایج به دست آمده مصون از اثرگذاری سلایق اشخاص در نتایج آزمایش میباشند. با توجه به نیاز صنایع غذایی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به این محصول دانشبنیان مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد از کلیه فناوران توانمند جهت ”طراحی و ساخت دستگاه بافتسنج“ با ویژگیهایی که در ادامه آمده است دعوت به عمل آورد.
طراحی و ساخت لوله 9 متری ماموت روتور هوادهی
در فرایندهای بیولوژیکی هوازی تصفیه فاضلاب، واحد هوادهی یکی از مهمترین واحدها در فرایند تصفیه میباشد که شرایط را برای رشد میکروارگانیسمهای هوازی و تجزیه مواد آلی توسط آنها فراهم میکند. از سال 1963 تاکنون، هوادههای ماموت روتور در تصفیه بیولوژیکی فاضلاب به منظور تأمین اکسیژن موردنیاز و ایجاد اختلاط لازم در فرایند لجن فعال مورد استفاده قرار گرفتهاند. هدف از اجرای طرح حاضر، داخلیسازی و خودکفایی در ساخت لوله مانیسمان 9 متری پوششدار ماموت روتور هوادهی است. از آنجایی که این لوله به لحاظ ابعاد و نوع پوشش از خارج کشور تأمین میگردد، علاوه بر زمانبر بودن فرایند خرید و وابستگی به تأمین کننده خارجی، موجب تحمیل هزینههای مالی هنگفت نیز میشود. لذا چنانچه تولید این لوله در داخل کشور صورت پذیرد، علاوه بر صرفهجویی ارزی، به دلیل دسترسی آسان به منابع داخلی، به راحتی میتوان با اتمام عمر مفید لوله، قبل از بروز هرگونه حادثهای نسبت به تعویض و خارج کردن آن از سرویس اقدام نمود. با عنایت به موارد مذکور و با مدنظر قرار دادن نیاز شرکت شهر صنعتی کاوه (زیرمجموعه هلدینگ پایا سامان پارس وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی) به حمایت از فناوریهای نوین در زمینه ساخت لولههای ماموت روتور هوادهی جهت استفاده در تصفیهخانه شهر صنعتی کاوه، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در راستای عمل به رسالت خود مبنی بر ارتقاء و بهبود کیفیت خدمات فنی مهندسی شرکتهای تابعه بنیاد مستضعفان و حمایت از شرکتهای دانش بنیان در نظر دارد از کلیه فناوران توانمند در این حوزه، جهت شرکت در طرح فناورانه ”طراحی و ساخت لوله 9 متری ماموت روتور هوادهی“ دعوت به عمل آورد.
سیستم مانیتورینگ خط تولید شیشه و بطر
در صنعت شیشه کوچک ترین عیب در هر یک از بخش ها، باعث افت راندمان خط تولید میشود. از این رو پایش این عیوب کار هر روزه نیروهای تولیدی میباشد. اما با توجه به سرعت بالای تولید و انتظار راندمان بالا از محصول و نیز متغیر بودن این مشکلات در لحظه، که با کوچکترین تغییری در سیستم به وجود میآیند، به صورت آنی این عیوب برای واحد تولید مشخص نمیگردند. بدیهی است سیستم مانیتورینگ سرعت عمل نفرات تولید را بالا برده و با توجه به ماهیت ماشینی بودن این سیستم، عملکرد آن محدودیت زمانی نداشته و در هر ساعت شبانهروز می تواند عیوب را به صورت آنی به اپراتورها، سرپرستها و مدیران تولید برساند و واحد مربوطه را برای رفع به هنگام عیوب بسیج کند. با استفاده از این طرح هر شیشهای که از دستگاه فرمینگ خارج میشود تا نقطه بستهبندی رصد شده و از هدر رفت شیشه و مذاب به طور چشمگیری جلوگیری میکند.
ساخت کاغذ چاپ ترانسفر حرارتی طلاکوب در پارچه چادرمشکی
یکی از مهمترین روشهای چاپ، چاپ ترانسفر حرارتی میباشد. در این نوع چاپ، ابتدا طرح بر روی کاغذ مورد نظر طراحی و سپس با استفاده از دستگاه های پرس حرارتی بر روی سطح منتقل میشوند. لازم به ذکر است که چاپ ترانسفر حرارتی با چاپ سابلیمیشن متفاوت است. در چاپ سابلیمیشن فرایند انتقال طرح به پارچه از طریق پدیده تصعید (تبدیل جامد به گاز) در اثر حرارت و سپس چگالش (تبدیل گاز به جامد) در اثر خنکسازی اتفاق میافتد و بدین ترتیب طرح درون ساختار پارچه نقش میبندد. در خط تولید چادر مشکی، در انتهای خط و پس از تکمیل نهایی پارچه و پیش از بسته بندی آن، از چاپ طلایی روی حاشیه و انتهای رول پارچه استفاده می گردد تا مشخصات پارچه توسط این طرح نمایان شود.در حال حاضر دانش فنی تهیه این کاغذهای چاپی حرارتی در اختیار محققان داخلی نیست و کاغذهای چاپی با طرح مدنظر کاملاً وارداتی میباشند. لذا با توجه به شرایط تحریم، طراحی و تولید این کاغذهای چاپی بسیار ضروری است.
تولید اسپرم تعیین جنسیت شده ماده زا با هدف سرعت بخشیدن به پیشرفت ژنتیکی گله های بز شیری
مواد ژنی مورد استفاده در باروری دامهای ماده (اسپرم دام نر ممتاز) که امروزه از منابع خارجی و داخلی قابل تامین است، مخلوطی از انواع سلولهایی است که هر کدام ممکن است دارای یکی از جفت کرومزوم جنسی تولید کننده دام نر یا ماده باشد. از آنجایی که عامل تعیین کننده جنسیت در بزها نوع اسپرم دام نر (x یا y) می باشد، لذا این اسپرمها به صورت تصادفی میتوانند منجر به تولد دام نر یا ماده شوند که این امر مطلوب نمی باشد. لذا از کلیه افراد و شرکت ها و فناوران توانمند در زمینه تولید اسپرم تعیین جنسیت شده ماده زا دعوت به عمل آورد.
طراحی و برنامه نویسی نرم افزار اطلاعات و مدیریت گاوداری پرواری
مدیریت بهینه و علمی- اقتصادی گاوداری پرواری صنعتی (پرورش گاو گوشتی و پرواربندی صنعتی) نیازمند سیستم سازی در تمام بخش های آن می باشد. این بخش ها شامل تغذیه و خوراکدهی، سلامت و بیماری ها، آمار و اطلاعات و احتمالا برنامه های ژنتیکی می باشد. لذا تجمیع و ارائه اصولی و غیرپیچیده این اطلاعات، نقش عمده ای در تسهیل مدیریت فنی و اقتصادی واحدهای پرواربندی خواهد داشت. توسعه نرم افزار و برنامه کامپیوتری که بتواند به نحو غیرپیچیده و در عین حال جامعی حیطه های فوق را پوشش دهد، می تواند مدیریت واحدهای پرواربندی صنعتی را به طور کارآمدی بهبود بخشد.
طراحی و ساخت لاستیک بادوام و مقرون به صرفه جهت استفاده در دکلهای تلهکابین نمکآبرود
لاستیک دکلهای تلهکابین یکی از قطعات بسیار مهم و کلیدی است که در زمان بهرهبرداری به طور مداوم و پیوسته تحت انواع بارهای دینامیکی و استاتیکی قرار گرفته و در معرض استهلاک شدید میباشند. لذا طراحی و ساخت لاستیکهایی که از دوام و کیفیت بالایی برخوردار باشند، بسیار مؤثر و کارگشا خواهد بود. مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در راستای حمایت از متخصصان و فناوران داخلی در نظر دارد به منظور رفع نیاز فناورانه شرکت عمران و مسکن شمال به حمایت از فناوریهای نوین در ساخت لاستیکهای بادوام جهت استفاده در دکلهای تلهکابین نمکآبرود، با افراد و شرکتهای توانمند در این حوزه تعامل و همکاری نماید. هدف از اجرای این طرح، تأمین لاستیک دکلهای تلهکابین نمکآبرود توسط شرکتهای فناور داخلی و جلوگیری از خروج ارز و وابستگی به شرکتهای خارجی است. رعایت اصول ایمنی و استانداردهای موردنیاز مبنی بر ارائه خدمات مطمئن و ایمن به گردشگران در خصوص ارتقاء و تکمیل زنجیره ارزش و تأمین به موقع قطعات موردنیاز، از جمله مواردی است که دلالت بر ضرورت انجام طرح دارند. موارد فنی و زیرساختهای مورد انتظار کارفرما عبارتند از: 1) شرکت فناور از کادر فنی مجرب و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی با استانداردهای بینالمللی برخوردار باشد. 2) مواد اولیه مورد استفاده جهت تولید لاستیک، داخلی بوده و قابل دسترس باشد. 3) دوام و پایایی و سایر مشخصات فنی میبایست مطابق با استانداردهای مدنظر کارفرما تأمین شوند: عمر مفید لاستیکهای فابریک خط دو با توجه به سرعت متغیر، بین 2 الی 3 سال میباشد. انتظار میرود لاستیکهای تولید داخل برای شروع بین 1 الی 1/5 سال قابل بهرهبرداری و استفاده باشند.
طراحی و ساخت ایستگاه های هواشناسی با ثبت و انتقال اتوماتیک داده
به طور کلی هواشناسی کشاورزی، ارتباط پارامترهای هواشناسی با تولید محصولات کشاورزی را مورد بحث قرار می دهد. از آنجایی که هر گیاه برای رشد و نمو خود احتیاج به مقدار مشخصی از رطوبت جوی، خاک و دمای مناسب دارد، می توان با کمک این شاخه از هواشناسی، اقلیم های مناسب برای کشت گیاهان را به طور دقیق و علمی بررسی و پیشنهاد نمود. همچنین با داشتن شرایط مناسب آب و هوایی، می توان بهترین تاریخ های کشت و انجام عملیات زراعی یک محصول را نیز تشخیص داد. از سوی دیگر، انتشار آفات و بیماری های گیاهی نیز تابع شرایط آب و هوایی است و برای مبارزه با آن ها لازم است که شرایط مناسب برای رشد و توسعه آفات را شناخت و در زمان مناسب، نسبت به مبارزه با آن ها اقدام نمود. بدیهی است این گونه اطلاعات و داده های هواشناسی یکی از فاکتورهای مهمی است که باید در دامداری نیز مورد توجه قرار گیرد، چراکه انتشار برخی بیماری های دامی کاملا تابع شرایط آب و هوایی است. لذا با توجه به مطالب فوق می توان گفت، فاکتورهای هواشناسی از قبیل میزان بارندگی، درجه حرارت، میزان تبخیر و تعرق، تشعشع، سرعت و جهت باد و رطوبت از فاکتورهای اصلی مدیریت کشاورزی در مراحل مختلف (کاشت، داشت و برداشت) می باشند. به همین دلیل معمولا برای اراضی بیش از 50 هکتار، استفاده از دستگاه ایستگاه هواشناسی در مدیریت مزرعه می تواند بسیار کارآمد باشد. چرا که دریافت اطلاعات از ایستگاه های کلیماتولوژی یا سینوپتیکی که ممکن است چندین کیلومتر با مزرعه فاصله داشته باشند از دقت بسیار پایینی برخوردار بوده و با شرایط واقعی مزرعه مطابقت ندارند.
طراحی و ساخت انبار هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا
با توجه به نیاز مجموعه شرکتهای صنایع غذایی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به نصب و راهاندازی سامانه انبارداری هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا (بر پایه UWB) در محل انبارهای یکی از شرکتهای تابعه آن شامل: انبار مرکزی محصول (5 انبار) و در 8 واحد تولیدی در مجموع به مساحت تقریبی16000 متر مربع، 17 خط تولید و تجهیز تعداد 21 دستگاه لیفتراک، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد جهت رفع نیاز فناورانه ”طراحی و ساخت انبار هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا“ از کلیه فناوران توانمند با رزومه مشخص و قابل استعلام در این زمینه، جهت همکاری دعوت به عمل آورد.
طراحی و ساخت دستگاه تست پایداری محصولات نوشیدنی
با توجه به نیاز مجموعه شرکتهای صنایع غذایی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به سیستمی کاربردی جهت انجام تستهای مربوط به پایداری و کیفیت محصولات نوشیدنی، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از بهبود کیفیت محصولات نوشیدنی تولید شده، اقدام به رفع نیاز فناورانه ”طراحی و ساخت دستگاه تست پایداری محصولات نوشیدنی“ نماید. لذا از کلیه فناوران توانمند با رزومه مشخص و قابل استعلام در این زمینه، جهت ساخت دستگاه با ویژگیهایی که در ادامه آمده است دعوت به عمل میآید. لازم به ذکر است جهت روشنتر شدن موضوع نیاز مورد درخواست، اطلاعات محصول مشابه خارجی به پیوست این RFP ایفاد گردیده است.
بتن الیافی یا مواد مشابه به جای بتن مسلح لاینینگ تونلها
با توجه به اینکه اجرای لاینینگ تونلها با استفاده از شبکه آرماتور فولادی، علاوه بر افزایش زمان اجرا و تحمیل بار مالی زیاد، میتواند در زمان میلگردگذاری نیز منجر به بروز آسیب در عایقها و سیستم آببندی تونل شود، استفاده از بتنهای ویژه مانند بتن الیافی در صورتی که پاسخگوی نیازهای فنی و سازهای بوده و مقرون به صرفه باشند، بسیار مؤثر و کارگشا خواهند بود. مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در راستای حمایت از متخصصان و فناوران داخلی در نظر دارد به منظور رفع نیاز فناورانه شرکت احداث و بهرهبرداری آزادراه تهران-شمال در بهرهگیری از بتنهای ویژه جهت اجرای لاینینگ تونلها، با افراد و شرکتهای توانمند در این حوزه که قادر به ارائه راهکارهای مناسب و مقرون به صرفه میباشند، تعامل و همکاری نماید. بنابراین، هدف از پروژه حاضر، افزایش سرعت و کاهش هزینه اجرای تونل، کنترل گسترش ترک در لاینینگ و جلوگیری از احتمال بروز آسیب در عایقها و سیستم آببندی تونل میباشد. موارد فنی و زیرساختهای مورد انتظار کارفرما عبارتند از: 1- پیمانکار از کادر فنی مجرب و آزمایشگاههای مجهز در این حوزه برخوردار باشد. 2- روشهای مورد استفاده نباید آسیبی به سیستم آببندی و عایقکاری تونل بزند. 3- مواد و روشهای مورد استفاده اثرات زیست محیطی مخرب نداشته باشد. 4- مواد و روشهای مورد استفاده نباید موجب کاهش یا از بین رفتن سیستم زهکشی تونل شود. 5- روش تولید و اجرای بتن پیشنهادی قابل دسترس باشد. 6- دوام و پایایی و سایر مشخصات فنی میبایست تأمین شوند. 7- مواد و روش پیشنهادی بایستی مورد تأیید مراجع ذیصلاح همچون مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بوده و از تمامی استانداردها، گواهینامهها و تأییدیههای فنی برخوردار باشد.
طراحی، مهندسی معکوس و ساخت قطعه spindle bolt به همراه مهره و واشر توربین گازی MW-701D متعلق به شرکت میتسوبیشی
در راستای توجه و تکیه بر توانمندیهای متخصصان داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد با همکاری شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس در زمینه طراحی، مهندسی معکوس و ساخت قطعه spindle bolt به همراه مهره و واشر توربین گازی MW-701D متعلق به شرکت میتسوبیشی جهت به کارگیری در نیروگاه قم از کلیه فناوران توانمند در این حوزه جهت ارائه پیشنهاد دعوت به عمل آورد.
طرح و اجرای ساختمانهای نوین سبک، سریعالاحداث و مقرون به صرفه
با توجه به استراتژی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در حوزه مسکن محرومان که بر پایه ساخت مسکن ارزان و مقاوم استوار است و با عنایت به اینکه تولید انبوه مسکن برای اقشار کم درآمد جامعه در دستور کار این نهاد قرار گرفته است، ضرورت استفاده از فناوریهای نوین در صنعت ساخت و ساز، با درنظرگرفتن شرایط اقلیمی منطقه و نیز استفاده از مصالح داخلی با کیفیت و مقرون به صرفه جهت ایجاد اشتغال و کسب و کار در این صنعت، بیش از پیش احساس میشود. هدف از پروژه حاضر، طرح و اجرای ساختمانهای نوین سبک، سریعالاحداث و ارزان قیمت برای تأمین مسکن محرومان میباشد. موارد فنی و زیرساختهای مورد انتظار کارفرما عبارتند از: 1) شرکت فناور از کادر فنی مجرب و امکانات و تجهیزات مناسب در این حوزه برخوردار باشد. 2) شرکت فناور، علاوه بر برخورداری از دانش فنی مناسب، بایستی از حسن سابقه انجام کار در این حوزه نیز برخوردار بوده و دارای نمونه اجرایی ارزیابی شده باشد. 3) نمونه اجرایی مذکور بایستی از تمامی استانداردها، گواهینامهها و تأییدیههای لازم در این خصوص که توسط مراجع ذیصلاح از قبیل سازمان نظام مهندسی ساختمان، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و سازمان آتشنشانی صادر میگردد، برخوردار باشد. 4) مصالح و تجهیزات مورد استفاده داخلی بوده و قابل دسترس باشد. 5) از نظر آب و هوایی و زمینشناسی به انواع شرایط اقلیمی و محیطی کشور پاسخگو باشد. برای این منظور، میتوان با حفظ ویژگیهای مندرج در عنوان طرح (سبک، سریعالاحداث و مقرون به صرفه)، راهکارها و سیستمهای سازهای مختلفی ارائه نمود که هر کدام مناسب برای یک منطقه با لرزهخیزی، اقلیم یا شرایط آب و هوایی خاص باشد. توجه: چنانچه شرکتهای دانشبنیان یا فناور، به دلیل کمبود امکانات و تجهیزات اجرایی از قابلیت احداث ساختمانهای مسکونی در سطح گسترده برخوردار نباشند، در صورت توافق با شرکتهای پیمانکاری قدرتمند در این حوزه، میتوانند مشترکاً در قالب یک کنسرسیوم نسبت به ثبتنام در طرح حاضر اقدام نمایند.
دستگاه و تجهیزات عایقکاری سرجوش پودر فیوژن باند اپوکسی (FBE)
با توجه به افزایش خوردگی در لولههای عایقکاری شده با سه لایه پلیاتیلن و مسئله جداشدگی عایق از لوله (Dis-bonding) در خطوط لوله، استفاده از رنگ اپوکسی به عنوان عایق لوله در حال جایگزین شدن به عنوان عایق برتر میباشد. لذا سرجوشهای لوله باقی مانده با دو روش HBE و FBE عایقکاری میگردند. در روش HBE رنگ به صورت مایع دو جزئی و دستی به صورت سنتی بر روی سرجوش عایقکاری میگردد. در روش جدید FBE رنگ به صورت پودر خشک توسط تجهیزات و دستگاه مخصوص با ضخامت تعیین شده بر روی سرجوش از پیش گرم شده، اسپری و سپس عایقکاری میگردد. یک شرکت فعال در صنعت نفت در نظر دارد به دلیل کیفیت، دقت، ضایعات کمتر و سودآوری و ارزش افزوده بیشتر، ناوگان خود را مجهز به دستگاه FBE از طریق بومی سازی نماید.
ترمیم رویه بتنی راهها بدون اخلال در ترافیک عبوری
رویه بتنی آزادراه تهران-شمال به دلایل مختلفی از قبیل ضعف در ساختار بتن و وجود پارهای عوامل مخرب محیطی همچون سیکلهای مداوم ذوب و یخ، در بعضی نقاط دچار پوسته شدگی و آسیب شده است. ترمیم این نقاط مستلزم وصلهکاری موضعی یا عمقی است که میتواند منجر به اخلال در ترافیک عبوری آزادراه و در نتیجه کاهش شدید راندمان و کارایی مسیر شود. از این رو، استفاده از مواد و روشهای نوین ترمیم رویههای بتنی که توقف یا اخلال در ترافیک عبوری را به حداقل ممکن برساند، در صورت صرفه اقتصادی بسیار راهگشا و مؤثر خواهد بود. با توجه به موارد مذکور، هدف از پروژه حاضر، ترمیم رویه بتنی آزادراه بدون اخلال عمده در ترافیک عبوری است. موارد فنی و زیرساختهای مورد انتظار کارفرما عبارتند از: 1) پیمانکار از کادر فنی مجرب و آزمایشگاههای مجهز در این حوزه برخوردار باشد. 2) پیادهسازی روش پیشنهادی بایستی بدون اخلال جدی در ترافیک عبوری و در کمترین زمان ممکن انجام پذیرد. 3) مواد و روشهای مورد استفاده نباید آسیبی به سایر اجزای راه بزند. 4) مواد و روشهای کاربردی اثرات زیست محیطی مخرب نداشته باشد. 5) مواد و روشهای مورد استفاده برای خودروهای عبوری اثر مخرب نداشته باشد. 6) روش تولید و اجرا قابل دسترسی باشد. 7) دوام و پایایی و سایر مشخصات فنی میبایست تأمین شوند. 8) ترمیم رویه بتنی منجر به افزایش یا کاهش نامتعارف اصطکاک و در نتیجه کاهش ایمنی راه نشود.
بومیسازی یک دستگاه سبد سانتریفیوژ بچ (Batch)
در راستای توجه و تکیه بر توانمندیهای متخصصان داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد در زمینه رفع نیاز فناورانه ”بومیسازی یک دستگاه سبد سانتریفیوژ بچ (Batch)“ از کلیه افراد و شرکتهای توانمند در این زمینه، دعوت به عمل آورد.
تحقیق بازار بر روی یک محصول غذایی نوستالژیک و فرموله سازی طعم
در راستای توجه و تکیه بر توانمندیهای متخصصان داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد در زمینه رفع نیاز فناورانه ”تحقیق بازار بر روی یک محصول غذایی نوستالژیک و فرموله سازی طعم“ از کلیه افراد و شرکتهای توانمند در این زمینه، دعوت به عمل آورد.
شناسایی و فرمولهسازی طعم نوستالژیک نوشیدنی دوغ
در راستای توجه و تکیه بر توانمندیهای متخصصان داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی، مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد در زمینه رفع نیاز فناورانه ”شناسایی و فرمولهسازی طعم نوستالژیک نوشیدنی دوغ“ از کلیه افراد و شرکتهای توانمند در این زمینه، دعوت به عمل آورد.
تولید مواد یخزدا/ضدیخ مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست جهت یخزدایی رویه بتنی آزادراه تهران-شمال
با شروع فصل سرما و با توجه به سردسیر بودن منطقه جغرافیایی آزادراه تهران-شمال یکی از مشکلات اصلی در بهرهبرداری همه جانبه از آزادراه، بارشهای سنگین برف و یخبندانهای زمستانی میباشد. از طرفی روشهای سنتی برفروبی و یخزدایی پاسخگوی نیازها نبوده و علاوه بر آسیب به سطح جاده و کاهش ایمنی، موجب اخلال در ترافیک عبوری و در نتیجه کاهش شدید راندمان و کارایی مسیر میشود. از این رو استفاده از روشهای نوین برفروبی و یخزدایی در صورت صرفه اقتصادی میتواند موجب افزایش ایمنی و بهرهوری آزادراه تهران-شمال گردد. هدف از اجرای این پروژه، یخزدایی رویه بتنی قطعه یک آزادراه تهران-شمال در فصل زمستان میباشد. در قطعه یک آزادراه، به غیر از پلها که دارای روکش آسفالتی میباشند، غالباً از رویه بتنی استفاده شده است. برای این منظور، محصول تولیدی بایستی از ویژگیهای زیر برخوردار باشد: 1- بر رویههای بتنی و آسفالتی اثر سوء نداشته باشد و هیچگونه حمله شیمیایی انجام ندهد. 2- اثرات زیست محیطی مخرب نداشته باشد. 3- در دمای 20- درجه سانتیگراد کارایی مناسبی داشته باشد. 4- میزان ماندگاری و چسبندگی بالایی بر روی سطح جاده داشته باشد، به طوریکه با یکبار مصرف آن قبل از وقوع بارش و یخبندان، برای یک بازه زمانی نسبتاً طولانی از تشکیل یخ در سطح جاده جلوگیری گردد. 5- موجب کاهش اصطکاک و در نتیجه کاهش ایمنی راه نشود. 6- منجر به خوردگی سطح زیرین وسایل نقلیه نشود. 7- حداقل مدت زمان نگهداری محصول در انبار، دو سال پس از تولید باشد.
تولید و اجرای شاتکریت الیافی یا مشابه آن در تحکیم اولیه تونلها
در حال حاضر، در آزادراه تهران-شمال به منظور تحکیم و پایداری اولیه ترانشه و تونلها از سیستم سنتی شاتکریت با شبکه مش فولادی بهره برده میشود. زمان بر بودن فرایند نصب به دلیل اجرای دولایه شاتکریت، بار مالی زیاد به دلیل افزایش بیرویه قیمت آهنآلات، میزان بالای پسریز و خوردگی آرماتور از جمله مشکلاتی است که در پی استفاده از سیستم سنتی شاتکریت به وجود میآید. یکی از راهحلهای مؤثر در این زمینه، کاربرد الیاف یا ماده مشابه آن به جای شبکه مش فولادی است. کاربرد افزودنی مناسب در شاتکریت میتواند منجر به افزایش مقاومت خمشی، کششی، برشی و سایشی شود. از این رو، میتواند برای کنترل ریزترکها در طول مدت گیرش شاتکریت مفید باشد و به کاهش پسریز نیز کمک کند. هدف از اجرای پروژه حاضر، جایگزینی شبکه مش فولادی با الیاف یا هر ماده افزودنی مناسب دیگر جهت تأمین ایمنی و نکات فنی فوقالذکر، کاهش هزینه تولید و اجرا، افزایش سرعت تحکیم و به دنبال آن، افزایش سرعت ساخت تونلها و ترانشهبرداریها در آزادراه تهران-شمال میباشد.
واحد تحلیل گشتاور اتصالات دندانهای (JAM System)
پایداری و یکپارچگی لولههای جداری به کیفیت اتصال لولهها بستگی دارد. لولههای جداری، تیوبینگ و لوله حفاری در برخی موارد تا نیمی از هزینه چاه را شامل میشوند. اطمینان از پایداری اتصالات این لولهها در پایداری چاه ضروری است و تعیین کننده طول عمر و عملیات ایمن چاه است. اگر به هر دلیلی این تجهیز دچار ایراد شده و اطلاعات غلطی به کاربر بدهد میتواند منجر به خسارت اقتصادی زیادی شود. در نتیجه برای جلوگیری از خسارات حتمی، دقت و کیفیت این دستگاه اهمیت بسیار زیادی دارد. هدف از اجرای این پروژه در فاز 1 نقشه برداری از ساختار ابزار است. در فاز دوم تعمیر تجهیز موجود در شرکت متقاضی و تست آن و در فاز سوم نیز ساخت تجهیز برای استفاده در پروژههای داخل شرکت و در مرحله بعد پاسخگویی به نیاز صنعت حفاری کشور است.
تولید مایع خنک کننده با عمر طولانی (Extended Life Coolant (ELC))
الف) محلول ارایه شده باید: 1. تستهای فیزیکی و شیمیایی 2. خواص قابل قیاس با خنک کنندههای دیگر 3. تست کاربردی و 4. تست میدانی را با موفقیت پشت سر بگزارد. ELC ساخته شده باید بتواند در حداقل 6 موتور کاترپیلار به مدت حداقل 7000 ساعت کار کند و در هر 500 ساعت باید برای تست pH، خوردگی فلزی، آلودگی، تمرکز بازدارنده خوردگی و از بین رفتن قلیائیت نمونه برداری انجام شود. بعد از 7000 ساعت باید همه قطعات موتور باز شود و از نظر خوردگی و سایش بررسی شود. ب) تیم پیشنهاد دهنده، سابقه فعالیت در حوزه مواد ساخت مواد شیمیایی را داشته باشد و اعضای تیم دارای تحصیلات و تجربه متناسب با طرح باشند. ج) ماده تولید شده باید توانایی کار به مدت زمان مزبور را داشته باشد و پس از تست میدانی در مدت زمان مشخص، مورد تایید قرار خواهد گرفت.
حل معضل پساب نیروگاه زرگان
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
حل معضل پساب شرکت کاشی سینا
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
حل معضل پساب شرکت کاشی پارس
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
حل معضل پساب شرکت قند شیروان
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
حل معضل پساب شرکت فولاد کاوه جنوب
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
حل معضل پساب شرکت شیشه و گاز
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
حل معضل پساب شرکت بهران
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
حل معضل پساب شرکت معدنی دماوند
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
حل معضل پساب شهر صنعتی کاوه
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
ارتقا دستگاه سیلندر و بوبین پاک کن توسط لیزر
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
ساخت دستگاه اندازه گیری دانسیته کاشی های سرامیکی به روش التراسونیک
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
فراخوان مجدد-ساخت یک ست یونیت لوله مغزی سیار
بسیاری از چاههای حفاری شده به دلیل مشکلات درون چاهی از قبیل رسوب برشهای سنگین نفتی (آسفالتین) دچار کاهش تولید فشار میشوند یا در مواردی نیز برخی از چاهها ممکن است دچار افزایش تولید آب شوند. در اینگونه چاهها به منظور بازیافت تولید میتوان بدون حضور دکل و صرفا با استفاده از تجهیز لوله مغزی سیار به اهداف عملیاتی بازگرداندن چاه به تولید دست یافت. هدف از انجام این طرح ساخت یک ست یونیت لوله مغزی سیار منطبق بر ویژگیهای فنی فایل پیوست به منظور بکارگیری در عملیات تعمیر بدون حضور دکل حفاری چاههای نفت و گاز برای انجام اسیدکاری، مشبک کاری و ... میباشد.
طراحی و ساخت دستگاه جداکننده دیسک استک
جهت دریافت اطلاعات تکمیلی لطفا به صورت رایگان ثبت نام نمایید.
ابداع روشی جهت تشخیص سریع تعداد کلیفرمها در محصولات لبنی
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
طراحی و ساخت کیت تشخیص آنتیبیوتیک در شیر
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
طراحی و ساخت سیستم ریکوپراتوری جهت پیش گرمایش هوای ورودی
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
طراحی و ساخت دستگاه بسته بندی اتوماتیک بر روی پالت خط تولید شیشه بطر و جار
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
طراحی و اجرای سامانه کنترلی واحد فورهارث و کورهها
دسترسی به فایل کامل RFP پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر میباشد.
شناسایی توانمندی استحصال کود کشاورزی از پساب دامداری ها
دسترسی به فایل کامل (RFP) پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر می باشد.
سامانه نمایش از راه دور
دسترسی به فایل کامل (RFP) پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر می باشد.
ساخت نرم افزار بازار برق
دسترسی به فایل کامل (RFP) پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر می باشد.
ساخت دستگاه هوا زدا (Deaerator) جهت کاربرد در صنایع غذایی
دسترسی به فایل کامل (RFP) پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر می باشد.
ساخت دستگاه های بریکس سنج آزمایشگاهی و پرتابل
مؤسسه دانشمند در نظر دارد در زمینه رفع نیاز فناورانه ساخت دستگاه های بریکس سنج آزمایشگاهی و پرتابل از کلیه افراد و شرکتهای توانمند در این زمینه، دعوت به عمل آورد.
فراخوان مجدد-شبیه سازی عددی احتراق در محفظه احتراق توربینهای گازی
• جمعآوری اطلاعات جهت مدلسازی سه بعدی و گذرا بخش محفظه احتراق و توربین، شامل، ابعاد، فشار، دما، نحوه راهاندازی، عملکرد و .... به همراه اندازهگیریهای مورد نیاز از تجهیزات مستقر در نیروگاه مورد انتظار است. • طراحی، پیادهسازی شبکه بندی صحیح، اعمال شرایط مرزی و حل معادلات جریان، توربولانسی، انرژی و احتراق در حالت گذرا در محیط یک نرمافزار مناسب و مورد تأیید کرفرما میبایستی انجام پذیرد. • پاسخ های نهایی از تحلیل عددی در شرایط بار پایه برای هر دو سوخت گاز و گازوئیل همچنین اختلاط 50 درصد هر دو سوخت استخراج گردد. • جریان، نحوه احتراق، اندازه شعله، طول اختلال، تأثیرات چرخش، نحوه توزیع دما و فشار در شرایط استفاده از سوخت گاز و سوخت گازوئیل میبایستی به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد. • تأثیر تغییر سوخت از گاز به گازوئیل و برعکس بر روی توربین به همراه شرایط مختلف مخلوط شدن این دو سوخت با هم میبایستی به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد. • بهترین و بدترین شرایط فرآیند احتراق میبایستی مشخص گردد. • ارائه نتایج پیادهسازی راهکارهای انتخابی در مدلسازی عددی و تشریح کامل نتایج الزامی میباشد. • تهیه گزارش نهایی میبایستی کامل و حرفهای بوده و در هر دو فرمت word و pdf ارائه شود.
طراحی، ساخت، نصب و اجرای دستگاه کنترل گرم شیشه
کنترل گرم محصول، بلافاصله پس از خروج از دستگاه فرم دهی ضروری است زیرا در صورت عدم کنترل بطری قبل از گرمخانه، محصول معیوب به مدت 1 ساعت بخشهای مختلفی همچون گرمخانه، پوششدهی و نهایت تست و بازرسی را طی میکند که این رویکرد باعث افزایش هزینه و اتلاف انرژی میشوند.
طراحی، ساخت و پیاده سازی سیستم رباتیکی جهت روغنکاری قالب بطرهای شیشهای
مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد در زمینه رفع نیاز فناورانه طراحی، ساخت و پیاده سازی سیستم رباتیکی جهت روغنکاری قالب بطرهای شیشهٰای با شرکتهای توانمند و واجد شرایط برای رفع این مسئله تعامل و همکاری نماید.
طراحی و ساخت سامانه کنترل دمای قالب فرم دهی بطر
مؤسسه تحقیق و توسعه دانشمند در نظر دارد در زمینه رفع نیاز فناورانه طراحی، ساخت و پیاده سازی سامانه کنترل دمای قالب فرمدهی بطر با کلیه افراد و شرکتهای توانمند و واجد شرایط برای رفع این مسئله تعامل و همکاری نماید.
بومی سازی وارنیش بیرونی قوطی آلومینیومی
مؤسسه دانشمند در نظر دارد در زمینه رفع نیاز فناورانه بومی سازی وارنیش بیرونی قوطی آلومینیومی از کلیه افراد و شرکتهای توانمند در این زمینه، دعوت به عمل آورد.
بهینه سازی و جایگزینی روش های ساخت شفت در محیط شهری
پروژه حاضر، تونل فاضلاب غرب تهران می باشد که با قطر تمام شده 3 متر با پوشش HDPE به طول تقریبی 11 کیلومتر در حال اجرا می باشد. جهت دسترسی های مختلف 15 عدد شفت در طول مسیر تعبیه گردیده است. یکی از مشکلات موجود پروژه خاکبرداری وتحکیم شفتهای مذکور درمحیط شهری با محدودیتهای ترافیکی زیاد است.لذا از کلیه شرکتهای فن آور و مهندسین مشاوری که تجربه کامل در زمینه بهینه سازی روشهای ساخت شفت شهری دارند دعوت به عمل می آید با پیشنهاد فنی کامل دراین طرح شرکت کنند.
پایش لحظهای پارامترهای وابسته توربین و ژنراتور به منظور تشخیص انحراف از شرایط سلامت
۱- بررسی پارامترهای قابل استخراج در مجموعه توربین، ژنراتور و واحدهای گازی نیروگاه قم به منظور شناسایی تمام پارامترهای وابسته تأثیرگذار بر سلامت واحد نیروگاهی، ۲- انتقال دادههای مرتبط با تمام پارامترهای فوق الذکر از سنوات سلامت واحد در سالهای گذشته به منظور پایش و تعیین محدوده سلامت، ۳- پایش دادهها به کمک یک روش و نرمافزار مناسب جهت تعیین محدودهی سلامت هر واحد، ۴- تشخیص به موقع و دقیق شرایط ناهنجار و اعلان اخطار، ۵- بهرهگیری از الگورتیمهای تشخیص خطای روز دنیا.
شبیه سازی عددی احتراق در محفظه احتراق توربینهای گازی
• جمعآوری اطلاعات جهت مدلسازی سه بعدی و گذرا بخش محفظه احتراق و توربین، شامل، ابعاد، فشار، دما، نحوه راهاندازی، عملکرد و .... به همراه اندازهگیریهای مورد نیاز از تجهیزات مستقر در نیروگاه مورد انتظار است. • طراحی، پیادهسازی شبکه بندی صحیح، اعمال شرایط مرزی و حل معادلات جریان، توربولانسی، انرژی و احتراق در حالت گذرا در محیط یک نرمافزار مناسب و مورد تأیید کرفرما میبایستی انجام پذیرد. • پاسخ های نهایی از تحلیل عددی در شرایط بار پایه برای هر دو سوخت گاز و گازوئیل همچنین اختلاط 50 درصد هر دو سوخت استخراج گردد. • جریان، نحوه احتراق، اندازه شعله، طول اختلال، تأثیرات چرخش، نحوه توزیع دما و فشار در شرایط استفاده از سوخت گاز و سوخت گازوئیل میبایستی به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد. • تأثیر تغییر سوخت از گاز به گازوئیل و برعکس بر روی توربین به همراه شرایط مختلف مخلوط شدن این دو سوخت با هم میبایستی به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد. • بهترین و بدترین شرایط فرآیند احتراق میبایستی مشخص گردد. • ارائه نتایج پیادهسازی راهکارهای انتخابی در مدلسازی عددی و تشریح کامل نتایج الزامی میباشد. • تهیه گزارش نهایی میبایستی کامل و حرفهای بوده و در هر دو فرمت word و pdf ارائه شود.
طراحی و ساخت دو دستگاه یونیت نمودارگیری از گل حفاری
عملیات حفاری چاه، یکی از عملیات سنگین و پیچیده صنایع نفت و گاز به شمار میآید و همواره با خطر فوران چاه و آتش سوزی که صدمات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت رو به رو میباشد. لذا کنترل عملیات در حین حفاری از حساسیت بالایی برخوردار است و با پیشروی به عمق زمین شرایط سختتر و دشوارتر خواهد شد. به منظور کنترل شرایط چاه، اطلاع از شرایط درونی و محیطی چاه یک امر ضروری و اجتناب ناپذیر است. به همین منظور با نصب انواع سنسورها بر روی ماشین آلات و تجهیزات حفاری و آنالیز پیوسته دادههای حفاری، شرایط چاه در رویت حفار و سایر افراد مسئول قرار میگیرد، به عبارت دیگر با استفاده از یونیت نمودارگیری از گل حفاری (MLU) کلیه دادههای لازم از سنسورها جمع شده و همزمان با عملیات حفاری پردازش و در اختیار حفار و مسئولان ذیربط قرار میگیرد.
ساخت قطعات لاستیکی شیر کنترل فوران حفاری(BOP)
دسترسی به فایل کامل (RFP) پس از ثبت نام اولیه امکانپذیر می باشد.
بومی سازی فیلترهای سوخت و روغن دیزل ژنراتورهای CATERPILLAR
یک شرکت فعال در صنعت نفت و گاز در نظر دارد با هدف کاهش هزینهها و سهولت هر چه بیشتر دسترسی به قطعات مورد نیاز خود متقاضی استفاده از توانمندی فناوران در حوزه بومیسازی فیلترهای سوخت و روغن دیزل ژنراتورهای CATERPILLAR میباشد.
ساخت یک ست یونیت لوله مغزی سیار
بسیاری از چاههای حفاری شده به دلیل مشکلات درون چاهی از قبیل رسوب برشهای سنگین نفتی (آسفالتین) دچار کاهش تولید فشار میشوند یا در مواردی نیز برخی از چاهها ممکن است دچار افزایش تولید آب شوند. در اینگونه چاهها به منظور بازیافت تولید میتوان بدون حضور دکل و صرفا با استفاده از تجهیز لوله مغزی سیار به اهداف عملیاتی بازگرداندن چاه به تولید دست یافت. هدف از انجام این طرح ساخت یک ست یونیت لوله مغزی سیار منطبق بر ویژگیهای فنی فایل پیوست به منظور بکارگیری در عملیات تعمیر بدون حضور دکل حفاری چاههای نفت و گاز برای انجام اسیدکاری، مشبک کاری و ... میباشد.
زنگزدایی و رنگ آمیزی سطح تأسیسات و تجهیزات نیروگاهی
شرکت نیروگاهی متقاضی، به دنبال رنگآمیزی به همراه زنگزدایی و یا تبدیل زنگ سازههای فرسوده نیروگاهی خود میباشد. بدین منظور از کلیه فناران فعال در این حوزه جهت همکاری دعوت به عمل میآید.
طراحی و ساخت مواد درزبند الاستیک و مقاوم دربرابر حریق
درزبند مادهای است که برای پرکردن درزهای بین دو عضو مجاور یک ساختمان به منظور آببندی و هوابندی بهکارمیرود. درزبندهای متفاوتی در بازار موجود است که از میان آنها میتوان به درزگیرهای سیلیکونی، پلی سولفیدی، آکریلیک، ضدآب، ضدحریق و اپوکسی به عنوان پرکاربردترین درزبندها اشاره کرد. شرکت متقاضی نیاز به مصالحی دارد که در پروژه های تونل در محل درزهای انبساط بین دالهای بتنی نصب شود، به گونهای که درز کاملا هوابند (آببند) شده، مقاوم در برابر حریق و خوردگی بوده و دارای خاصیت الاستیک نیز باشد.از دیگر ویژگیهای مورد نظر میتوان به موارد ذیل اشاره نمود: - قابلیت ارتجاعی و الاستیک (حفظ این قابلیت در طول مدت زمان بهره برداری) - صرفه اقتصادی - قابلیت نصب ساده و سریع و همچنین قابلیت تعویض - بادوام و مقاوم در برابر شرایط بدمحیطی تونل (تغییرات دما، عوامل خورنده و حریق و ...) - اخذ تاییدیه های مورد نیاز میزان مورد نیاز پروژه تونل در این مرحله 19200(متر مربع) مهلت ارسال طرحهای پیشنهادی: 20 اسفندماه
طراحی و ساخت عایق حریق هیدروکربنی
یکی از بحرانی ترین مواقع احتمالی در داخل تونل، وقوع حادثه و تصادفی است که منجر به حریق شود. حریقها از نظر مواد سوختنی به دو دسته سلولزی و هیدروکربنی تقسیم میشوند. حریق هیدروکربنی که ناشی از سوختهای هیدروکربنی نظیر بنزین، متان، پروپان و به طور کلی مشتقات نفتی و ترکیبات شیمیایی است عمدتا در اینگونه موارد رخ میدهد و خصوصیت اصلی آن رسیدن به دمای 900 درجه سانتیگراد در حدود 8 دقیقه و بالاتر از 1100 درجه سانتیگراد در طی 20دقیقه است. سرعت بالای افزایش دما و رسیدن به دمای 1200 درجه در حدود 10 دقیقه ابتدایی در این نوع حریق باعث ایجاد شوک حرارتی به مصالح و تخریب مصالح از جمله فولاد و حتی رویه های بتنی میشود. شرکت متقاضی برای عایقکاری سطوح فلزی سقف تونل نیازمند عایقهای حریق هیدروکربنی میباشد. این روکش عایق برای تمامی سطوح پیدای فلزی در تونل مورد استفاده قرار میگیرد. مشخصات پوشش موردنظر مقاوم در برابر حریق: - نسوز بودن --میانگین ضخامت: 5سانتی متر - حفظ شکل ظاهری و عدم به وجود آمدن ترک در مواجهه با افزایش دما سریع - سبک بودن به منظور عدم تحمیل باراضافی به سازه - چسبندگی مناسب به سطح فلز، علی الخصوص پس از افزایش دما - عدم تولید گازهای سمی و خطرناک درهنگام مواجهه با حریق - مقاومت مکانیکی مناسب به منظور حفظ شکل ظاهری و سلامت پوشش تا پیش از قرار گرفتن در معرض حریق به منظور حفظ کارآیی درهنگام آتش سوزی - مقاوم در برابر شرایط محیطی تونل از قبیل هوای آلوده و رطوبت (جذب رطوبت بسیار پایین)، ارتعاش - امکان تعمیر آسان - سهولت تهیه و اجرا - صرفه اقتصادی (یا قیمت مناسب) - اخذ تاییدیه های مورد نیاز میزان مورد نیاز پروژه تونل در این مرحله (7000متر مربع) مهلت ارسال طرحهای پیشنهادی: 20 اسفندماه
ساخت فیلترهای (فیلترهای اصلی) دوده با بازدهی بالا و مقاوم در برابر حرارت
دمای دوده ی خارج شده از راکتور بسیار بالا می باشد که پس از عبور از Air preheater، Off Gas Boiler و Oil preheater از انرژی آن استفاده گردیده و دمای آن تا حدود 280 درجه ی سانتی گراد کاهش می یابد. این جریان وارد فیلترها می گردد که بایستی توانایی تحمل دمای بالا و بازده بالا را داشته باشند. این فیلترها در داخل ایران تولید نمی گردد و بصورت وارداتی می باشند. شرکت متقاضی در نظر دارد با حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فناوران، عملیات بومیسازی این فیلترها را اجرا نماید تا علاوه بر کاهش هزینههای خرید این محصول، سرعت دسترسی به آنها را افزایش دهد.
ملات آب بند (عایق)در صنعت ساختمان
تولید رنگ دیسپرس
رنگزاهای دیسپرس ذاتا در آب نامحلولند. پایه شیمیایی این رنگزاها عموما ازوئی یا آنتراکینونی است. این رنگها که از نوع شیمیایی آزو، آنتراکینونی و نیترو می باشند، اغلب دارای گروه های آمینو یا آمینوی استخلاف شده هستند. ولی گروههای قابل حل نظیر اسید سولفونیک ندارند و در محیط های آبی همراه با مواد دیسپرس کننده به کار میروند. موارد استعمال اصلی این رنگ ها در رنگرزی یک لیف یا چند لیف هیدروفوب استات سلولز، نایلون، پلیاستر، الیاف آکریلیک، پشم و الیاف پلیآمیدی است. فرایند مورد استفاده در شرکت متقاضی، روش دمای بالا است. در راستای تقویت تولید داخلی و استفاده از پتانسیل های موجود کشور و از طرفی شرایط تحریم که باعث بروز مشکلاتی در تامین رنگ و مواد شیمیایی جهت تولید پارچه گردیده است، تولید این رنگها در داخل کشور، ضمن صرفهجویی ارزی و زمانی، زمینه اشتغال برای تعدادی از جوانان کشور فراهم می گردد.
تولید عمق دهنده رنگ
پارچه پلی استر رنگرزی شده با رنگ دیسپرس عموما ظاهری براق و روشن دارد و افزایش غلظت رنگ به منظور افزایش عمق رنگی چاره ساز نمیباشد. به همین دلیل شرکتهای تولیدی از عمقدهنده رنگ برای ایجاد این خاصیت استفاده میکنند. مواد مورد استفاده در خط تکمیل چادر مشکی از نوع ماده عمقدهنده وارداتی بوده و عمق رنگ خوبی روی پارچه ایجاد میکند. در حال حاضر به دلیل تحریم و بالابودن قیمت مواد عمقدهنده مورد استفاده و همچنین زمان زیادی که طول می کشد تا مواد از گمرک به شرکت برسد، هدف، تولید این مواد در داخل کشور است.
مقاوم سازی تیپ (سری) پین های متصل به شفت اصلی پلتایزر در برابر خوردگی و سایش
شفت پلتایزر در برابر جریان دوده با دمای 250 درجه سانتی گراد و ملاس حاوی آب با دمای 30 درجه سانتیگراد میباشد. با توجه به نوع جریان و شرایط فرآیندی پلتایزر در برابر تنش های حرارتی، خوردگی و فرسایش میباشد. لذا نیاز به پوششهایی است که بتوان به واسطهی آنها پلتایزر را در برابر تنشهای حرارتی، خوردگی و فرسایش مقاوم نمود. خوردگی و سایش سری پینهای پلتایزر باعث افت کیفیت دوده تولیدی و افزایش تعداد دورههای تعمیرات تجهیز میگردد. یک شرکت صنعتی در نظر دارد تا در زمینهی مقاومسازی تیپ (سری) پین های متصل به شفت اصلی پلتایزر در برابر خوردگی و سایش با فناورانی که توان علمی مورد نیاز در این زمینه را داشته باشند همکاری نماید. در پروسهی این همکاری تمام مراحل مربوط به فازهای مطالعاتی و ساخت پین ها بر عهدهی شرکت فناور میباشد و انتظار میرود پس از انجام طرح دوره تعمیرات پینهای شفت پلتایزر که در حال حاضر6 ماه یکبار میباشد به دو سال یکبار افزایش پیدا کند.
فراخوان شرکتهای فعال در حوزهBIM (مدل سازی اطلاعات ساختمان)به منظور بهره برداری در طراحی و مدیریت ساخت
ساخت و ساز تنها صنعتی است که نمی توان آن را قبل ازاجرای طرح تست کردو اطلاعات کارفرما ،مدیر پروژه و حتی پیمانکاران نسبت به مراحل اجرایی پروژه و قیمت تمام شده و زمان انجام آن همیشه ناقص است و این امر باعث ایجاد چالش ها و مشکلات عمده در صنعت ساخت و ساز شده است فلذا مهندسان برای حل این چالش ها و بهره برداری بهتر در زمینه طراحی و صرفه جویی در هزینه و زمان انجام پروژه تمام مراحل آن را قبل از شروع انجام پروژه در محیط نرم افزار مدل سازی می کنند تا با اطلاعات کامل به انجام آن اقدام کننددر این راستا از شرکتها و مهندسان و افراد با تجربه در زمینه مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)دعوت به عمل می آید ایده های فناورانه و رزومه کاری و نحوه انجام پروژه طبق ملزومات (BIM)رادر سامانه طرح های دانش بنیان تکمیل کنند و نسبت به ثبت نام نهایی خوداقدام فرمایند
تولید محصولات کاشی و سرامیک با قابلیت تصفیه هوا و خود تمیزشوندگی
به دلیل گسترش روز افزون جمعیت ساکن بر روی کره زمین و در پی آن رشد بسیار سریع زندگی ماشینی و صنایع مختلف، عوامل آلاینده به طرز فزایندهای در حال افزایش بوده و آلودگی هوا به عنوان یکی از چالش های بزرگ زندگی امروزی و از نتایج صنعتی شدن، زندگی انسان ها را تهدید می کند. همچنین کیفیت هوای داخل ساختمان ها نیز به واسطه افزایش زمان حضور افراد در محیط های درونی ساختمان، نظیر خانه، دفاتر کار و اداره، داخل خودرو و مراکز خرید، به یک موضوع مهم و اضطراری تبدیل شده است. با توجه به اینکه آلودگی هوا معضل اصلی شهرهای بزرگ است، تمامی ارگانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی، برای حل این مشکل دست به کار شدهاند. علاوه بر اینکه مسئولیت اجتماعی ما ایجاب میکند تا به این حوزه وارد شویم، تولید کاشی کاهنده آلودگی هوا (Anti-Air Pollution) منجر به ترغیب سازمانها، نهادها و مردم به استفاده از این محصولات در نمای ساختمان برای ایجاد هوای پاک، خواهد شد. شرکت متقاضی در نظر دارد تا با تولید کاشی و سرامیک با قابلیت تصفیه هوا و خودتمیزشوندگی، گستره محصولات خود را افزایش دهد.
طراحی، ساخت و اجرا یک دستگاه(خط) تلهسییژ از مسیر پارکینگ تا ایستگاه اول مجموعه توچال
جلب رضایت مشتریان و به خصوص کوهنوردان، افزایش ضریب ایمنی تردد افراد و خانواده ها، امکان تماشای منظره منحصر به فردشهر از بام تهران و همچنین حذف صف مراجعه کنندگان در روزهای تعطیل و پیک کاری، از جمله انگیزه های مهم برای طراحی و ساخت خط تله سیژ از مسیر پارکینگ تا ایستگاه اول مجموعه توچال میباشد.بدین منظور شرکت متقاضی درنظر دارد از طریق فراخوان عمومی فناورانه، در مسیر انتخاب شده نسبت به واگذاری پروژه به صورت طراحی، ساخت و اجرای خط تله سیژ اقدام نماید. لازم بذکر است مشارکتکنندگان میتوانند در صورت انجام طراحی، ساخت و اجرا بخشی از تجهیزات و قطعات پروژه نیز اعلام آمادگی خود را با ارسال پروپزال دقیق ارائه نمایند. شرایط کلی: نوع قفل: ثابت طول خط 500متر اختلاف ارتفاع:40 متر سرعت دستگاه: 1.6متر بر ثانیه ظرفیت خط: 450نفر در ساعت محل ایستگاه درایو و کشش: ایستگاه پایین صندلی با کاورBubble انتخاب گردد. نقشه فنی و مسیرخط به پیوست تمامی مراحل ملزم به رعایت استانداردهای 23گانه کابل راه میباشد.
حفاظت از بوشینگها و مقرههای ترانسفورماتور و پست های انتقال(بلافصل) نیروگاه ها
یک شرکت فعال در صنعت برق در نظر دارد با فناوران و شرکتهایی که ایدههایی در زمینه روشهای کنترل و کاهش آلودگی پوشینگها و مقرههای HV، MV و LV به خصوص آلودگیهای ناشی از ریزگردها دارند، همکاری نماید. گفتنیست فناوری موردنظر باید شرایط مورد نظر جهت استفاده در شرایط آب و هوایی جنوب و جنوب غرب کشور را دارا باشد.
آزمون دوام، خستگی و سرعت تایر
با توجه به اینکه تایر یکی از قطعات ایمنی خودرو محسوب میشود و بسیاری از عملکردهای مورد انتظار از خودرو ارتباط مستقیم با عملکرد تایر دارند، آزمونهای ایمنی در صنعت تایر از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردارند و استانداردهای مختلف ملی، بینالمللی و کارخانهای بر روی آنها نظارت مینمایند. درام تست (پولی ویل) یکی از اصلیترین دستگاههای آزمون تستهای دوام، خستگی و سرعت در مجموعه شرکتهای تولید کننده تایز می باشد. شرکت متقاضی در این زمینه دارای دستگاه درام تست پولی ویل با عمری بیش از 50 سال میباشد که از بدو تاسیس و تولید شرکت در مرکز آزمون در حال استفاده است. انتظار میرود در صورت طراحی و ساخت دستگاه با در نظر گرفتن تنوع تولید و روند توسعه محصول در شرکت متقاضی، بتوان سایز تایرهای بیشتری را پوشش داد. همچنین بتوان از صحت و کیفیت تایرهای تولیدی مطابق با استانداردهای ملی و بینالمللی اطمینان بیشتری حاصل نمود و به سمت بهبود کیفیت تایرهای تولیدی شرکت گام برداشت.
اندازه گیری پیوسته ضخامت ورق های لاستیکی در صنعت تایر
ضخامت ورقهای لاستیکی مورد استفاده در بخشهای مختلف تایر، یکی از پارامترهایی است که در طراحی ساختار تایر بسیار حائز اهمیت میباشد. حفظ ضخامت ورقهای لاستیکی (بلتها، اینرلاینر و فابریک) در تلرانس طراحی بسیار مهم است و باعث کاهش ضایعات میگردد. اندازهگیری پیوسته ضخامت میتواند در کنترل آن، اثر قابل توجهی داشته باشد. در دستگاههای استلاستیک، کلندر گام (بخش ساخت آستر داخلی) و کلندر فابریک نیاز است که ضخامت ورق تولید شده دقیقا برابر با مقدار طراحی شده برای آن ورق لاستیکی باشد. اندازهگیری ضخامت به صورت پیوسته در نقاط مختلف پروفایل و نمایش آن در یک مونیتور هدف این پروژه میباشد. شرکت متقاضی انتظار دارد ضخامت ورقهای لاستیکی در دستگاههای مذکور به صورت پروفایلی یا نفطه به نقطه پیوسته اندازهگیری شود.
فراخوان مجدد - طراحی و ساخت دو پهپاد کشاورزی به منظور پایش، اندازه¬گیری ، ارزیابی و کنترل
به منظور پیادهسازی مؤثر برنامههای مدیریت فعالیت کشاورزی در مزارع و باغات، پایش و اندازهگیری جهت کنترل عوامل مؤثر در تولید محصولات کشاورزی ضروری میباشد. روشهای سنتی فعلی که عمدتاً شامل سرکشی و بازدید از اراضی و باغات جهت بررسی عوامل فوق میباشد، پاسخگو نبوده و معمولاً ضمن دربرداشتن هزینههای گزاف، کارایی کافی را ندارد. در نتیجه شرکت متقاضی در نظر دارد از پهپاد به منظور پایش و اندازهگیری عوامل مؤثر در تولید محصولات کشاوری و همچنین سمپاشی محصولات استفاده نماید.
طراحی اتصالات بدون نشت در لولههای فاضلاب ساختمانی
لوله کشی فاضلاب در صنایع ساختمانی یکی از چالش های اصلی فعالان صنعتی در این زمینه میباشد. باتوجه به روش نصب انواع اتصالات لوله های بسیار زیاد است. نشت آب از جمله مشکلاتی است که در صورت رخداد هزینه های بسیاری را به دنبال داشته و ممکن است منجر به تخریب ساختمان گردد. دسترسی مناسب جهت ترمیم محل نشتی دو مشکل بدون نشت را به امری ضروری تبدیل کرده است. از نصب از جمله موارد جانبی دیگری هستند که لزوم تعریف این مسئلع و رفع آن را در صنایع ساختمانی حائز اهمیت میکند.
طراحی و ساخت انکربولتهای مکانیکی سنگین و فوق سنگین
برای اتصال صفحات نشیمن فولادی به لاینینگ بتنی، که نشیمنها بعنوان تکیه گاه اسلبهای بتنی تونل میباشند، نیازمند انکر بولتهای مکانیکی با دوام و مقاوم دربرابر خوردگی در شرایط محیطی تونل با قابلیت باربری سنگین و فوق سنگین می باشیم. (با توجه به قطر از 1 تا 5 تن و یا بیشتر) تعدادموردنیاز: 23000 عدد - موارد فنی انکر بولت مکانیکی سایز انکر :12 M (مشابه محصول هیلتی HSt3) - 115mm دارا بودن گوه ی منطبق شونده با ترک های بتن دارا بودن دو عمق کاشت (کاهش یافته و استاندارد) دارا بودن علامت مشخصه سایز و طول کاشت مقاوم در برابر خوردگی و بارهای لرزه ای و امکان کاشت در بتن های ترکدار صرفه اقتصادی ارائه نرم افزار جامع جهت سهولت طراحی در صورت امکان، بمنظور امکان رقابت با نمونه خارجی و ترغیب مهندسین و کارفرمایان به خرید محصول مورد تایید.
سنتز Tricresyl Phosphate برای استفاده در فرمولاسیون روغنها در مقیاس آزمایشگاهی و پایلوت
کلیهی روانکارها برای داشتن کارایی مناسب و مطلوب نیازمند افزودن مواد شیمیایی دیگری هستند که بتوانند خواص مورد نیاز را برآورده سازند. Tricresyl Phosphate یکی از انواع این افزودنیها با کارکرد ضدسایش/ فشارپذیر از رده بدون تشکیل خاکستر میباشد که در فرمولاسیون روغنهای توربین، هیدرولیک، کمپرسور و غیره کاربرد دارد. با توجه به نیاز صنایع کشور به این ماده یک شرکت فعال در زمینه تولید روغنهای پایه، انواع روانکارهای خودرویی، صنعتی، گریس و سیالهای خنک کننده، در نظر دارد با هدف تولید علم و دانش کاربردی، همکاری و ارتباط مستمر با صنایع و مراکز تحقیقاتی، استفاده از توان کاربردی متخصصین داخلی و جلوگیری از خروج ارز از کشور در نظر دارد با فناورانی که توانمندی سنتز این ماده را دارند همکاری نماید. در این راستا از تمامی فناوران، شرکتهای دانش بنیان، اساتید دانشگاه و محققان دعوت به عمل میآید تا ایدهها و راهکارهای خود را در این زمینه از طریق سامانهی طرحهای دانش بنیان ارسال نمایند.
ملات آب بند (عایق)در صنعت ساختمان
در سالیان گذشته، محصولات بر پایه قیر به عنوان آب بند در صنایع ساختمانی مورد استفاده قرار میگرفتند. هزینه مناسب، اعمال آسان و عملکرد موثر سبب شده است که قیر و ایزوگام طی سالیان گذشته در کاربرد مذکور استفاده گسترده ای داشته باشند. این مواد با ایجاد یک لایه مقاوم در برابر نفوذ آب، زیرکف سازی ساختمان قرار می گیردو از نشت آب به بخش های مختلف ساختمان جلوگیری می کنند.در رابطه با استفاده از محصولات بر پایه قیر در آب بندی های ساختمانی دو مشکل عمده اجرای نامناسب عملیات آب بندی و آسیب دیدگی لایه عایق حین و پس از اجرا عملیات وجود دارد که این امر سبب شده است تا شرکت متقاضی در جستجوی جایگزینی برای آن باشد.
ایجاد ویژگی آنتی استاتیک در پارچه های چادر مشکی
تجمع بار الکتریکی در سطح الیاف منسوجات به ویژه آنهایی که درصد بالایی از الیاف مصنوعی آب گریز در ساختار خود دارند؛ می تواند سبب مشکلات زیادی گردد. در فرآیند تولید چادر مشکی، الیاف و پارچه ها با سرعت زیاد کشیده می شوند که این عملیات منجر به اصطکاک زیاد ذرات و در نهایت ایجاد پدیده الکتریسیته ساکن در سطح پارچه می شود. پارچه های چادری به دلیل اینکه سطح بیرونی پوشش فرد قرار دارد و با لباس های دیگر در تماس و سایش است، بیشتر مستعد ایجاد خاصیت الکتریسیته ساکن می باشد. این موضوع باعث می گردد که به بدن یا لباس های دیگر بچسبد. در مواردی، تجمع بیش از حد بارهای استاتیکی منجر به جرقه می گردد که در صورت مجاورت با مواد قابل اشتعال می تواند خطراتی را به همراه داشته باشد. شرکت متقاضی فناوری در نظر دارد از ترکیبات و موادی استفاده کند که خاصیت آنتی استاتیک داشته باشند تا تمایل سطوح پارچه های چادر مشکی را نسبت به تجمع بارهای الکتریکی کاهش دهد و مشکلاتی که در خط تولید چادر مشکی و همینطور موقع استفاده از آن ها به وجود می آید را به حداقل میزان خود کاهش دهد.
طراحی و ساخت ابزار PBL-Sub حفاری
گل حفاری مهمترین جزء در حفاری چاههای نفت و گاز میباشد که با هزینه بسیار زیاد ساخته میشود . هرزروی گل حفاری به دلایل مختلفی میتواند رخ دهد که در این صورت هزینههای زیادی را بر دوش شرکتهای کارفرما و حفاری متحمل مینماید. در هنگام بروز هرزروی، پمپاژ مواد کنترل کننده هرزروی ضروری است، ولی این امر میتواند منجر به انسداد مسیر در مجاری خروجی شود. در این شرایط راهکاری که بیشترین صرفه اقتصادی دارد، استفاده از PBL-Sub در آرایش لولههای حفاری و بالای ابزارهای حساس به مواد کنترلکننده است. در حال حاضر به دلیل تحریمهای موجود واردات و استفاده از نمونههای خارجی با محدودیتهایی روبرو است که این امر، دلیلی بر ضرورت ساخت، تولید و بومی سازی این ابزار میباشد. شرکت متقاضی تمایل دارد با هدف رفع محدودیت برای پمپاژ مواد کنترلکننده هرزروی بدون عملیات لوله پایین در صنعت حفاری، ابزار PBL-Sub را در چاههای در حال حفاری کارفرما استفاده نماید.
طراحی و ساخت ابزار نمونه گیری درون چاهی(PDS و OPS)
در شرکتهای حفاری و اکتشافی جهت اطلاع از نوع سیال مخزن از دستگاه نمونهگیری تحت فشار استفاده میکنند. به طور کلی نمونهگیری تحت فشار به دوگونه One Phase Sampler) OPS) و Positive Displacement Sampler) PDS) سالها در صنعت نفت و گاز یه منظور نمونهگیری مطمئن از سیال درون چاهی استفاده میشود. در حال حاضر مشکلاتی نظیر تحریم و عدم امکان ساخت این ابزار در کشور سبب بروز مشکلاتی در تامین این ابزار برای کارفرمایان مناطق نفت و گاز کشور شده است، لذا نیاز به ساخت این ابزار در کشور حس میشود و میتواند مشکلات صنعت را در زمینه نمونهگیری از سیال درون چاهی مرتفع نماید. مکانیسم عملکرد و ساخت ابزار OPS هم دقیقا مشابه ابزار PDS میباشد با این تفاوت که در آن به جای استفاده از روغن از نیتروژن استفاده میشود. شرکت متقاضی در نظر دارد با توجه به هزینههای بالای نمونهگیری و لزوم تکرار آن در نقاط و لایههای مختلف تولیدی، ابزاری کارا و مقرون به صرفه را مورد استفاده قرار دهد.
سامانه هوشمند تخمین قیمت املاک و مستغلات
انتخاب پیمانکار یکی از دغدغه های کارفرمایان حوزه املاک و مستغلات است. کارشناسان این حوزه در وضعیت جاری، داده های مورد نیاز برای تخمین بازه قیمتی ساخت یک ملک را به صورت میدانی جمع آوری میکنند و طبق این تخمین، پیمانکاران دارای صلاحیت برای انجام پروژه انتخاب میشوند. در نهایت پیمانکاری برای انجام پروژه برگزیده میشود که با توجه به شرایط، پایین ترین قیمت را پیشنهاد کرده است. دراین شیوه، تخمین هزینه ساخت یک ملک کاملا وابسته به دانش و تجربه شخص است و انتقال دانش و تجربه و خبرگی به کارشناسان جدید کاری دشوار و زمانبر است. از سوی دیگر ممکن است خطاهای انسانی و درنظرنگرفتن برخی موارد در هنگام انتخاب، منجر شود تا برخی از تهدیدها و فرصتها در روند تخمین هزینه لحاظ نشود و انتخاب پیمانکار مناسب را تحت تاثیر قراردهد.از اینروشرکت متقاضی طرح درنظردارد که از یک سیستم هوشمندی استفاده کند که قابلیت جمع آوری داده های جدید و بروز رسانی مداوم آنها را داشته باشد تا در نهایت طبق تخمین ارائه شده از بازه قیمتی ساخت یم ملک پیمانکار مناسب انتخاب گردد.
استقرار سیستم نور مصنوعی در گلخانه
تامین نور یکی از نیازهای اساسی گیاهان برای رشد و نمو، گلدهی و عمل فتوسنتز است. نور طبیعی خورشید ارزان ترین منبع در دسترس است اما این منبع برای رشد محصولات در گلخانه همیشه و به مقدار کافی در دسترس نیست، بنابراین استفاده از نور مصنوعی به منظور افزیش محصول و ارتقا کیفیت آن بسیار رایج شده است. نورپردازی گلخانه ای در صورتی که به درستی استفاده شود، برای گیاهان بسیار مفید می باشد و جایگزین مناسبی برای نور آفتاب محسوب می شود. درون گلخانه ها، با افزودن نورهای مصنوعی می توان فرآیند فتوسنتز را به ویژه در فصل زمستان و روزهای ابری، کاملا امکان پذیر ساخت و سرعت بخشید. در مناطق کم نور، مانند شمال کشور، در نیمه دوم سال به علت ابری بودن آسمان، شدت نور لازم برای رشد گیاهان گلخانه ای کم است. بنابراین با زیاد شدن شدت نور و نیز افزایش طول روزهای کوتاه زمستان با استفاده از نورهای مصنوعی مکمل، می توان رشد و نمو گیاهان را سرعت بخشید و عملکرد محصول را افزایش داد.
سنتز N،N Methylenebismorpholine برای استفاده در فرمولاسیون سیالات عملیات فلزکاری در مقیاس آزمایشگاهی و پایلوت
کلیهی روانکارها برای داشتن کارایی مناسب و مطلوب نیازمند افزودن مواد شیمیایی دیگری هستند که بتوانند خواص مورد نیاز را برآورده سازند. (MBM (N،N Methylenebismorpholine یکی از انواع این افزودنیهاست که با هدف جلوگیری از رشد انواع میکروبها به کار میرود. با توجه به نیاز صنایع کشور به این مادهی وارداتی یک شرکت فعال در زمینه تولید روغنهای پایه، انواع روانکارهای خودرویی، صنعتی، گریس و سیالهای خنک کننده، در نظر دارد با هدف تولید علم و دانش کاربردی، همکاری و ارتباط مستمر با صنایع و مراکز تحقیقاتی، استفاده از توان کاربردی متخصصین داخلی و جلوگیری از خروج ارز از کشور، با فناورانی که توانمندی سنتز این ماده را دارند همکاری نماید. در این راستا از تمامی فناوران، شرکتهای دانش بنیان، اساتید دانشگاه و محققان دعوت به عمل میآید تا ایدهها و راهکارهای خود را در این زمینه از طریق سامانهی طرحهای دانش بنیان ارسال نمایند.
ساخت قطعات Inner magnet & Outer magnet پمپهای مغناطیسی
پمپ های مغناطیسی، پمپهایی هستند که بدون هیچ نشتی به خارج از پمپ کار میکنند. لذا در فرآیندهایی استفاده میشود که خروج سیال و نشتی مواد به بیرون از محفظه پمپ خطرات بالایی از لحاظ ایمنی و همچنین زیستمحیطی دارد. قطعات این پمپ با تلاش و همت کارشناسان داخلی شبیهسازی و در داخل کشور ساخته میشود. اما دو بخش اصلی که نقش انتقال نیروی محرکه از الکتروموتور به پمپ را با استفاده از خاصیت مغناطیسی به Inner & Outer Magnet عهده دارند؛ در حال حاضر از شرکت سازنده اصلی این نوع پمپها از آلمان خریداری میشود. با توجه به شرایط اقتصادی و بینالمللی فعلی کشور احتمال خریداری این قطعات در آینده از منابع خارجی دشوار خواهد بود. در نتیجه شرکت متقاضی مصمم است با در اختیار قرار دادن نمونه خارجی و انجام مهندسی معکوس ساخت و تامین این قطعات در داخل کشور انجام شود.
فراخوان ایده های فناورانه در حوزه اسکان موقت و دائم زلزله زدگان
بازتاب گسترده واقعه تاسفبار 17 آبان 98 در افکار عمومی، لزوم خدمترسانی موثر به بازماندگان و در عین حال ارتقای کیفیت زندگی در شرایط پس از این حادثه در کوتاه مدت و ایجاد شرایط مناسب در بلندمدت انتظارات گوناگونی را از نهادهای مسئول در این زمینه مطرح ساخته است. بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به عنوان نهاد انقلابی به منظور کاهش فقر و استضعاف بر خود لازم میداند در کوتاهترین زمان ممکن در مرحله اول شرایط مساعد برای اسکان موقت و در ادامه اسکان دائمی زلزلهزدگان را فراهم نماید. در این راستا از تمامی فناوران، شرکتهای دانشبنیان، اساتید دانشگاه و محققان دعوت به عمل میآید تا ایدههای خود در این زمینه را از طریق سامانه طرحهای دانشبنیان ارسال نمایند.
مستندسازی درس آموختههای ساخت واحدهای دامپروری
علوم دامپروری و کشاورزی بهشدت تجربه مدار هستند و به دلیل تأثیر شرایط محیطی بر روی فعالیتهای زراعی و دامی، بخش قابلتوجهی از دانش مدیریت مزارع و واحدهای این صنعت توسط تجربه افراد به دست میآید؛ اما متأسفانه در این صنعت تدوین و نگهداری دانش در کشور چندان متداول نیست و در بسیاری از موانع افراد تازهکار مجدد به تجربه نمودن آموختههای قبلی مشغول میشوند. ازآنجاکه تولید دانش در حوزه دامپروری و کشاورزی برخلاف علوم و صنایع دیگر (نظیر IT) بسیار زمانبر میباشد، لذا ایجاد یک سیستم مدیریت دانش برای ثبت، هدایت، انتقال، بهسازی و اشتراک دانشهای تجربهشده و جذبشده در سازمان بسیار حیاتی خواهد بود. از این رو شرکت متقاضی در نظر دارد در این گام پس از شناسایی خبرگان موضوع، دروس اموخته و تجربیات فنی و مدیریتی ساخت واحدهای دامپروری را مستندسازی کند و فرآیند اعتبار سنجی و سپس به اشتراک گذاری این محتوا را فراهم آورد.
دستگاه آلتراسونیک (امواج مافوق صوتی) تست جوش خطوط لوله
در بازرسی جوش به روش معمول آلتراسونیک، از امواج فراصوتی جهت تشخیص و بررسی عیوب بهره برداری می شود. جهت انجام تست های غیر مخرب (NDT) جوشکاری، نیاز به چشمه رادیواکتیو و فیلم رادیوگرافی است که انجام این روش با محدودیت ها و رعایت الزامات و مجوزهای قانونی کشوری در تهیه و نگهداری چشمه رادیواکتیو همراه می باشد. یک شرکت فعال در حوزه پیمانکاری اجرای خطوط لوله نفت و گاز به منظور بازرسی جوش لوله های انتقال نفت و گاز، هزینه های سنگینی بابت تهیه فیلم رادیوگرافی آمریکایی، آلمانی و ژاپنی متقبل می گردد. یکی دیگر از روش های بازرسی جوش به صورت غیرمخرب، تست آلتراسونیک آرایه فازی (Phased Array) از جدیدترین روش های بازرسی التراسونیک می باشد. لذا این شرکت در راستای جایگزین کردن روش فعلی رادیوگرافی سنتی (X-ray) با روش آلتراسونیک مدرن (امواج صوتی) تصمیم به به کارگیری از این فناوری دارد.
سیستم نمک زدایی آب
در صنعت کشاورزی استفاده از آب شور برای خاک توصیه نمیشود زیرا باعث افت کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی می شود. در نتیجه شیرین سازی آب با توجه به توزیع نامتوازن منابع آب و برداشت هفتاد درصدی از منابع محدود آب شیرین در کشور یک ضرورت محسوب می شود. از این رو شرکت متقاضی قصد دارد برای شیرین کردن آب های کشاورزی از آب شیرینکنهایی استفاده کند که مشکل دفع پساب و ریجکت آب با درصد شوری بالا را نداشته باشد. در این طرح ارائه راهحل برای شیرینسازی آب با قابلیت رفع مشکل پساب شور و رعایت استانداردهای کیفی و کیفیت باکتریولوژیک آب خروجی برای کاربری کشاورزی مطلوب خواهد بود.
فراخوان مجدد- دستگاه هوشمند قطع خودکار گاز
یک هلدینگ بزرگ نیروگاهی با توجه به مصرف سوخت گاز در نیروگاه های تابعه و در راستای ارتقاء ضریب ایمنی و پدافند غیرعامل، نیازمند تجهیزی است که حین زلزله بهصورت هوشمند و قبل از وقوع حادثه اقدام به قطع گاز نمایند. موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که در هر زلزله و هر شتابی، نیازی به قطع جریان گاز نیست (به دلیل اینکه در زلزله های با امواج پایین، آسیبی به سازه و تجهیزات وارد نمی شود و قطع و وصل کردن های مکرر امکان به وجود آمدن مشکلاتی را فراهم می کند). برای اطمینان از عملکرد دستگاه، مدنظر است که از سه حسگر با مکانیزم دو از سه استفاده شود به این شکل که درصورتی که دو حسگر، امواج زلزله را در دامنه تعریف شده تشخیص دادند، شیر قطع کن اقدام به قطع گاز نماید.
فراخوان مجدد-اجرای سیستم بلندینگ بر روی مخازن
در یک واحد تولیدی 15 نوع روغن مختلف با دانسیتهkg/m3) 1000-1200) و گرانروی cp 8-100 به عنوان خوراک در مخازن ذخیرهسازی، نگهداری و برای مصرف به نسبت مشخص شدهای با یکدیگر مخلوط میشوند. با توجه به تنوع روغنها، نیاز به رسیدن به دانسیته یکنواخت با کمترین نوسان دانسیته در ورودی راکتور و درعین حال رسیدن به کمترین زمان اختلاط، این شرکت قصد دارد با همکاری شرکتهای فنآور متخصص در این زمینه سیستم سیرکولاسیون موجود در کارخانه را تکمیل کرده و سیستم دیفیوزر و سیستم افشانهای برای هریک از مخازن این فرآیند اجرا کند.
سیمان سبک چاههای نفت و گاز
سیمانکاری چاههای نفت و گاز بخش مهمی از عملیات تکمیلی حفاری چاه محسوب میشود که به دلیل تجدیدناپذیری دارای حساسیت خاصی است و کیفیت آن در طول عمر چاه تاثیرگذار می باشد. سیمان پرتلند مهم ترین ماده مورد استفاده در سیمانکاری چاه های نفت و گاز می باشد. این سیمان دارای مقاومت فشاری بالایی است که ناشی از هیدراسیون ترکیبات سیمان میباشد و از مشخصات مهم آن سفت شدن تدریجی، یکنواخت و قابل پیشبینی، نفوذ ناپذیری پایین و عدم حلالیت در آب است. در این طرح، ارائه روش های تهیه و ساخت دوغاب سیمان با ورن مخصوص حدود 70 پوند بر اینچ مکعب که دارای کیفیت و استانداردهای مطرح شده در این گزارش باشند، مطلوب یک شرکت بزرگ حفاری چاههای نفت و گاز میباشد.
کاهش مصرف سود یا جایگزینی آن در دستگاه بطری شوی خط شیشه
بطریهایی که برای استفاده مجدد به شرکتهای تولید نوشیدنی برگردانده میشوند، نیاز به شستشو و ضدعفونی کردن دارند. این بطریها طی چند مرحله و با سود و آب و در دمای بالا شسته میشوند تا رسوبات ناشی از تهنشینی مایع باقیمانده و گرد و غبار چسبیده به دیواره داخلی بطری از بین برود. شرکت متقاضی طرح با توجه به خطر ایمنی سود باقیمانده داخل بطریها و هزینههای فرآیند فعلی که شامل مصرف بالای سود، آب و حرارت میشود، نیازمند استفاده از طرحی نو برای کاهش مصرف سود یا جایگزینی آن در دستگاه بطریشوی میباشد.
بررسی میزان آلودگی احتمالی در ماهیان شیر و سی باس در خلیج فارس
در سالهای گذشته برای تأمین نیاز پروتئینی مردم، به دلیل کمبود منابع آب شیرین و ذخایر آبزیان، پرورش ماهی در قفس در دریا رایج شده است. آبزیان پرورشیافته در قفس با جانمایی صحیح قفس¬ها در جاهای عاری از آلودگی میتوانند ارزش تغذیه¬ای مشابه آبزیان وحشی داشته باشند و شاید آلودگی فلزات سنگین در آنها در سطح پایینتری قرار داشته باشد، به همین دلیل تحقیقات بر روی ماهیان شیر و سی¬باس آسیایی در خلیجفارس برای پیشبرد صحیح اهداف مذکور و مقایسه ارزش تغذیهای بین آنها میتواند در توسعه اشاعه مصرف ماهی و جبران کمبود ذخایر مؤثر واقع شود.
بازیافت نفتالین از روغن (NRO)
در یک شرکت پالایشگاهی سالانه به طور متوسط حدود 2000 تن محصول جانبی NRO تولید می گردد. روغن NRO به صورت میانگین حاوی 45-40درصد نفتالین می باشد. در صورت بازیافت کامل نفتالین از این روغن سالانه 800 تن نفتالین بر تولید این شرکت افزوده میشود. با توجه به اینکه نفتالین یک محصول صادراتی و با ارزش افزوده بالا می باشد، این شرکت علاقمند است طرح بازیافت نفتالین از روغن NRO را از طریق شرکت های توانمند و فعال به انجام رساند.
بررسی و تحقیق در روشهای نوین تولید برق با انرژیهای آزاد (Free Energy)
مطالعه در خصوص روشهای تولید و یا آزادسازی انرژی و استفاده از انرژیهای آزاد در طبیعت موضوعی است که طی سالهای اخیر پیشرفتهای بزرگی در آن صورت گرفته است. ضعف روشهای تولید برق از انرژیهای تجدیدپذیر (خورشیدی، بادی، آبی، زمین گرمایی و ...) از جمله هزینههای سنگین، عدم امکان دسترسی پیوسته به حاملهای انرژی مرتبط همچون فوتون، همچنین پایین بودن چگالی انرژی این حاملها، دلیل اصلی تحقیقات در زمینه استفاده از انرژیهای آزاد در دنیا بوده است. هلدینگ متقاضی به منظور افزایش بهره وری، کاهش مصرف سوخت و آلایندههای زیست محیطی در تلاش برای یافتن روشهای تولید برق مناسب و جایگزین با سیستمهای قدیمی تولید برق، بر آن شد تا از پتانسیلهای علمی کشور عزیزمان ایران برای رشد و بلوغ در این حوزه استفاده نماید و در این راستا طرح جامعی جهت شناسایی و استفاده از ظرفیت تیمهای خبره در این زمینه تعریف شده است.
سیستم پایش آنلاین آلاینده های محیط زیست
از آنجاییکه مسئله آلاینده های زیست محیطی تولید شده توسط مراکز صنعتی بعنوان یک معضل جدی محسوب می شود، صنعت کشور برای تامین منافع ملی، سلامت جامعه و رعایت مقررات بین المللی، دامنه فعالیت های زیست محیطی خود را با هدف انجام اقدامات پیشگیرانه گسترش داده است. در این راستا کلیه واحدهای بزرگ صنعتی از جمله نیروگاه ها که قابلیت و ضرورت نصب و راهاندازی سیستم پایش لحظهای را دارند، باید تا پایان سال سوم برنامه توسعه، نسبت به نصب و راهاندازی آن اقدام کنند، لذا یک هلدینگ نیروگاهی تولید برق که دارای 6 نیروگاه زیرمجموعه میباشد، در نظر دارد برای سنجش میزان آلایندههای موجود در هوای خروجی دودکش ها و مقایسه با استانداردهای مطرح در راستای ارزیابی کیفیت هوا، از سیستم هایی که قابلیت پایش لحظه ای و آنلاین آلاینده ها را دارند، در یکی از نیروگاه های خود (پایلوت) استفاده کنند و در صورت کسب نتیجه مثبت، آن را در دیگر نیروگاه های خود نیز استفاده نماید.
سامانه کنترل آرشیو و اسناد (DCC)
سامانه کنترل اسناد و مدارک معمولاً با هدف متمرکز نمودن، ایجاد، مشاهده، مدیریت دسترسی و جستجوی اسناد در سازمان پیادهسازی میشود و دسترسی سریع، آسان و کنترلشده به اسناد را در سازمان فراهم مینماید. بدین ترتیب اسناد بهصورت ایمن و با اطمینان از بهروز بودن آنها در اختیار افراد مجاز قرار میگیرد و سابقه مشاهده اسناد، ویرایش آنها و سوابق بهروزرسانی همواره در دسترس خواهد بود. در یک هلدینگ متقاضی تعداد متنابهی اسناد و مدارک وجود دارد که دارای تنوع فراوانی به لحاظ دستهبندی، سایز، نوع محتوا، زبان مورداستفاده (فارسی و انگلیسی) و ... میباشد. تعدادی از این اسناد در حال حاضر اسکن شده و تعداد بسیاری بهصورت کاغذی موجود میباشد. با توجه به موارد مطرحشده، سازمان نیازمند راهکاری است که علاوه بر ایجاد پایگاه داده متمرکز از اسناد و مدارک سازمان، امکان جستجو در محتوای آن را نیز فراهم آورد و همچنین الکترونیک شدن آرشیو اسناد کاغذی موجود را نیز در برگیرد.
شیر کنترل فوران حفاری
شیرهای فوران گیر یکی از تجهیزات کنترل کننده چاه در هنگام حفاری می باشند. از تجهیزات کنترل فوران چاه به منظور جلوگیری از فوران (Blowout) سیالات به بیرون چاه استفاده می شود. فوران چاه اصطلاحا به جریان غیرکنترل شده گاز و نفت یا دیگر سیالات چاه به اتمسفر یا به درون طبقات زیرزمینی گفته می شود. این اتفاق زمانی روی می دهد که فشار طبقات زیر زمینی از فشار اعمال شده به آن¬ها توسط سیالات حفاری بالاتر رود. فوران باعث به خطر افتادن جان خدمه دکل حفاری، تخریب ریگ و میدان تحت حفاری (درنتیجه میلیون¬ها دلار زیان)، اتلاف مقادیر بسیار زیاد نفت و تخریب محیط زیست می شود، لذا با توجه به مشکلات مذکور و توجه به این نکته که این شیر دارای روند مصرف بالایی می باشد، پروژه بومی سازی شیر کنترل فوران رشته در سیستم حفاری امری ضروری می باشد.
گاتر سبک گلخانه توت فرنگی
اخیراً استفاده از گاترهای کشت در گلخانههای هیدروپونیک رایج شده است. گاتر میتواند از مصالح مختلف ساخته شود و سپس با بستر مخصوص مورد نیاز پر گردد. بسته به نوع گاتر میتوان آنها را در ارتفاعهای استاندارد خاص، بر روی زمین یا در ارتفاع قرار داد. تولید گاتر محدود به فولاد گالوانیزه نیست ولی بهطورمعمول، گاتر از فولاد گالوانیزه یا گالوانیزه رنگی تهیه میشود. امروزه به دلیل قیمت بالای فولاد گالوانیزه، مبلغ خرید گاترهای فولادی گالوانیزه، قیمتی معادل یکهفتم تا یکهشتم مبلغ کل سرمایهگذاری گلخانه را در بر خواهند داشت، لذا قصد بر آن است که برای گیاهانی با وزن کمتر (مانند توتفرنگی)، از گاترهایی با مصالح دیگری استفاده نمود که سبکترند و قیمت مناسبتری دارند.
کیت های تشخیص آنتی بیوتیک در شیر
یکی از داروهای پرکاربرد در درمان انواع بیماریهای عفونی در انسان و دام، آنتیبیوتیکها هستند. مصرف بیرویه این دارو در دامها میتواند منجر به باقیمانده دارویی در فرآوردههای خامی دام (نظیر شیر) شود و مشکلات بهداشتی در جوامع انسانی ایجاد نماید. در حال حاضر کلیه کیتهای تشخیص آنتیبیوتیک در شیر خام، وارداتی هستند و هزینه نسبتاً بالایی دارند. همین هزینه بالا سبب شده است که شرکتهای لبنی از برندهای ارزانتر که خطای عملکرد بالایی دارند استفاده نمایند یا صرفاً برای کنترل شیر خام مصرفی در محصولات تخمیری خود از این کیتها استفاده کنند. ازاینرو یک شرکت صنعتی در نظر دارد تا با بومیسازی این کیتها، هزینههای انجام آزمون را کاهش دهد و با تعامل با تیم¬های توانمند، دانش فنی تولید این کیتها را بهمنظور دستیابی به سطوح MRL تعریفشده در استانداردهای ملی یا کنترل آنتیبیوتیکها کسب نماید.
برد الکترونیکی چشم کوره
یک شرکت صنعتی در فرآیند تولید خود از 5 کوره استفاده میکند. اختلال در عملکرد هر یک از کورهها منجر به متوقف شدن کل فرآیند تولید میگردد. ازاینرو عملکرد صحیح کورهها نقش بسیار مهمی در فرآیند این شرکت دارد. جهت حفاظت از کورهها در این مجموعه، کورهها به سیستم چشم کوره جهت شناسایی شعله برای قطع یا برقراری جریان گاز مجهز شدهاند. در حال حاضر عملکرد برد الکتریکی که نقش انتقال سیگنال از دتکتور شعله به اتاق کنترل را دارد، در طی سالهای بهرهبرداری دچار اختلال شده است. این امر منجر به عدم انتقال صحیح سیگنال به اتاق کنترل، اختلال و توقف واحد فرآیندی گردیده است. تولید این قطعه توسط شرکت سازنده متوقف شده است و هیچگونه نقشه مدار منطقی و برگه مشخصات از این قطعه موجود نمیباشد. درنتیجه این شرکت در نظر دارد مراحل مهندسی معکوس و ساخت این قطعه توسط تیمهای توانمند علمی و اجرایی در داخل کشور انجام گیرد.
- تاریخ شروع ثبت نام: 2/01/0/728
- تاریخ پایان ثبت نام: 2/01/0/728
دستگاه هوشمند قطع خودکار گاز
یک هلدینگ بزرگ نیروگاهی با توجه به مصرف سوخت گاز در نیروگاه های تابعه و در راستای ارتقاء ضریب ایمنی و پدافند غیرعامل، نیازمند تجهیزی است که حین زلزله بهصورت هوشمند و قبل از وقوع حادثه اقدام به قطع گاز نمایند. موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که در هر زلزله و هر شتابی، نیازی به قطع جریان گاز نیست (به دلیل اینکه در زلزله های با امواج پایین، آسیبی به سازه و تجهیزات وارد نمی شود و قطع و وصل کردن های مکرر امکان به وجود آمدن مشکلاتی را فراهم می کند). برای اطمینان از عملکرد دستگاه، مدنظر است که از سه حسگر با مکانیزم دو از سه استفاده شود به این شکل که درصورتی که دو حسگر، امواج زلزله را در دامنه تعریف شده تشخیص دادند، شیر قطع کن اقدام به قطع گاز نماید.
فراخوان مجدد-نرم افزار جامع مدیریت HSE
در یک هلدینگ نیروگاهی تولید برق، بهمنظور یکپارچه سازی، هوشمند سازی و مستندسازی اقدامات حوزه HSE و پیرو سیاست گذاری های شرکت موردنظر مبنی بر به کارگیریِ چارچوب واحد در نیروگاه های تابعه، تهیه و پیاده سازی نرم افزار جامع و هوشمند مدیریت HSE در دستور کار کمیته HSE قرارگرفته است. این سیستم مکانیزه و جامع مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست کمک شایانی به واحد HSE سازمان می کند تا با کنترل بهتر و دستیابی به اهداف HSE ، باعث ارتقاء سطح سلامت کارکنان، کاهش حوادث شغلی و نهایتاً افزایش کارایی سازمان گردد.
اصلاح ضریب توان با بانک خازنی
در حال حاضر در یک شرکت صنعتی، شکل داخلی خازن های موجود، مثلث می باشند که این امر موجب افزایش هارمونیک و تلفات داخلی شبکه به هنگام استفاده از این نوع خازنها می شود. امروزه استفاده از اینورتورها در صنعت امری اجتناب ناپذیر است که این امر نیز افزایش هارمونیک شبکه و درنتیجه آسیب دیدگی و کاهش عمر مفید خازنها را در بر دارد. از طرفی به هنگام ورود و خروج موتورها، ولتاژ شبکه در لحظه استارت با تغییرات ناگهانی ولتاژ و جریان مواجه میشود، این امر نیز موجب آسیب دیدن خازنها میشود، همچنین ورود و خروج های پیاپی موجب خرابی کنتاکتورها و سوختن آنها می شود . از آنجاییکه بانک های خازنی موجود غالباً معیوب شده اند، این امر موجب اعمال جرائم ضرر و زیان در فیش های برق می شود، هزینه بالای تعمیر و نگهداری خازن ها و بانک خازنی، نیاز به استفاده از خازن های صنعتی ستاره (میکرو خازن) با عمر مفید بیشتر و عدم آسیب پذیری در مقابل هرگونه تغییرات ولتاژ را ضروری کرده است.
فراخوان مجدد - شیرین کننده ایزومالتولوز
یک شرکت صنعتی تمایل دارد تا در راستای تنوع محصولاتش، شیرین کنندهای طبیعی تولید کند که ارزش افزوده بیشتری از شکر سفید داشته باشد. در همین راستا در نظر دارد در خط تولید، شربت غلیظ شده چغندرقند را قبل از مرحله کریستاله شدن توسط سانتریفیوژ، در اختیار تیم توانمندی قرار دهد تا این تیم در خط تولیدی جداگانه، در فاز نخست تولید ایزومالتولوز در مقیاس آزمایشگاهی و حصول اطمینان از کیفیت محصول را در دستور کار قرار دهد و در فاز بعدی تولید نیمه صنعی را آغاز نماید، لذا این شرکت برای انجام فاز نخست، در جستجوی تیم (های) واجد صلاحیت علمی و متخصصی است که محصول پیشنهادی آنها دارای تأییدیه های مراجع ذیصلاح در حوزه صنعت غذای کشور باشد.
نصب و راه اندازی سامانه بریکس سنج آنلاین
درجه بریکس (Brix) نشان دهنده درصد وزن مواد جامد موجود در محلول به وزن کل محلول میباشد، یا به عبارت دیگر، درصد وزنی مواد جامد موجود در محلول. پس هرچه درجه بریکس محلولی بیشتر باشد، غلظت مواد جامد در آن محلول بیشتر است. عوامل مختلفی در نوسانات بریکس موثرند که شامل کنترلهای دستی یا انسانی (عدم وجود اتوماسیون)، استهلاک و قدمت بالای دستگاهها میباشند. نوسانات بریکس نوشابه خارج از رنج استاندارد باعث تولید محصول نامنطبق میشود و ضایعات افزایش یافته که باعث توقف خط تولید میشود. در شرکت متقاضی بریکس به صورت چشمی و با رفرکتومتر آزمایشگاهی کنترل میشود اما به دلیل مشکلات این روشها، برای خط تولید نوشابه در بطری شیشه بریکسسنج آنلاین در خط نصب شد و مشکلات موجود مرتفع گردید. اما همچنان مشکلات موجود در تولید نوشابه در خط PET به قوت خود باقی است و نیازمند اقدام اصلاحی شامل نصب سامانه بریکس سنج آنلاین است.
سنتز سیلیکات پایدار شده برای استفاده در فرمولاسیون سیالات خنک کننده
شرکت فعال در زمینه تولید روغنهای پایه، انواع روانکارهای خودرویی، صنعتی، گریس و سیالهای خنککننده در نظر دارد با هدف تولید علم و دانش کاربردی، همکاری و ارتباط مستمر با صنایع و مراکز تحقیقاتی، استفاده از توان کاربردی متخصصین و اساتید دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و جلوگیری از خروج ارز از کشور ماده افزودنی با عنوان سیلیکات پایدار شده را به کمک مراکز تحقیقاتی توانمند تولید کند. این ماده افزودنی در فرمولاسیون سیالات خنککننده استفاده میشود.
سنتز محافظت کننده فلزات زرد برای استفاده در فرمولاسیون روغنها و سیالات خنک کننده
شرکت فعال در زمینه تولید روغنهای پایه، انواع روانکارهای خودرویی، صنعتی، گریس و سیالهای خنککننده در نظر دارد با هدف تولید علم و دانش کاربردی، همکاری و ارتباط مستمر با صنایع و مراکز تحقیقاتی، استفاده از توان کاربردی متخصصین و اساتید دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و جلوگیری از خروج ارز از کشور ماده افزودنی با عنوان محافظت کننده فلزات زرد را به کمک مراکز تحقیقاتی توانمند تولید کند. این ماده افزودنی در فرمولاسیون روغنها و سیالات خنککننده استفاده میشود
ساخت قطعات Inner magnet & Outer magnet پمپهای مغناطیسی
پمپ های مغناطیسی، پمپهایی هستند که بدون هیچ نشتی به خارج از پمپ کار میکنند. لذا در فرآیندهایی استفاده میشود که خروج سیال و نشتی مواد به بیرون از محفظه پمپ خطرات بالایی از لحاظ ایمنی و همچنین زیستمحیطی دارد. قطعات این پمپ با تلاش و همت کارشناسان داخلی شبیهسازی و در داخل کشور ساخته میشود. اما دو بخش اصلی که نقش انتقال نیروی محرکه از الکتروموتور به پمپ را با استفاده از خاصیت مغناطیسی به Inner & Outer Magnet عهده دارند؛ در حال حاضر از شرکت سازنده اصلی این نوع پمپها از آلمان خریداری میشود. با توجه به شرایط اقتصادی و بینالمللی فعلی کشور احتمال خریداری این قطعات در آینده از منابع خارجی دشوار خواهد بود. در نتیجه شرکت متقاضی مصمم است با در اختیار قرار دادن نمونه خارجی و انجام مهندسی معکوس ساخت و تامین این قطعات در داخل کشور انجام شود.
تصفیه فاضلاب صنعتی به منظور استفاده مجدد در صنعت یا فضای سبز
مدیریت یکی از شهرهای صنعتی که کارخانههای متعددی در آن وجود دارد، تصمیم دارند سیستم تصفیه فاضلاب خود را بهبود بخشیده و از تکنولوژیهای جدید جهت تصفیه فاضلاب استفاده نمایند. در حال حاضر فاضلاب این شهر صنعتی به علت داشتن TDS بالای 6000 و BOD و COD بالای 500 قابل استفاده در صنعت و فضای سبز نیست و چنانچه در طبیعت رها شوند موجب آلودگی محیط زیست و ایجاد فضای نامطبوع در فضای شهر صنعتی میگردد لذا با تصفیه فاضلاب بخشی از منابع آب بازیافت میشود و از آلودگی محیط زیست و ورود آبهای شور و آلوده به آب زیرزمینی جلوگیری میکند.
سنتز آنتی اکسیدانت فنلی برای استفاده در فرمولاسیون روغن ها
یک شرکت فعال در زمینه تولید روغنهای پایه، انواع روانکارهای خودرویی، صنعتی، گریس و سیالهای خنک کننده، در نظر دارد با هدف تولید علم و دانش کاربردی، همکاری و ارتباط مستمر با صنایع و مراکز تحقیقاتی، استفاده از توان کاربردی متخصصین و اساتید دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و جلوگیری از خروج ارز از کشور، یک ماده شیمیایی با عنوان آنتی اکسیدانت فنلی را به کمک مراکز تحقیقاتی توانمند تولید کند.
سنتز آنتی اکسیدانت آمینی برای استفاده در فرمولاسیون روغنها
یک شرکت فعال در زمینه تولید روغنهای پایه، انواع روانکارهای خودرویی، صنعتی، گریس و سیالهای خنک کننده، در نظر دارد با هدف تولید علم و دانش کاربردی، همکاری و ارتباط مستمر با صنایع و مراکز تحقیقاتی، استفاده از توان کاربردی متخصصین و اساتید دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و جلوگیری از خروج ارز از کشور، دو ماده شیمیایی با عناوین آنتی اکسیدانت آمینی را تولید کند.
ارتقا ماشین تایرسازی مرحله اول با تکنولوژی درام منفی
در مرحله ساخت و مونتاژ تایر، از دستگاه تایرسازی استفاده میشود. در حال حاضر در شرکت متقاضی، دستگاههای تولید تایر درام مثبت وجود دارد که این شرکت به منظور کاهش بهای تمام شده¬ی محصول (کاهش وزن تایر تولیدی)، افزایش بهروری تولید، بهبود یونیفرمیتی تایر و کاهش ضایعات تولید به دنبال ارتقای ماشینآلات موجود به نوع درام منفی است.
تولید محصولات کاشی و سرامیک با قابلیت خود تمیزشوندگی سطحی و ضدباکتری
فناوری خودتمیزشوندگی در قرن بیست و یکم توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این فناوری موجب کاهش هزینههای مربوط به نگهداری و مدت زمان لازم برای تمیز نگهداشتن تجهیزات و همینطور سبب افزایش دوام آنها میشود. سطوح خودتمیزشونده به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند. سطوح خودتمیزشونده آبدوست و سطوح خودتمیزشونده آبگریز، که البته هر دو دسته به کمک آب خود را تمیز میکنند. در پوششهای آبدوست آب در سطح گسترده میشود. به این ترتیب میتواند آلودگیها را با خود حمل کند و از بین ببرد. در حالی که در سطوح آبگریز قطرات آب روی سطح سر میخورند و آن را تمیز میکنند. مزیتی که سطوح خودتمیزشونده آبدوست نسبت به سطوح آبگریز دارند این است که اگر از اکسیدهای فلزی مناسب استفاده شود، به کمک نور خورشید، سبب از بین رفتن ساختار شیمیایی آلودگیها میشوند. در این حالت اگر بتوان در این سطوح به صورت همزمان قابلیت ضد باکتری نیز ایجاد کرد، ارزش افزوده قابل ملاحظهای برای شرکت تولیدکننده فراهم میشود.
کاشی فسفرسانس
آمادگی برای شرایط اضطراری، یک اصل پذیرفته شده است. معمولاً در این شرایط تاسیسات ساختمانی آسیب دیده و مشاهده تابلوهای راهنما و خروج اضطراری امکان پذیر نیست. همچنین در تونلهای جادهای، ایجاد روشنایی کامل هزینهبر است. لذا برای حل این مشکل میتوان از کاشیهای فسفرسانس استفاده کرد تا با دریافت نور در زمان روشنایی محیط، به هنگام تاریکی بتوانند محیط پیرامونی را روشن نمایند. همچنین تابلوهای راهنما و اضطراری از جنس کاشی با خاصیت فسفرسانس، علاوه بر طول عمر طولانی، انتخاب خوبی به هنگام تاریکی است. همچنین ایجاد این ویژگی در کاشیهای داخل خانه، میتواند به عنوان دکوری زیبا در شب، جلوه مخصوص به خود و علاقمندان خاص خود را داشته باشد. شرکت متقاضی بر آن است که با اجرای این پروژه گامی در جهت آمادگی جامعه برای مواقع اضطراری بر دارد و سبد محصولات خود را نیز کامل کند. به این ترتیب گروه بزرگتری از متقاضیان کاشی در گروه مشتریان شرکت قرار میگیرند و به همان میزان سودآوری شرکت نیز افزایش مییابد.
کاهش تواَمان وزن و افزایش مقاومت بطری PET
در صنایع تولید انواع نوشیدنیهای گازدار اعم از آبمیوه گازدار، ماءالشعیر و نوشابههای گازدار اغلب از بطریهای PET جهت بستهبندی محصولات خود استفاده مینمایند. این صنایع در استفاده از بطریهای PET با مشکلاتی از قبیل کاهش فشار گاز داخل بطری طی گذشت زمان، دفرمگی بطریها در تونل پاستوریزاتور و همچنین هزینه بالای تمام شده به دلیل وزن بالای پریفورم مواجه هستند. به منظور رفع این مشکلات ضروری است که میزان مقاومت بطریهای PET افزایش یابد ولی در عین حال وزن پریفورم مورد استفاده کاهش داده شود.
استقرار سامانه مدیریت دانش
یک هلدینگ فعال در زمینه صنایع معدنی، جهت ساماندهی اسناد و مدارک و دانش ضمنی موجود در سازمان و تبدیل آن به دانش صریح بهدنبال راهاندازی سامانه مدیریت دانش است. با توجه به اینکه حجم اسناد بهصورت کاغذی و یا بهصورت فایلهای اطلاعاتی در رایانه کاربران بسیار زیاد است و گاهی بهدلیل عدم دستهبندی، عدم نگهداری درست، عدم اطلاع سایر کاربران از وجود چنین مستنداتی، دوبارهکاری و اتلاف زمان اتفاق میافتد، برای مقابله با چنین عارضههایی، نیاز به یک سامانه نرمافزاری بههمراه استقرار مناسب برای مدیریت اسناد وجود دارد.
فراخوان مجدد_طراحی و اجرای آمیزه جدید بلادر به منظورافزایش عمر و کارایی بلادرهای پخت تایر سواری
در فرایند تولید تایر، پس از قرارگیری تایر خام درون قالب، بلادر منبسط شده و تایر را به دیوارهی قالب فشرده میکند. فشار و حرارت بالای حاصل از بخار آب اشباع و یا آب داغ در درون بلادر و خارج از قالب به مدت 12 تا 15 دقیقه جریان دارد. بلادر پخت تایر از اجناس بسیار مهم در صنعت تولید تایر بوده و در یکنواختی و بهرهوری پخت تایر سهم بسزایی دارد. تولید بلادر به علت بالا بودن قیمت مواد اولیه (از جمله دوده، بیوتیل رابر، روغن ، رزین، فعال کننده و ...)، و همچنین ضرورت تمیز بودن تجهیزات و شرایط خاص تولید آن، باعث هزینهبر و زمانبر بودنِ این فرایند میشود. شرکت مذکور به دنبال استفاده از آمیزه جدید برای افزایش عمر کاری بلادرهای است به نحوی که مواردی از جمله نرخ انتقال حرارت، مقاومت در برابر دمای بالا، یکنواختی ترکیب شیمیایی مناسبی ایجاد نماید. در نظر گرفتن این موارد برای طراحی آمیزه جدید اهمیت بسیار بالایی دارد.
طراحی و اجرای ساخت مبدل off gas boiler در راستای کنترل خوردگی و کاهش مصرف انرژی
در شرکت متقاضی جهت کاهش دمای گازهای خروجی و آمادهسازی آن برای ورود به قسمت فیلتراسیون، از تزریق مستقیم آب استفاده میشود، که این امر باعث خوردگی شدید در محلهای تزریق میگردد. آب تزریق شده در قسمتهای بعدی فیلتراسیون به همراه off gas حضور دارد و در صورتی که به دلایلی مثل توقفات ناگهانی، دمای آن به زیر نقطه شبنم برسد به کندانس با pH در حدود 2 تبدیل شده و خوردگی شدید در این قسمت ایجاد میکند. شرایط مشابه در قسمت گرانولسازی نیز وجود دارد که خصوصا در ابتدای قسمت dryer این موضوع شدت بیشتری دارد. طراحی و اجرای مبدلی بعد از راکتور که با کاستن از دمای off gas بتوانند مقدار آب مصرفی در secondary quench را کاهش داده و همچنین باعث بالا بردن دمای آب فرآیندی گردد؛ میتواند تاثیر بسزایی در کاهش خوردگی و همچنین کاهش مصرف انرژی گردد.
سنجش برخط CO2 و O2 در نوشیدنی
با توجه به مشکلات ناشی از وجود هوا و اکسیژن در نوشابه های کربناته، هواگیری یک قسمت مهم در خط تولید نوشابه می باشد. از دستگاه هواگیری برای جداسازی هوا از آب و شربت نوشابه استفاده می کنند. در این دستگاه آب به شکل فیلم نازکی روی صفحات تحت خلأ به آهستگی پخش می شود و هوای آن گرفته می گردد. متداول ترین نوع دستگاه های هواگیری، انواع Vacuum spray deaerator و Linear tube deaerator هستند. با استفاده از آب هواگیری شده در تولید نوشابه، میزان کف کردن در طی فرایند پر کردن نوشابه کاهش می یابد و امکان کربوناسیون بیشتری در محصول فراهم می گردد و عمر نوشابه های تهیه شده با آب هواگیری شده نیز افزایش می یابد. با توجه به اینکه طعم و مزه نوشیدنی های غیرالکلی و مدت زمان ماندگاری آن ها کاملاً به میزان گاز موجود در آن ها بستگی دارد و در صورت تولید محصول نامنطبق بدون گاز یا کم گاز، ضایعات افزایش می یابد، لذا باید از تجهیزات کنترلی استفاده کرد. استفاده از تجهیزات کنترل آنلاین برای سنجش O2 و CO2 علاوه بر این که ضایعات را کاهش می دهد، موجب صرفه جویی در تولید می شده و نارضایتی مشتری را نیز کم می کند.
فراخوان مجدد - گندزدایی و ضد عفونی کردن آب
شرکت متقاضی، به میزان 50 مترمکعب در ساعت مصرف آب دارد. این آب پس از خروج از چاه ، وارد استخر ذخیره با حجم 600 مترمکعب می شود و پس از کلرزنی وارد مراحل بعدی تصفیه شامل فرایند اسمز معکوس RO، لاشه گیر و لامپ UV می شود و جهت تولید محصولات مختلف آشامیدنی شامل انواع نوشابه های گازدار، آب آشامیدنی و... بین خطوط تقسیم می گردد. در حال حاضر در این شرکت برای ضدعفونی آب از روش کلرزنی استفاده می شود که به دلیل ناکارآمدی این روش به دنبال استفاده از فناوری جدیدی برای رفع این مشکل است. انتظار میرود، استفاده از فناوری جدید باعث کاهش مصرف آب، انرژی و همچنین باعث کاهش بار میکروبی گردد.
شناساگر دام
مدیریت کارآمد مزارع پرورش دام در شناسایی و رصد مؤثر دامها نهفته است. در یک واحد دامداری با توجه به 500 دام در اختیار و موضوعاتی مانند نیاز به پایش همیشگی کیفیت شیرتولیدی و افزایش بهرهوری، نیاز به تغیر در روش هویتگذاری دامها به شدت حس میشود. وجود شناساگر مطمئن و باکیفیت دام یکی از نیازهای اساسی هر واحد مدرن پرورش دام است. شرکتهای فناور در این زمینه میتوانند پیشنهادهای خود را از طریق سامانه نیازهای فناورانه ارائه نمایند.
فراخوان مجدد - اجرای سیستم بلندینگ بر روی مخازن
در یک واحد تولیدی 15 نوع روغن مختلف با دانسیتهkg/m3) 1000-1200) و گرانروی cp 8-100 به عنوان خوراک در مخازن ذخیرهسازی، نگهداری و برای مصرف به نسبت مشخص شدهای با یکدیگر مخلوط میشوند. با توجه به تنوع روغنها، نیاز به رسیدن به دانسیته یکنواخت با کمترین نوسان دانسیته در ورودی راکتور و درعین حال رسیدن به کمترین زمان اختلاط، این شرکت قصد دارد با همکاری شرکتهای فنآور متخصص در این زمینه سیستم سیرکولاسیون موجود در کارخانه را تکمیل کرده و سیستم دیفیوزر و سیستم افشانهای برای هریک از مخازن این فرآیند اجرا کند.
افزایش ماندگاری و کیفیت میوه در سردخانه
شرکت ﻣﺘﻘﺎﺿﯽ از ﺳﻪ واﺣﺪ ﺳﺮدﺧﺎﻧﻪای ﺑﻬﺮه ﻣﯽﺑﺮد ﮐﻪ اﯾﻦ واﺣﺪﻫﺎ ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ دارای 25 ،92 و 18 اﺗﺎق ﺳﺮدﺧﺎﻧﻪای ﻫﺴﺘﻨﺪ و ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻣﺠﻤﻮع اﯾﻦ ﺳﺮدﺧﺎﻧﻪﻫﺎ 24500 ﺗﻦ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ. اﯾﻦ واﺣﺪﻫﺎ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻧﮕﻬﺪاری ﻫﻤﻪ ﻣﯿﻮهﻫﺎی ﺗﺎزه را دارﻧﺪ. (ﺑﻪﻃﻮر ﻋﻤﺪه ﻣﯽﺗﻮان از ﺳﯿﺐ، اﻧﻮاع ﻣﺮﮐﺒﺎت، اﻧﺎر، آﻟﻮ، ﻫﻠﻮ، ﺷﻠﯿﻞ، ﮔﻼﺑﯽ ﻧﺎم ﺑﺮد) و اﺳﺘﺎﻧﺪارد 830 (آﯾﯿﻦ ﮐﺎر ﻧﮕﻬﺪاری ﻣﯿﻮهﻫﺎ و ﺳﺒﺰیﻫﺎ در ﺳﺮدﺧﺎﻧﻪ) ﺑﺮای ﻫﻤﻪ ﻣﯿﻮهﻫﺎ رﻋﺎﯾﺖ ﻣﯽﮔﺮدد.
طراحی و ساخت پهپاد کشاورزی به منظور پایش ، اندازه گیری ، ارزیابی و کنترل
به منظور پیادهسازی مؤثر برنامههای مدیریت فعالیت کشاورزی در مزارع و باغات، پایش و اندازهگیری جهت کنترل عوامل مؤثر در تولید محصولات کشاورزی ضروری میباشد. روشهای سنتی فعلی که عمدتاً شامل سرکشی و بازدید از اراضی و باغات جهت بررسی عوامل فوق میباشد، پاسخگو نبوده و معمولاً ضمن دربرداشتن هزینههای گزاف، کارایی کافی را ندارد. در نتیجه شرکت متقاضی در نظر دارد از پهپاد به منظور پایش و اندازهگیری عوامل مؤثر در تولید محصولات کشاوری و همچنین سمپاشی محصولات استفاده نماید.
سامانه فروش آنلاین
دریافت و ثبت سفارشات مشتریان توسط واحدهای فروش امری زمان بر و پر هزینه می باشد. همچنین در خلال ثبت سفارشات نمی توان ریسک ثبت اشتباه در سیستم را نیز نادیده گرفت. از سوی دیگر مشاهده سفارشات انجام شده و گردش حساب ها نیز همواره امری مهم و حیاتی جهت جلوگیری از بروز مغایرت های متعدد در انتهای دوره های مختلف می باشد. علاوه بر آن دریافت و واریز وجه حاصل از فروش نیز حائز اهمیت می باشد. به منظور جلوگیری از مشکلات عنوان شده و صرفه جویی در هزینه های نیروی انسانی، افزایش دقت در ثبت سفارشات و سهولت در مشاهده گردش های مالی، نیاز به نرم افزاری میباشد که علاوه بر دریافت سفارشات و وجه نقد، امکان مشاهده گردش حساب ها در قالبها و فرمهای متعدد را دارا باشد. از اینرو شرکت متقاضی تصمیم به خرید نرم افزاری با قابلیت های یاد شده را برای مشتریان ویژه خود به تعداد 1000 مشتری را اتخاذ نموده است.
فراخوان مجدد_بازیافت هوای فشرده در دستگاه بطرساز (Air Recovery System)
شرکت مورد نظر با استفاده از دستگاه قالب گیری دمشی-کششی دو مرحله ای بطری پلاستیکی را تولید می کند. دستگاه مذکور دارای 16 قالب است که هر یک دارای ظرفیت تولید حداکثر 2250 بطری بر ساعت است. بیشینه اندازه بطری تولید شده با هر قالب 3 لیتر است. با توجه به اینکه در حین فرایند تولید از دمش هوای اولیه و ثانویه به ترتیب با فشار 10 و bar 40 استفاده می کند. هوای دمیده شده پس از انجام فرآیند در محیط رها می شود. شرکت مذکور قصد دارد تا با استفاده از ماژول های طراحی شده توسط شرکت های داخلی و نصب آن بر روی دستگاه SFR rotary blowing هوای دمشی ثانویه (فشار bar 40) را بازیافت نماید و به چرخه تولید بازگرداند.
استقرار سامانه برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) و(BPMS)
تجربه استفاده از نرم افزارهای ERP در شرکت متقاضی وجود دارد، اما از آنجایی که این نرم افزارها راه حلی برای بخش تولیدی ارائه نداده اند، کنترل جریان داده در سازمان را دچار اختلال کرده اند. لذا امکان نظارت درست بر اجرای فرآیندها وجود ندارد. همچنین در پیاده سازی نرم افزار موجود، شناسایی فرآیندها صورت نگرفته، بنابراین تطابق نرم افزار با فرآیندهای موجود به درستی انجام نشده و نرم افزار موجود کارایی لازم در اجرای فرآیندهای سازمان را ندارد. مشخص شدن فرآیندها و بهبود آنها، طراحی فرآیندهای جدید و یکپارچه سازی آن برای کاهش خطاهای انسانی و افزایش چابکی سازمان از نیازهای اساسی این شرکت است. بنابراین شرکت متقاضی نیازمند ارائه سیستمی برای یکپارچه سازی فرآیندهای آن و کاهش بوروکراسی موجود است تا به کمک آن بتواند فرآیندهای سازمان را مانیتور و کنترل نماید.
استقرار سامانه برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) و BPMS
تجربه استفاده از نرم افزارهای ERP در شرکت متقاضی وجود دارد، اما از آنجایی که این نرم افزارها راه حلی برای بخش تولیدی ارائه نداده اند، کنترل جریان داده در سازمان را دچار اختلال کرده اند. لذا امکان نظارت درست بر اجرای فرآیندها وجود ندارد. همچنین در پیاده سازی نرم افزار موجود، شناسایی فرآیندها صورت نگرفته، بنابراین تطابق نرم افزار با فرآیندهای موجود به درستی انجام نشده و نرم افزار موجود کارایی لازم در اجرای فرآیندهای سازمان را ندارد. مشخص شدن فرآیندها و بهبود آنها، طراحی فرآیندهای جدید و یکپارچه سازی آن برای کاهش خطاهای انسانی و افزایش چابکی سازمان از نیازهای اساسی این شرکت است. بنابراین شرکت متقاضی نیازمند ارائه سیستمی برای یکپارچه سازی فرآیندهای آن و کاهش بوروکراسی موجود است تا به کمک آن بتواند فرآیندهای سازمان را مانیتور و کنترل نماید
استقرار سامانه هوش تجاری (BI)
در واحدهای مالی، انبار، تعمیرات و نگهداری و منابع انسانی شرکت متقاضی از نرم افزارهای جزیره ای برای ثبت اطلاعات استفاده می شود، درحالیکه در واحدهای تولید، کنترل کیفیت و تضمین کیفیت، اسناد کاغذی برای ثبت اطلاعات مربوطه به کار می رود. در حال حاضر در این سازمان برای گزارش گیری و به دست آوردن شاخص های مورد نیاز برای ارائه به مدیریت، تمامی اسناد کاغذی مورد بررسی قرار می گیرد و از بین آنها داده های مورد نیاز یافت می شود و از این طریق گزارش مورد قبول برای مدیریت تهیه می گردد، لذا با توجه به ضرورت تهیه گزارش از شاخصهای کلیدی عملکرد، ایجاد سیستمی برای مکانیزه کردن ثبت داده و تجمیع آنها مورد نیاز است.
کنترل و رصد ناوگان فروش
ناوگان شرکت متقاضی متشکل از 150 خودرو و 150 ویزیتور است و مدیریت ناوگان به صورت سنتی انجام می پذیرد. هیچ گونه کنترل مکانیزه در زمینه تعداد سرویس های انجام شده توسط خودروها، تعداد عاملین مراجعه شده توسط ویزیتورها، صحت مسیر حرکت و محدوده فعالیت ویزیتورها و خودروها و همچنین بهینه بودن مسیر در دسترس نیست. با اطلاع از مسیر حرکت خودروهای حمل بار، ویزیتورها و گزارش های آماری مناسب، می توان مدت زمان چرخه تحویل بار را بهبود بخشید و با اصلاح مسیرهای حرکت خودروها، مصرف سوخت را کاهش داد. همچنین با اختصاص مسیرهای مناسب برای ویزیتورها، امکان ویزیت عاملین فروش بیشتر در زمان کمتر وجود دارد. لذا شرکت متقاضی در نظر دارد با ایجاد سامانهی مدیریت ناوگان به اهداف خود در این راستا دست پیدا کند.
ﺟﻮﺷﮑﺎری ﺗﻠﻔﯿﻘﯽ ﺧﻄﻮط ﻟﻮﻟﻪ اﻧﺘﻘﺎل ﻧﻔﺖ و ﮔﺎز
در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺟﻮشﻫﺎی اﺗﺼﺎل در ﺧﻄﻮط ﻟﻮﻟﻪ اﻧﺘﻘﺎل ﮔﺎز، ﻧﻔﺖ و آب اﯾﻦ ﭘﯿﻤﺎﻧﮑﺎر ﺑﻪ ﺻﻮرت دﺳﺘﯽ، ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﯿﺮوی اﻧﺴﺎﻧﯽ و ﺑﺎ اﻟﮑﺘﺮود ﺳﻠﻮﻟﺰی اﻧﺠﺎم ﻣﯽﮔﯿﺮد. اﯾﻦ روش ﻋﻼوه ﺑﺮ ﺳﺮﻋﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻋﻤﻠﯿﺎت، ﺳﺨﺘﯽ ﮐﺎر و درﺻﺪ ﺑﺎﻻی ﺧﻄﺎی اﻧﺴﺎﻧﯽ، در ﺑﺮﺧﯽ ﻣﻮاﻗﻊ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻧﺪارد و اﺻﻄﻼﺣﺎً ﺑﺎﯾﺪ دوﺑﺎرهﮐﺎری ﺻﻮرت ﭘﺬﯾﺮد، ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ اﯾﻦ ﺗﻔﮑﺮ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻣﯽﮔﺮدد ﮐﻪ ﺑﺘﻮان روﺷﯽ اﺗﻮﻣﺎﺗﯿﮏ ﯾﺎ ﺗﻠﻔﯿﻘﯽ از روش دﺳﺘﯽ) ﺟﻮش رﯾﺸﻪ و ﭘﺎسﻫﺎی 1 و 2 (و اﺗﻮﻣﺎﺗﯿﮏ را ﺑﺮای اﺗﺼﺎل ﻟﻮﻟﻪﻫﺎی ﺑﺎ ﻗﻄﺮ ﺑﺎﻻ ﺟﻬﺖ اﻧﺘﻘﺎل ﻓﺮآوردهﻫﺎی ﮔﺎزی، ﻧﻔﺘﯽ و ﯾﺎ ﻟﻮﻟﻪﻫﺎی ﺣﻤﻞ آب ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار داد.
ضد کف و کف زدا با گرید خوراکی
در شرکت متقاضی، طی مراحل مختلف از شست و شوی چغندر تا مرحله شربت گیری مشکل ایجاد کف وجود دارد که ناشی از وجود مواد فعال سطح و نیز همزدن و پمپ کردن در مراحل مختلف میباشد. این مسئله میتواند خط تولید را دچار کندی عملکرد نماید و حتی در موارد حاد، موجب سرریز شدن مواد از مخازن و توقف فرایند تولید شود. بنابراین از مواد ضد کف و کف زدا با گرید خوراکی برای رفع این مشکل استفاده می شود.
افزایش طول عمر مفید روغن صنعتی
این مناقصه جهت ارایه راهکاری برای افزایش طول عمر مفید روغن صنعتی در صنایع می باشد. متقاضیان می توانند با خرید اسناد نسبت به مشاهده دیگر اطلاعات فنی و مالی اقدام نمایند.